fareliadam
🌟Usta Tasarımcı🌟
bez ciltli olacak şekilde tasarlanmıştır.
değerli yorumlarınıza...
değerli yorumlarınıza...
hoş lakin turuncu kuşak bana pek sarmadı. şahsen zıt renkleri önemli şeyler'i vurgulamak için kullanmak daha iyi gibi geliyor bana ve bu tasarım da da böyle bir zıt renk pek tercih unsuru olmaz. eğer bir logo olsaydı turuncu ve açık yeşil güzel uyum sağlayabilirdi ama bir kitap tasarımında mümkün mertebe birbirini destekleyen renkler kullanılması daha hoş olur. Yazar'ın ismi için kuşağı kaldırıp da koysan daha hoş olur bence.
Kitap adı altındaki tribal çizimin bi anlamı var mı?
Dini kitaplar hep ayni tarz olmak zorundami.
Cocuklugumda kitapligimizda bulunan dini yayinlardan ayristirmak isterdim.
Sanirim dini yayinlarinda bir estetik kaygi tasimasi gerekiyor.
Bana hic farkli bir cagrisim yapmadi.
Calismanin kendisi hos, ama farkli degil.
Dini kitaplara has bir durum değil, içeriği ağır olan çoğu kitabın kapakları genelde sade olur..
Keza felsefe kitaplarında da çoğu zaman bu durum söz konusudur..
Tabi ki bu, tasarımın estetikten yoksun olacağı anlamına gelmez, kitabı basitleştirmeden ilgi uyandıracak bazı ayrıntılara dikkat edilmeli..
birde sırttaki yazı şu anki halinin tam zıt şeklinde durması gerekmiyormu? kuralmıdır bilmiyorum tabi fakat gördüğüm tüm kitap sırtlarında sizin yaptıgınızın zıt şeklinde duruyor yazı...
haklısınız sırt yazısı ters yöne bakıyor. kitabın yatay olarak konduğunu düşündüğünüzde sırt yazısı baş aşağı oluyor. yani mecburi bir kural bu :wink: sırt yazısı ters olmuş. onun dışında beğendim ben. elinize sağlık.
çok güzel olmuş... hangi proğramda hazırladınız acaba. birde üzerindeki hatlar psd yada vektör olarak varmı? smile_1619@hotmail.com irtibatt kurabilirmiyiz. bende size yardmcı olurum