Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Distaf derneği logo sunumu

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
distafdernei.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine ince eleyip sık dokumuşsun kuzucum, ellerine sağlık çok begendim :p :)

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık cok güzel olmuş.Ama topun aralarındaki beyaz çizgiyide koy herkes onun top oluduğunu anlayamaz

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Elma, armut, üzüm, çay gibi spor ile alakası olmayan fakat spor logolarında nedense gördüğümüz, sadece bizim ülkemize özel bir gelenekten bir nebze olsa sıyrılıp, özgün bir çalışmayla işi layıkıyla yapmışsın hocam. Sanada bu yakışırdı. Eline emeğine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı olmuş İnan logo konusunda çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın :)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Sanırım Diyarbakır surlarını ve kırmızı yeşilin Diyarbakır'ın renkleri olduğunu açıklamayı unutmuşsun.. Çok başarılı bir çalışma, açıkçası olumsuz söyleyecek pek bir şey bulamadım.

Belki 2. adımda uyguladığın altıgen objeleri kullanarak çalışmaya devam edebilirsin, yani insana benzetmek için yuvarlatmadan.... Bırak top, top gibi kalsın, insanı andırsın...

Ellerine sağlık inancım...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yine ince eleyip sık dokumuşsun kuzucum, ellerine sağlık çok begendim :p :)

Teşekkür ederim canım...

Tebrik ederim anlatım tarzı çok hoş emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim.

Emeğine sağlık cok güzel olmuş.Ama topun aralarındaki beyaz çizgiyide koy herkes onun top oluduğunu anlayamaz

Topun aralarındaki beyaz çizgiyi koymakla top yapmak arasında bir fark yoktur.Amaç top izlenimi vermek, top yapmak değil,çalışmanın futboll topundan oluştuğunu bilmeye gerek yok, dinamik yapı mantığının oradan gelmesi yeterlidir.Teşekkür ediyorum.

Elma, armut, üzüm, çay gibi spor ile alakası olmayan fakat spor logolarında nedense gördüğümüz, sadece bizim ülkemize özel bir gelenekten bir nebze olsa sıyrılıp, özgün bir çalışmayla işi layıkıyla yapmışsın hocam. Sanada bu yakışırdı. Eline emeğine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Yunus Hoca teşekkür ederim güzel düşüncelerin için...

Çok başarılı olmuş İnan logo konusunda çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın :)

Teşekkür ederim Ablacım...

Sanırım Diyarbakır surlarını ve kırmızı yeşilin Diyarbakır'ın renkleri olduğunu açıklamayı unutmuşsun.. Çok başarılı bir çalışma, açıkçası olumsuz söyleyecek pek bir şey bulamadım.

Belki 2. adımda uyguladığın altıgen objeleri kullanarak çalışmaya devam edebilirsin, yani insana benzetmek için yuvarlatmadan.... Bırak top, top gibi kalsın, insanı andırsın...

Ellerine sağlık inancım...

Abi çalışmanın en altına not olarak düşmüştüm.Diyarbakırın renkleri , sur ve karpuz açıklamasınıda oraya yazmıştım.3 beşgen ve bir altıgen kullanarak (2. adımdaki) bir çalışma daha yapmayı düşünüyordum.Sende söyleyince kararım netleşti gibi...
Değerli düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
* Açıklamalı Logo sunumun güzel
* İnsan silüetinin Futbol topu ile bütünleştirilmesi
* Yöresel meyve ile renklerin bütünlüğü
Başarıyı getirmiş.
Görselin amblem üzerinde beyaz da denenebilir.
Eline sağlık İnan'cım

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Gelişi güzel yapılan logoların aksine kendini güzel bir tasarım ve anlatımla öne çıkarmış.
Bir sembol kullanılıyorsa bunun nerden çıktığı ve uğradığı değişimi ,açıklamalı göstermen çok güzel.
Renkler, logo içinde taşıdığı görsellerin anlamı ve tasarımıyla güzel bir bütün oluşturmuş.
Tebrik ederim YoŞa.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yosa biladerim, aslında adım adım logo tasarlamasına en uygun çalışmalardan biri..Ama silüetin el figürü bilemiyorum..Sıkı bir roceker ve evrensel parmak işaretini anımsattı bana:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
* Açıklamalı Logo sunumun güzel
* İnsan silüetinin Futbol topu ile bütünleştirilmesi
* Yöresel meyve ile renklerin bütünlüğü
Başarıyı getirmiş.
Görselin amblem üzerinde beyaz da denenebilir.
Eline sağlık İnan'cım

Baba teşekkür ederim...Beyaz renkte kullanmıştım,sonra böyle denedim birde...

Gelişi güzel yapılan logoların aksine kendini güzel bir tasarım ve anlatımla öne çıkarmış.
Bir sembol kullanılıyorsa bunun nerden çıktığı ve uğradığı değişimi ,açıklamalı göstermen çok güzel.
Renkler, logo içinde taşıdığı görsellerin anlamı ve tasarımıyla güzel bir bütün oluşturmuş.
Tebrik ederim YoŞa.

Değerli görüşlerin için teşekkür ederim FİLİZ.Tasarımda mantığın önemine destek veren nadir insanlardansın,bu yüzden görüşlerin benim için önemli...Birçok insan biliyoruz ki sadece göze çalışıyorlar, algıya çalışan yok.

Yosa biladerim, aslında adım adım logo tasarlamasına en uygun çalışmalardan biri..Ama silüetin el figürü bilemiyorum..Sıkı bir roceker ve evrensel parmak işaretini anımsattı bana:)

Ulaş abi el figüründen kastın? sağda ve solda şapkalı iki kafa var ve ortada da başka bir kafa...Ortadakinin kafasındaki şapka görünmüyor çünkü şapka takan birine karşıdan baktığımızda şapkasının yüze gölge yapan kısmı görünmez. Sanırım farklı bir bakış açısı geliştirdin, merakta etmedim değil hani çünkü bunu biri daha söyledi :) Ben el ve parmak olarak tasarlamamıştım ancak oda oluştu sanırım :) Teşekkür ediyorum , bakış açını merakla bekliyorum.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
İnan süreçleriyle güzel bir açıklamayla başarılı bir logo tasarımı olmuş emegine sağlık...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim Miray.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo beyaz yazılar siyah olsa daha iyi olacağını düşündüm biran
Temiz ve başarılı bi uygulama tebrikler

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
düşünce ve yola çıkış gerçekten güzelde.. acaba insana benzetmesen daha mı hoş olurdu.. birde sağ ve sol taraftaki yuvarlaklar el ve parmakları andırdı bana nedense ilk baktıgımda haraket çekiyormuş gibi geldi.. :) ki bu şekilde yanlış anlaşılıyor olabilir.. Sanırım insana döndürmesen gerçekten çok daha iyi olur .. emeğine sağlık..

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
adamın elleri ayıp bişeyleri anımsatıyor:D:D:D
onun dışında tebrikler guzel çalışma.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo beyaz yazılar siyah olsa daha iyi olacağını düşündüm biran
Temiz ve başarılı bi uygulama tebrikler

Teşekkür ederim.

düşünce ve yola çıkış gerçekten güzelde.. acaba insana benzetmesen daha mı hoş olurdu.. birde sağ ve sol taraftaki yuvarlaklar el ve parmakları andırdı bana nedense ilk baktıgımda haraket çekiyormuş gibi geldi.. :) ki bu şekilde yanlış anlaşılıyor olabilir.. Sanırım insana döndürmesen gerçekten çok daha iyi olur .. emeğine sağlık..

Sağ ve soldaki yuvarlakları el olarak değilde, şapka takan iki kafa olarak tasarlamıştım.Hareket çekiyor izlenimi gören 3. kişisiniz :) 3 ciddi bir rakam.Aslında sizin ve diğer 2 arkadaşımın gördüğü el ve parmak işareti çok bariz değil , ancak izlenim veriyor olması ve yanlış anlaşılmalara meyilli olması hoş değil.İlgili müdahaleyi yapacam.Teşekkür ediyorum

adamın elleri ayıp bişeyleri anımsatıyor:D:D:D
onun dışında tebrikler guzel çalışma.

Adamın elleri yoktu ama artık var :) teşekkür ederim.
güzel olmuş eline sağlık...

teşekkürler.

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Önder Abi'nin de tetiklemesiyle 2. adımdan sonrası için bir alternatif.

12923186.jpg