Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dijital makine baskı esnasında çok dağıtmasının nedeni ne olabilir?

maxsimus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar solvent digital baskı(dıs mekan) makinem baskı yaparken beyaz zeminde aşırı bir şekilde baskıları tozlaştırmaya başladı.ve baskının etrafındaki keskinlik ve netlik kayboluyor.nedeni ne olabilir.

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boyalar baskı esnasında dagılıyorsa boyaları ısıt

maxsimus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
klima gun boyunca 28 derecede calısıyor ama yinede bazen dagıtıyor

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
her nekadarda klima calıssada yeterlı gelmiyor kış aylarıda. boya taklarının oraya küçük ısıtıcılar var fanlı ondan al 40cm mesafeden ısıtsın. ben kullanıyorum sorun olmuyor.
(ama kafalar boya savuruyorsa onu bilemicem)

ShEwChAt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşların dedigine katılıyorum bizdede aynı sorun oluyordu ama biz boyaları ısıttıgımız halde oluyordu voltajları bi kontrol et infinty kullanıyorum ona göre yazıyorum:D

ismailaktan

🌱Yeni Üye🌱
ben yas olarak kucugum ama 9 aydır ıtan jet adı altında bı cın malı kullanıyorum sıcaklık bı ıhtımalde voltajlar esas ıhtımal olabılır bence

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Arkadaşım kafa baskı anında saçma yapıyorsa HEAD TAB yani kafaların bulunduğu tableti baskı malzemesine yaklaştır. Malzeme ile tabletin arasında mm aralık bırakarak bu sorunu çözebilirsin. ve ayrıca bu daha net baskı almanı sağlar. Voltaj ayarlarını kontrol et ama kesinlikle voltaj ayarlarını çok fazla yükseltme sorun yaşayabilirsin.

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewt kafalar yukardadır katılıyorum

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
baskı malzemesınden kafa tabletı 4 mm olsun yeter. Arasına cok hafıf ruzgar bıle gırse mat olursun. tabı aşagı ındırmenı tavsıye ederım.

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabi kafanın sürtmemesine de dikkat edelim:)

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Soguk ve kullandıgın boyanın kalitesi etmendir. Üzerinde infinity -Fy Union* yazan boyaların bir kısmı -ki distrübitörler tarafından ithal edilmeyen - son kullanım tarihlerini geçtikleri için baskı sırasında dagıtma veya dumanlama yapıyorlar... Bunu yaptıgım anadolu turlarında sıkça gördüm .. Diğer taraftan bazı firmalar özellikle farklı kafalar için yapılmış boyaları uyumsuz kafalı makinalara veriyorlar buda ayrı bir etmen...

* Yanlış anlaşılma olmaması için distrübitörler dışında 2. şahıslar tarafından ithal edilip depolarda aylarca bekletilip piyasaya sürülen boyalar...

Edit : Ekleme - * -

conwyn

🌱Yeni Üye🌱
bendede 250 cm lik partner solven dış mekan baskı makinesi var ama benimkide aynı böyle yapıyordu hemde baskı malzemesine çok yakın olduğu halde yine yapıyordu servis geldi ayar yaptı fakat yine aynı devam etti ve bir ay sonra kafaların 3 tanesi bozuldu şimdi yeni kafa arıyorum bence o kafalar bitmeye başlamıştır aynı sorunu ben çok yaşadım
sen şimdiden yeni kafa aramaya başla bence

conwyn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ucuz kafa bulabileceğim bir adres bilen varsa paylaşabilirmisiniz lütfen
bulduğum fiyatlar 450 dolar civarında daha ucuza bulabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
bendede 250 cm lik partner solven dış mekan baskı makinesi var ama benimkide aynı böyle yapıyordu hemde baskı malzemesine çok yakın olduğu halde yine yapıyordu servis geldi ayar yaptı fakat yine aynı devam etti ve bir ay sonra kafaların 3 tanesi bozuldu şimdi yeni kafa arıyorum bence o kafalar bitmeye başlamıştır aynı sorunu ben çok yaşadım
sen şimdiden yeni kafa aramaya başla bence

ne kadar sure oldu sen bu kafaları değiştireli. ?

hıkmet1

🌱Yeni Üye🌱
slm ben sıze yardımcı olayım abı bır 5 yıllık tecrube olarak bunun sorunu dırek voltaj abı ben sıze soyleyeım voltaj cok yuksek bu yuzden ındırmen gerek abı veya kaldırman gerek toz seklınde ıste tabını benım onemrım bu ben 5 yıldır bu manıkınelerın ıcınde olarak sıze onerım bu ben 5 yrı makıne kullandım ve kurdum sıze kısaca voltaj dıyorum ok abı saygılarımla hayırlı calısmalar

TURGAY ATMACA

🌱Yeni Üye🌱
Bence Voltaj Ayarlarini Kontrol Et Boyanin Isi İle Alakasi Olmaya Bİlİr

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende infiniti kullanıyorum aynı sorun bizdede vardı.kalibrasyon ayarlarıyla alakalı olabilir.