reklamcierol
🌱Yeni Üye🌱
Slm.. Manisadayım.. DGI ile ilgili bir sıkıntım var.. ilgilenirmisin.. Servis lazım.. tel verebilirmisin.. 0542 346 41 84
Slm.. Manisadayım.. DGI ile ilgili bir sıkıntım var.. ilgilenirmisin.. Servis lazım.. tel verebilirmisin.. 0542 346 41 84
mehabalar mecidiyeköy jan reklam da olduğunu duymuştum. kartuş chipziz 60$ 0212 2116061
slm. Ben INFINITI 3308B+ model baskı makinası kullanıyorum. Sürekli Pass izi çıkıyor. Nasıl giderebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar
bende myjet marka xaar128 320 lik makina var
makinanın teknik servisi ise farklı boya kullandığımdan yardımcı olmuyor.
ama makine yeni idareten techink kullandık her neyse sorunum, dün çok güzel baskı aldığım makina bugün aynı görselde sürekli kafa kesiyo (color barda mavi ve siyah görünüyo)
ateşleme ayarlarını bilmiyorum bunun haricinde herşeyi yaptım solvent bastım,havasını aldım,defalarca boya püskürterek temizlik yaptım.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,şimdiden ilginize teşekkürler.
slm sürtmeden dolayı kafa alındaki film kaltı bu şekilde filmi kalkan kafadan baskı alabilirmiyim
Merhaba bende HPDesignjet 8000s var, bundan önce mimaki kullanan bir arkadasa baskilari yaptiriyordum simdi Colorgate server 5.40 sürümlü rip programiyla baski yapiyorum ama HP 8000s renkleri cok koyu veriyor renk profillerinden pek memnun degilim nasil ayarlayabilirim daha cok vinyl baski yapiyorum. Moralim bozuldu HP8000s kullanan varsa yardimci olursaniz sevinirim
graptech jx 2150 bas kes dijial makinam var.makine üzerinden test baskı alabiliyorum fakat bilgisayardan veri gönderdiğimde makinanın ekranında online yazıyor ama baskı yapmıyor sorun ne olabilir sizce teşekkürler
selam arkadaş:
bende xaar 500 tekwin 320 var makınam iyi çalışıyordu ama 1 senedir baskılarımı dışarda yaptırdığımdan makınayı açmıyordum.şimdi çalıştırıp satmak istiyorum.komple bır bakım ve alıcı arıyorum yardımcı olurmusun.
selamlar,
İnfinirty yf 6150 2 xaar 126 kafa var.Siyah zemin Baskı yaparken siyah kafada başlangıçtan yaklaşık 5 cm soınra cizik verdi.Defalarca temizlemem ragmen sorunu cözemedim.Ayarları bozmadan başka bir iş bastım.Sorun cıkmadı.Tekrar aynıişe döndüğümde aynı hatayı verdi.
Ertesi gün maiknayı actıgımda siyah kafadan hiç boya atmadığını gördüm.Testte de siyah atmadı.Temizlik için pmpaladıgımda siyah geliyor fakat baskıya gectıgımde siyah atmıyor.
Bu aşamada yaptıklarım:
Siyah ve yanındaki kafanın kabloalrını değiştirdim.Sonuç negatif
Siyah kafaya solvent bastım sonuç negatif
Sorun kafadamıdır?
KAfa ve servis verecek varmı?
Bana bu iş kaça çıkar.?
Teşekkürler