Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

by.memduh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar yaklaşık 3 ay önce bi dijital makina aldım graphtec js310 fakat hayrını göremedim aldığım firmada 3 tane teknik personel gönderdi fakat hiçkimse sorunu bulup düzeltemedi makinanın ayarlarını yapmaya çalıştılar olmadı ayarlarını tam yapamadılar saolsun geçen gün yeğenim geldi makinadan ne kadarda anlamasada bi ayar çekti firmanın ayarlarından kat kat iyi neyse geleyim asıl konuya makina mavi açık renkleri güzel basıyor fakat mavinin koyu rengi oldumu kesiyor ve kırmızı atmaya başlıyor bunun için firma bi çözüm bulamadı acaba daha önce bu hata ile karşılaşanınız varmı ? konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

iyi günler

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
boyadan.. boyaları değiştirin kırmızı ve mavi tam örtüşmüyor..

by.memduh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha önce bir kaç kez baskı yaptım sorun yoktu birdenbire böyle oldu firmayla görüştü
m çinden kafanın
üstündeki karttan istetmişler hiç bakmadan öyle bir cevap aldım o kart gelince sorun gidecekmiş diyorlar yanlız dediğim gibi boya aynı boya başka bir alternatif yokmu acaba ? gözden geçirmediğimiz...

teşekkürler

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
daha önce bir kaç kez baskı yaptım sorun yoktu birdenbire böyle oldu firmayla görüştü
m çinden kafanın
üstündeki karttan istetmişler hiç bakmadan öyle bir cevap aldım o kart gelince sorun gidecekmiş diyorlar yanlız dediğim gibi boya aynı boya başka bir alternatif yokmu acaba ? gözden geçirmediğimiz...

teşekkürler

1-Baskıyı yollamadan once RGB olup olmadıgını kontrol et.
2-PhotoShopta zemin hazırla renk değerlerini C:99 M:99 Y:0 K:0 olarak ayarla baskıya yolla sonucu bana bildirirsen duruma göre seni yönlendirmeye çalışırım.

ekol35

🌱Yeni Üye🌱
selam sizinle baskı makinaları hakkında görüşmek istiyorum.ekol bayraktan levent bende izmirdeyim ararsanız sevinirim 0 232 250 86 36 0 535 837 36 71

dnissstyle

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar. KODAK professional LFP 3062 marka iç mekan baskı makinamız var. Hırsızlık sonucu dangılı calındı ve yaklasık 6 yıldır kullanılmıyor. sorum su;
1- makinanın bakımı kac tl ye mal olur (aşağı yukarı)?
2- dangıl almadan makinayı calıstırmamızın bır yolu varmıdır?

acilen vevap yazarsanız sevinirim. dnzyucel@gmail.com

feym

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin... vatanebe 1808c solvent printerimı kafasının kaç pl olduğunu öğrenmek istiyorum (kafalar xaar 126)üzerinde hiç yazı yok

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
slm atamec

konica dk 330 makina kullanıyorum.
1. siyah kafa dağıtıyor.
2. her 40 cm de eğer kafaları silmezsem genel kesme yapıyor.
3.yakından bakıldığında bazı renklerde hafif ince siyah çizgi yapıyor. bazı renklerde bu çizgileri görmüyorum.

yardımın için şimdiden teşekürler.

atamec senden birde ricam var . bu makinaların bakımı ile ilgili bir eğitim vidosu hazırlaya bilir misin. Önce baskıdaki hatayı gösteren bir görsel ve daha sonra bunun çözümü ile ilgili bir eğitim videosu benim için süper olur. bu konuda yeniyim umarım bu isteğim için yadırgamazsın beni. :smile:
sağlacakla kal

34mcd34

🌱Yeni Üye🌱
Kiralık hp 5500 aranıyor acill

Arkadaşlar merhaba,

İstanbuldaki ofisimizde kullanmak üzere kiralık hp 5500 arıyoruz.
Sarf malzemelerini kendimiz temin edeceğizi, yada kiralayan firma ve ilgiliden .İletişim için lütfen [xxxxxxxxxxx] adresine mail atınız.

İyi çalışmalar,
Bahadır AKAN

Moderatör tarafında düzenlendi:

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm atamec

konica dk 330 makina kullanıyorum.
1. siyah kafa dağıtıyor.
2. her 40 cm de eğer kafaları silmezsem genel kesme yapıyor.
3.yakından bakıldığında bazı renklerde hafif ince siyah çizgi yapıyor. bazı renklerde bu çizgileri görmüyorum.

yardımın için şimdiden teşekürler.

atamec senden birde ricam var . bu makinaların bakımı ile ilgili bir eğitim vidosu hazırlaya bilir misin. Önce baskıdaki hatayı gösteren bir görsel ve daha sonra bunun çözümü ile ilgili bir eğitim videosu benim için süper olur. bu konuda yeniyim umarım bu isteğim için yadırgamazsın beni. :smile:
sağlacakla kal

Eğitim videosu için aynı makine üzerinden yapmam lazım ki işine yarasın :) Ama takıldığın noktalar olursa her daim yardımcı olabilirim. Şimdi Sorununa bir çözüm bulalım öncelikle dijital makinelerde en problemli renklerden en önde gelenidir. Şimdi kafalarda sadece siyah sıkıntı yapıyorsa topraklaman iyi demektir. Sadece siyahtaysa sıkıntı voltaj ayarlarını kontrol etmen gerekli. Kafaya bağlı kablolarda oynama olmuş olabilir. Kafa tıkanmak üzere olabilir. Sorunu çözmek için öncelik şunu dene:
Bir cumartesi günü siyah kafaya giren boya hortumunu çıkartıp içine şiringa ile solvent bas. Daha sonra fazla oyalanmadan hemen hortumu yerıne tak. Çünkü solventin kafada kalması için üstten hava almaması lazım. Pazartesiye kadar kafayı o şekilde bırak. Pazartesi gelince hortumu tekrar çıkart ve şiringa ile solventi geri çektir. Şiringanın içine bak. Pislik toz vs varsa tekrar solvent bas sonra geri çek bir daha bas bir daha çek taa ki geri çektiğin solvent temizlenene kadar. Sonra hortumu yerine tak. daha sonra makineyi purge yaptır. boya kendi gelsin kafaya. Sonra sadece K:100 olan bir p.shop sayfası aç. Baskıya gir. Baskı sırasında başlardaki hataları önemseme. 1x1 iş bastırman yeterli. Son 10 cm baskı önemli. Orada bir sıkıntın yoksa normal bir baskı girerek kafayı tekrar kontrol et. Eğer eskisinden daha iyi sonuç alırsan aynı işlemi 2-3 gün üst üste uygula. Kötü ssonuç alırsan ki bu normal tekrar buradan yardım iste. Dikkatli olacağın konulardan biride bu işlemi yapmaya başlamadan önce makineyi kapat. 10 saniye bekle 220 fişini çıkart 10 saniye daha bekle sonra işleme başla...

Kolay gelsin

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Arkadaşlar merhaba,

İstanbuldaki ofisimizde kullanmak üzere kiralık hp 5500 arıyoruz.
Sarf malzemelerini kendimiz temin edeceğizi, yada kiralayan firma ve ilgiliden .İletişim için lütfen [xxxxxxxxx] adresine mail atınız.

İyi çalışmalar,
Bahadır AKAN

Bu makineyi kiralayacağınıza satın alsanız ?

ozgur0001

🌱Yeni Üye🌱
mimaki jv3 160 sp makine kullanıyoruz. posterprint 12'de print ettiğimizde bazen basıyor bazen basmıyor. Baskıyı makineye gönderdiğimizde program kendini kapatıyor. sai Photoprint kurdum, hiç problem çıkartmadan basıyor ama posterprint'deki renkleri alamıyoruz. (Mat basıyor). yardımcı olabilecek varmı

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
mimaki jv3 160 sp makine kullanıyoruz. posterprint 12'de print ettiğimizde bazen basıyor bazen basmıyor. Baskıyı makineye gönderdiğimizde program kendini kapatıyor. sai Photoprint kurdum, hiç problem çıkartmadan basıyor ama posterprint'deki renkleri alamıyoruz. (Mat basıyor). yardımcı olabilecek varmı

sai programının kuruldugu alanda ya da kurdugun cd de profıles/icc klasorune gırdıgınde orada makıne modellerını goreceksın. Oradan JV3ü bulacaksın. içerisinde .icc olması lazım. o iccleri programda import etmelisin. Her birini baskı alarak dene. Çıktılara kendin bakıp hangi iccnin uygun olduguna karar ver. Bu klasorde kendı makınenı bulmazsan psterprint klasorunde profiles/icc yada direk icc vardır. Onlarıda şmport edebilirsin. İmport etmesini biliyorsundur umarım. Yoksa onuda tarıf etmemı ıstermısın?

turna

🌱Yeni Üye🌱
acillll yardım !!!!!!!!!!

maxima baskı makinamız var.makinanın motoru normal çalışıyo.işi normal bi şekilde makinaya yolluyoruz.kafayı silmek için pause yapıp kafayı siliyoruz.tekrar baskıya başlayınca 15 20 saniye sonra kafa kitleniyo.nedeni ne olabilir.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
maxima baskı makinamız var.makinanın motoru normal çalışıyo.işi normal bi şekilde makinaya yolluyoruz.kafayı silmek için pause yapıp kafayı siliyoruz.tekrar baskıya başlayınca 15 20 saniye sonra kafa kitleniyo.nedeni ne olabilir.

maximanın konica minolta 14pl makinesini mi kullanıyorsunuz?

Kesen bütün kafalarmıdır yoksa bir renkmidir_? Eğer bir renkte problem oluyorsa hortumlarını kontrol etmelisin. Eger hepsinde aynı sorunu yasıyorsan hava hortumlarını kontrol et. Mutlaka bir yerde kaçak yapıyordur. Yoksa boya atmamak yapmaz. Kontrol ettin diyelim bir sorun yok hortumlarda o zaman atmayan kayla atan kafanın makıne kapalıyken ve kapattıktan 15 sanıye sonra atan kafayla jaklarını degıstır. Baskıya gır baskı problemlı cıkacaktır aldırma yıne baskı esnasında durdurup temizliğini yap. Sonra tekrar baskıya gır problemsız sekılde devam edecek olursa atmayan kafa ısıdan dolayı topraklamadan dolayı ateslemıyor olabılır. Denemeleri yaptıktan sonra tekrar mesaj at. Sonuca gore sana yardım etmeye calısırım.

saim1986

🌱Yeni Üye🌱
teknıkdestek

DENEYİMLİ KADROMUZLA;

SEIKO
MIMAKI
INFINITI
DGI
MYJET
ROLAND
TEKNOJET
GHONGZHENG
SAPPHIRE
VUTEK
LONGCOLOR

Gibi makinalar teknik destek boya sarf malzemesi satısmız bulunmaktadır.
İlgilenenler; ***Forum kuralları gereği; bu bölümde iletişim bilgileri verilemez. *** adresinden bize ulaşabilirler saygılarımla... İyi çalışmalar

turgut karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lıyu baskı mak.

atamec kardeşim bende lıyu 3.20 baskı mak.aldım bize xaar 128 plus diye xaar 128 satmışlar 3 yıl sonra uyandık sözleşmemizde
128 plus yazıyor. ne yapalım.
aynı zamanda iş yerimize hırsız girdi kasalar gitti makinanın scsı kart ta gitti bana nasıl yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler. lütfen acil yardım

size nereden ulaşabilirim.