Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Diş Macunu Kutusu "DENT-INN" / Dilara GENÇYILMAZ

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence olmamış ama daha iyi olabilir üzerinde çalışırsanız. tebrikler yinede

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
sevgili ciğer (im):)
bir tasarıma olumsuz yorum yapmadan önce, onun son basılmış halinide düşünmen gerek, dişsiz diş macunu kutusunu boşver, kutusuz diş macunu bile üretilir:) yeterki klişeleşmiş bir hayal gücümüz olmasın...
arama motorundan bulmuş olduğunuz örnekler tasarımların son halini temsil ediyor...
gelin birde söz konusu tasarımın son haline yaklaşıp ambalajda nasıl duracağına dair bir ön izleme yapalım..
tttf.jpg

söz konusu çalışma ambalaj üzerinde gayet şık duruyor...

Yorum ve 3D için teşekkürler. Kıskanmadım dersen yalan olur sanırım :)..

Gayet hoş. Yalnızca diş macununun özellikleriyle ilgili bir iki ikon yapabilirsiniz. Bu daha kapsamlı bir ürün olduğu gibi A+ bir görünüm verebilir mi? Kapaklarının üzerindeki nane yapraklarını altın yaldız gradient ile de düşünebilirdim. sanırım zaten cmyk olarak düşünülmüş... Baiarılarınızın devamını dilerim.

Yorum için teşekkürler :)

fark yaratmak güzel bişidir eğer yarattığın fark güzelse beceremiyosan fark yaratıcam diye işi batırma bence kolay gelsin yorumlara bu tarz cevaplar veriyosan bi daha yapmayız olur biter.

Sizin yaptığınız yorumun üstünde bahsettiğiniz konuyla alakalı yeterince tartışmıştık. Eğer konuşmayı okumayıp aynı şeyi söyleyecekseniz sizin tercihiniz birşey diyemem. Ama yinede söylemek isterim ki son vardığımız kanı. Taklit ve benzer ürün tasarlamak yerine değişiklerini tasarlamak olmuştu. Bunun yanı sıra ilk yorumunuzda çalışmayı beğendiğinizi söylerken böyle bir cevapla karşılaşınca çalışmayı yerden yere vurmakte neyin nesi? Kendinizi iyimi hissetmenizi sağladı.. Varsın sizin dediğiniz gibi olsun .. :) Ben fark yaratmayı becerememiş olayım ve sizde bir gün diş macunu kutusu tasarlamanız gerekirse mavi degrade üstüne gümüş rengi bir logo kullanın ha eğer beğenilir ve basılırsada kendisiyle benzer ürünler arasında kaybolup gitsin. Kolay gelsin.

bence olmamış ama daha iyi olabilir üzerinde çalışırsanız. tebrikler yinede

Neden olmadığını ve olması için ne gerektiğini yazmadığınız sürece.. yorumunuz çokta işe yaramayacaktır.!

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sizin yaptığınız yorumun üstünde bahsettiğiniz konuyla alakalı yeterince tartışmıştık. Eğer konuşmayı okumayıp aynı şeyi söyleyecekseniz sizin tercihiniz birşey diyemem. Ama yinede söylemek isterim ki son vardığımız kanı. Taklit ve benzer ürün tasarlamak yerine değişiklerini tasarlamak olmuştu. Bunun yanı sıra ilk yorumunuzda çalışmayı beğendiğinizi söylerken böyle bir cevapla karşılaşınca çalışmayı yerden yere vurmakte neyin nesi? Kendinizi iyimi hissetmenizi sağladı.. Varsın sizin dediğiniz gibi olsun .. :) Ben fark yaratmayı becerememiş olayım ve sizde bir gün diş macunu kutusu tasarlamanız gerekirse mavi degrade üstüne gümüş rengi bir logo kullanın ha eğer beğenilir ve basılırsada kendisiyle benzer ürünler arasında kaybolup gitsin. Kolay gelsin.

1.si konuyu okudum cvp tarzınız hep aynı 2.si bence bu tarz cevaplar vererek siz kendinizi iyi hissediyorsunuz :) 3.sü de ben 100lerce kutu tasarladım belki bugüne kdr allaha şükür hiç kaybolmadım sanada kolay gelsin.

killforyou

🌱Yeni Üye🌱
çok basit olmuş bence, ayrıca diş macunu kutusunada hiç benzemiyor.tasarım ve grafik adınada birşey göremedim doğrusu.maalesef olmamış.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bu iş rafta kendini gösterir... bi merak uyandırır... basit olması kötü olduğu anlamına gelmez... nike logosu, apple logosu, bunlar oldukça basit şeylerdir... daha binlerce örnek verilebilir... bu tasarım vasatın üzerindedir... Ancak en büyük problem üzerindeki tipografik hatalar... işin tüm olası başarısını öldürüyor. Futura iyi bir tercih olmamış, logo daki oyuncaklı font ise ürünü bir sağlık ürünü olmaktan çok uzağa taşımış. Yeni başlayan biri için iyi veya kötü bunu bilmem. Buna hocalar karar verecek... Ama birşeyin yeni başlayan biri için iyi olması reel hayatta hiç bir anlam ifade etmez.

oranlamaların, espasların ve font seçimin üzerinde imajlardan çok daha fazla çalışmalısın.
başarılar...