Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışlanan baba

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
dergi için dışlanan baba sendromu ile ilgili bir yazıya resim bulmam lazım. kaç gündür arıyorum internette istediğim gibi bir resim bulamadım. bu konuyu ucundan kıyısından anlatabilen, hiç olmadı çağrışım yapabilecek görseller var mı elinizde?

Benzer konular

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok mu arkadaşlar?

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence eğer makinen ve çekebilme imkanın varsa kendine biraz zaman ayır çık dışarı görmek istediğin şekilde kahvehanelerde yada parklarda oturan adamları çekebilirsin..baktın olmadı bu da bir seçenek eğer bulamadıysan ;) :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dışlanan insan üzgündür, somurtur. Asabidir, düşüncelidir. Aradığınız tanıma uyan sokaklarda yüzlerce insan var. Ayrıca google'da "üzgün erkek" diye görsellerde arattığınızda güzel şeyler var. Ya da İngilizce olarak aratırsanız daha çok sonuca ulaşıyorsunuz. Bilginize.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence eğer makinen ve çekebilme imkanın varsa kendine biraz zaman ayır çık dışarı görmek istediğin şekilde kahvehanelerde yada parklarda oturan adamları çekebilirsin..baktın olmadı bu da bir seçenek eğer bulamadıysan ;) :)

Çok güzel tespit :smile:

Ayrıca ;

alone_man_7_by_scheissegal.jpg

330885%5Cman-praying.jpg

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rıhtımdaki karlar altındaki adam görseli gibi fotolar daha çok sevgilisinden ayrılmış melankolik duygusal süreçlerdeki insanları anımsatır ;) ha şu da olabilir..baktık ki dışarıda da birşey bulamadık,kendi babamızı amcamızı yada dayımızı ne bilim işte :D o moda uyarlayıp çekebiliriz :D sonuçta dışlanan babanın iç mekan-ev atmosferinde görüntülemek daha mantıklı gibi geldi bana şimdi :D kendi köşesine çekilmiş yalnızları oynayan somurtkan bir poza sokmak hiç te zor değil aslında :)demokrasilerde çareler tükenmez :p :D

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler, ancak biliyorsunuz ki bu dergiden binlerce basılıyor ve onbinlerce kişi okuyor. model sözleşmesi yapmadan birisinin fotoğrafını çekip dergiye koymam mümkün değil, ilerde sıkıntı olabilir. bu arada morty verdiğin örnekler için teşekkürler ama bir baba ailede dışlanıyor diye bu şekilde bir yakını vefaat etmiş gibi yıkılıp başınını öne eğmez galiba. :) anne ile çocuğun yan yana durduğu ve arkada (uzakta) babanın flu şekilde olması gibi.. sanırım böyle bir resim konuyu en iyi şekilde anlatabilir. olmadı en son çare etrafımdan birilerini bulup kendim çekeceğim, hatta sonra stok sitelerine filan da koyabilirim. :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rıhtımdaki karlar altındaki adam görseli gibi fotolar daha çok sevgilisinden ayrılmış melankolik duygusal süreçlerdeki insanları anımsatır ;) ha şu da olabilir..baktık ki dışarıda da birşey bulamadık,kendi babamızı amcamızı yada dayımızı ne bilim işte :D o moda uyarlayıp çekebiliriz :D sonuçta dışlanan babanın iç mekan-ev atmosferinde görüntülemek daha mantıklı gibi geldi bana şimdi :D kendi köşesine çekilmiş yalnızları oynayan somurtkan bir poza sokmak hiç te zor değil aslında :)demokrasilerde çareler tükenmez :p :D

Yorumsuz :tongueout:

bu arada morty verdiğin örnekler için teşekkürler ama bir baba ailede dışlanıyor diye bu şekilde bir yakını vefaat etmiş gibi yıkılıp başınını öne eğmez galiba.

Bunda hem fikir değiliz, çünkü en büyük darbeyi yiyor :sweating: dışlanmaktan başka büyük ne olabilir :worried:

anne ile çocuğun yan yana durduğu ve arkada (uzakta) babanın flu şekilde olması gibi.. sanırım böyle bir resim konuyu en iyi şekilde anlatabilir

Bu daha mantıklı olabilir bulabilirsen yada montajlama yapabilirsen çokta güzel olur :emo1: Hatta paylaşırsın fevkalade olur :)

Son düzenleme:

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu daha mantıklı olabilir bulabilirsen yada montajlama yapabilirsen çokta güzel olur :emo1: Hatta paylaşırsın fevkalade olur :)

montajda pek tecrübeli değilimdir ama son çare dediğiniz gibi yaptım. umarım işinize yarar. 300dpi cmyk olarak kaydettim...