Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

antikor00

🌱Yeni Üye🌱
Deniyecem saol optimusprm
Ben yeni old, pek bir bilgim yok.
bu Hp10000 in kafası nedir?
artık üretilmediği doğrumu?

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
3 hafta önce dış baskı için skytech dg 3208hd 510 spt makinayı sıfır aldık aldığımızdan beri bir tek düzgün baskı alamadık atıyorum tek renk kırmızı veyada başka bir renk verdiğimizde makina aynı rengi bi pass koyu bi pass açık basıyordu servisini çağırdık 4 gün uğraştı çözdü gibi ama zeminli veyada tek renk bi iş attığımızda makina sürekli çizgi çizgi basıyor ilk günden beri çözemedik kafalar sıfır servisi kafaların voltaj ayarıyla felan uğraştı kalibrasyon ayarlarını yaptı ama hala düzelmedi makina sürekli boya kesiyor kafaların sıcaklığı 27 derece olmasını istedi servis onuda yaptık bi neticeye varamadık ne öneride bulunursunuz

Aldığınız makinede iletişim sorunu var. Bordlarda sorun var. Makineyi geri verip daha iyi bir makine al. O makine yarın sana daha büyük sıkıntılar çıkarır. Sıfır aldıysanız geri iade edip yenisini Alın...

can_reklammm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrblar bende perfect jet baskı makinesi var fakat makinenin siyah boyasında baskı yaparken nokta nokta her yerinde beyazlıklar bırakıo tek tek bide resim basarken karanlık çıkarıo resmi hiç iç açıcı diil sanki bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

vivareklam

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar.
benim infiniti fy 8250 baskı makinam var.
makinamın besleme kartı yandı bir transistör değiştirdik. oldu
fakat makineyi açtığımda çok hızlı bir şekilde başlangıç noktasına gelip duruyor ve makineyi kilitliyor açmıyor makineyi.
yardım lütfen.... teşekkür ederim.

ds_grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Atamec bende prınstar dijital baskı makinası var ozelıkle siyah kafada sorun var baskıda kenarlarında tozuntu cıkırıyor tam net oalrak cıkımoyor siyah renk kenarlarında tozuntu cıkıyor neden olabılır bunu ıkı uc aydır yapmaya başladı onceden yoktu bu sorun

rsdirm

🌱Yeni Üye🌱
servo motor

aurus makinamın servo motorundaki optik okuyucumuz bozuldu motoruyla birlikte veya tek halde elinde olan varsa acil iletişime geçerse sevinirim...

kermit25

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar infimiti dijital baskı makinemiz var.Acil xaar kafaya ihtiyacım var.En uygun nereden temin ederim.Lütfen yardım.

saim1986

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar makınanızın tum sorunları ıcın yardımcı olabılmek ıcın bıze ulasırsanız sevınırım ****** reklam numaramız *********

Moderatör tarafında düzenlendi:

rzcs

🌱Yeni Üye🌱
mrb murat bey
infiniti 8160xa baskı makinem var
makine doğal olarak çalışıyordu
sabah geldim çalıştırdım bir pas atıyor ondan sonra duruyor
print task error , cancel hatası veriyor
bana yardımcı olursanız çok minnetar kalırım
anlaıyan arkadaşlar varsa yardım bekliyorummm.....!!!

saim1986

🌱Yeni Üye🌱
merhaba naptın usta sorun devam edıyor mu usb kablo yada bılgısayarında bı sorun gorulmekte eger prgram elınde varsa baska bı bıl. kurup tekrar denersen buyuk olcude sorunu anlıyacagız.

rzcs

🌱Yeni Üye🌱
olmadı

öncelikle ilginiz için tşk ederim..
usb kablosunu değiştim sorun yine devam ediyor,
en son makineyi açtım usb kartında iki usb girişi var bunların yerini değiştim denedim yine aynı hata bütün kabloları çekip yeniden taktık yine aynı hatayı veriyor.:(
makine bir pası tamamlamadan duruyor. Anlıyamadığım nokta gün ertesi baskılar harika çıkıyordu makine tıkırındaydı. tamda işlerin açılış noktasında perişan olduk valla ,bugun 30-40m'2 baskı yapamadım.

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
Tüm HP Plotterlar ile ilgili konuları ve teknik desteği *********** numaralı telefonlardan alabilir veya ******************* adresinden bizlere ulaşıp canlı destek alabilirsiniz...

saim1986

🌱Yeni Üye🌱
ustad ıkı adet usb kablo var makınada bır bılgı.baglantı ıcın bıde paletın ıcersınde data aktarımı ıcın ıkısınıde denedın mı ?

rzcs

🌱Yeni Üye🌱
çözdüm ustad ;
kafadan gelen kablodan dediğin gibi pc bağlantısı kurudum.olmadı
kabloyu değiştim sorun düzeldi kendi kablosu arızalı olduğu için sanırım çoklayıcıda yakmış
ben de kafadan direk bağlantı aldım yeni bir usb ile sorun halloldu
üstadım bi ben bi şey sorcam;
şimdi bizim makine bazen çok güsel basıyor bazende verem ediyor insanı :)
ya bu kafalara direk şırıngayla solvent basıyorlar nasıl oluyor veya bildiğin bi yöntem varmı?makinenin aynısından bi arkadaştada var çizgi olayı çok nadir sıklıkta oluyor .
artık neden dir bilmiyorum . dediğim gibi tafsiye edeceğin bir yöntem varsa iyi olurdu ..

ayrıca yardımcı olduğunuz için çok çok tşk ederim...