Dorukhan (25) Doğum gününüzü kutlarım nice mutlu sağlıklı senelere...![]()
Teşekkürederim blueden sizinde geçmiş tüm doğum günlerinizi geç te olsa kutlarım iyiki doğmuşsunuz.Doğum gününüz kutlu olsun namesteeee
arty:
arty:
arty:
İnşAllah sağol sende Zynopsis...bugün doğan tüm arkadaşlara mutlu mes'ut yaşlar...
Sağol niLqünnamasteeee (38), Dorukhan (25)
Doğum gününüz kutlu olsun![]()
Lilliput sağolun sizede...Mutlu Yıllar![]()
Çok teşekkürler tuNc...namasteeee (38), Dorukhan (25)
Doğum gününüz kutlu olsun
Sağol organic.candy teşekkür ederim...mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkürederim damla1 sizinde geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun...Kusura bakmayın geç oldu iş yoğunluğundan kaçırmışım nice senelere namasteeee (38), Dorukhan (25) ve arada atladıklarım varsa hepinize uzun,mutlu,sağlıklı,bol kahkahalı bir ömür diliyorum
Çok sağolun teşekkür ederim acem kızı...nice senelere![]()
Çok teşekkür ederim sovale80 seninde...bugun doganların ve gecmıstekı dogum gunlerınızı kutluyorum hepınıze nıce seneler dılıyorum![]()
Çok teşekkür ederim sizinde geçmiş doğum günlerinizi içtenlikle kutlarım g.ecglr![]()
Amanda amannnnnn!!!!
Ben nasıl görmemişim yaaa; benim canım arkadaşlarımın doğmuş dün
:flower: :flower:arty:
arty:
arty:
arty:
Doruk çuğuuummmm; namasteee ' cciğiiiimmmm
Nice mutlu senelereeeeeeeeearty:
arty:
arty:
arty:
arty:
:dance1: :dance1: :dance1:
Çok sağolun teşekkür ederim artdevil...kusuruma bakmayın doğun günün kutlu mutlu ve huzur deolu nice mutlu senelere sevdiklerinizle olmanız dileğiyle (arada atladığım herkesin doğum günü için![]()
Allah razıolsun sizdende çok duygulandım postaki...namasteeee, doğum günün kutlu olsun,
ömrün boyunca hiç keşke kelimesini kullanmaman dileğiyle, sağlıklı ve huzurlu ol..