Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"DOĞUŞTAN KÖR" ressamımız

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
çok etkilendim..insan bazen unutuyor sanatın hayattaki değerini insanlar bazı özürleri yüzünden bunalıma girip bunları dert ederlerken dogustan görme engeli olan birisi harika şeyler yaratabiliyor. bu sadece his etmek değil beceri kabiliyet mükemmelliktir. meslekte mükemmellik varmıdır. evet vardır işte bu ressamımız bir mükemmel kendine dair baskalarının gözünde olan eksileri artılarıyla kapatabilmişki bu kadar mükemmel. gerçekden çok güzel bir paylasım emegine yüreğine fikrine sağlık... paylasımlarının devamını bekliyorum:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok etkilendim..insan bazen unutuyor sanatın hayattaki değerini insanlar bazı özürleri yüzünden bunalıma girip bunları dert ederlerken dogustan görme engeli olan birisi harika şeyler yaratabiliyor. bu sadece his etmek değil beceri kabiliyet mükemmelliktir. meslekte mükemmellik varmıdır. evet vardır işte bu ressamımız bir mükemmel kendine dair baskalarının gözünde olan eksileri artılarıyla kapatabilmişki bu kadar mükemmel. gerçekden çok güzel bir paylasım emegine yüreğine fikrine sağlık... paylasımlarının devamını bekliyorum:)

Güzel yorumun için teşekkürler...
paylaşıma devam edeceğim elbet :wink:

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaşım için teşekkürler... doğuştan gözleri kapanmış... gönül gözü kapanmamış derim ben buna...
sanata saygım... sanatı verene sevgim var...

Son düzenleme:

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel bi paylaşım çok teşekkür ederim çok etkileyıcı .

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
mükemmel.... hayretlere düşüyor insan resmen
Tesekkürler paylaşım için

AdeM_BuRSa

🌱Yeni Üye🌱
Türk'ün kendi içinde görülmüş ilginç ve azimle başarılmış bir olayı yabancı insanlardan ögrenmek üzücü bir olay.
bu sanatçının bunu başarmasına ne kadar sevindiysem bu olayı yabancılardan ögrenmekte bir o kadar üzdü beni..

paylaşım için tşkler. emegine saglık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Türk'ün kendi içinde görülmüş ilginç ve azimle başarılmış bir olayı yabancı insanlardan ögrenmek üzücü bir olay.
bu sanatçının bunu başarmasına ne kadar sevindiysem bu olayı yabancılardan ögrenmekte bir o kadar üzdü beni..

paylaşım için tşkler. emegine saglık.

Rica ederim Adem Bey :wink: