Nur
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bu işi ilk gördüğümde kesinlikle siyah kutu demiştim.. Siyahın üzerinde yeşil ve mavinin patlaması oldukça hoş oluyor çünkü.. Farklı ve cesaretli bir seçim..
Fontta hoşuma gitti.. Yaprağı iki renge bölmen, ve büyük yaprağın iki farklı yüzeye denk gelmesi (ki küçük alanlarda bütün hali mevcut) kesinlikle daha estetik duracaktır..
Ufak alanlarda Dent-inn yazısının altında yer alan yaprak, onu dengeleyen yuvarlaklar logoyu tamamlayacı öğeler olarak tasarımda yer almış..
Bir tabuyu yıkma çabanı da ayrıca takdir ediyorum zira burda yorumda bulunan bazı arkadaşlar, daha evvel ki yorumlarında bu konuya değinirken, senin tasarımında bunu göz ardı etmişler
Yapraktan elde edilen onca şey varken size kremi hatırlarması oldukça manidar
İlkokul öğrencileri kıvamında olan ve "bunun üstüne diş resmi koyarsan insanlar diş macunu olduğunu anlar" alt metnini içeren bakış açınız genel halimizi ortaya koymakta..
Tv lerde yer alan, insanları akılsız niteleyen, herşeyi tek tek açıklayarak zeka gelişimlerini durduran bu yaklaşım, bari bırakında zeka ışıltısı gerektiren tasarım alanına girmesin!
"Kendi kendine devrim yaratmaya çalışma" başüstüne... Size göre devrim nerden başlar cidden merak ettim (Sakın Muro'dan kopya çekmeyin emi )
Fontta hoşuma gitti.. Yaprağı iki renge bölmen, ve büyük yaprağın iki farklı yüzeye denk gelmesi (ki küçük alanlarda bütün hali mevcut) kesinlikle daha estetik duracaktır..
Ufak alanlarda Dent-inn yazısının altında yer alan yaprak, onu dengeleyen yuvarlaklar logoyu tamamlayacı öğeler olarak tasarımda yer almış..
Bir tabuyu yıkma çabanı da ayrıca takdir ediyorum zira burda yorumda bulunan bazı arkadaşlar, daha evvel ki yorumlarında bu konuya değinirken, senin tasarımında bunu göz ardı etmişler
Bak kendi agzınla söylüyorsun bütün kutuların üstünde diş resmi var diye Bütün Tasarımcılar Diş resmi koydu sende bu adeti kıracaksın, kıramazsın!..
2.İnsanlar biraz işin görseline kaçar ve üstündeki resimleri incelerler seninkinin üstünde yaprak var ve bunu insanlar KREM ZANNEDER ..
3.Senin kutunu krem zanneden insanlar ben bir tane diş resmi koysam bir kutunun üstüne o kutunun diş ile alakalı birşey oldugunu anlarlar..
4.Kendi kendine devrim yaratmaya çalışma herkezin senin bile mantıgın bu olmalı bukadar tasarımcı kutuların üstüne diş resmi koydular bilmiyor'da yaprak çizmiş koymuş çocuk biliyor..
Yapraktan elde edilen onca şey varken size kremi hatırlarması oldukça manidar
İlkokul öğrencileri kıvamında olan ve "bunun üstüne diş resmi koyarsan insanlar diş macunu olduğunu anlar" alt metnini içeren bakış açınız genel halimizi ortaya koymakta..
Tv lerde yer alan, insanları akılsız niteleyen, herşeyi tek tek açıklayarak zeka gelişimlerini durduran bu yaklaşım, bari bırakında zeka ışıltısı gerektiren tasarım alanına girmesin!
"Kendi kendine devrim yaratmaya çalışma" başüstüne... Size göre devrim nerden başlar cidden merak ettim (Sakın Muro'dan kopya çekmeyin emi )
Moderatör tarafında düzenlendi: