Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DOLANDIRICILIK Konulu Afiş

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Toplum Destekli Polislerin Dolandırıcılığa karşı halkı bilinçlendirmek için dağıtacağı Afiş çalışmasıdır. Değerli görüşlerinize sunulur...
39guv.jpg
[/url][/IMG]

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Dolandırıcı da pek sevimli olmuş. İnsanın dolandırılası geliyor. Biraz daha pis bir tip mi bulsan?
Genel olarak güzel olmuş bence.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dolandırıcıdan ziyade hırsızı andırıyor afişteki arkadaş, elinize sağlık.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık çekici bir afiş :) harbiden kullanılan tipler itici değilde daha çekici olmuş :D

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dolandırıcı da pek sevimli olmuş. İnsanın dolandırılası geliyor. Biraz daha pis bir tip mi bulsan?
Genel olarak güzel olmuş bence.

Evet haklısınız, keşke gerçek hayatta da çekici ve sevimli olsalar... Beğendiğinize sevindim arkadaşlar, teşekkürler...

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık çekici bir afiş :) harbiden kullanılan tipler itici değilde daha çekici olmuş :D

Teşekkür ederim. İnternette dolandırıcıyı çok aradım, ama dolandırıcı tiplemesinden ziyade hırsız tiplemeleri ağırlıkta. Bende eline telefon tutuşturarak "telefon dolandırıcısı" havası vermeye çalıştım. Grafiker arkadaşlarımızın arşivlerinde şöyle tipsiz, at hırsızı gibi tiplemeler varsa ve benimle paylaşırlarsa sevinirim. Bir Polis olarak resim arşivim grafiker arkadaşlara göre biraz yetersiz kalıyor...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir Polis olarak resim arşivim grafiker arkadaşlara göre biraz yetersiz kalıyor...

Bu iş aşçının mutfağında malzeme olmaması gibi asıl tiplerin hası sizdedir Reşat bey. :D

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu iş aşçının mutfağında malzeme olmaması gibi asıl tiplerin hası sizdedir Reşat bey. :D

Haklısın dostum, ancak gerçek at hırsızları; kendilerini eski zamanlardaki WANTED tarzı bir afişte görürlerse benden güzel tazminatlar kazanırlar ve çok sevdikleri mesleklerini bırakmak zorunda kalırlar :))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biz erkeklerin son zamanlardaki rakipleri biskolata erkeği modundaki hırsız şirin sevimli..Zaten belirtmişler arkadaşlar ama ben yazı alanına ve yanın uzunluğuna takıldım. Hece kesmeler olmadan ve ''oyuna gelmeyin'' kısmı için farklı renkler uygun olabilir..

Kolay gelsin.

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biz erkeklerin son zamanlardaki rakipleri biskolata erkeği modundaki hırsız şirin sevimli..Zaten belirtmişler arkadaşlar ama ben yazı alanına ve yanın uzunluğuna takıldım. Hece kesmeler olmadan ve ''oyuna gelmeyin'' kısmı için farklı renkler uygun olabilir..

Kolay gelsin.

Konunun metni aslında çok daha uzundu. Ben konuyu oldukça kısaltarak özetledim ama yinede uzun oldu ve tireleme kaçınılmaz oldu. Oyuna gelmeyin kısmının rengi benim de içime sinmedi, önerilerini değerlendireceğim, teşekkürler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun metni aslında çok daha uzundu. Ben konuyu oldukça kısaltarak özetledim ama yinede uzun oldu ve tireleme kaçınılmaz oldu. Oyuna gelmeyin kısmının rengi benim de içime sinmedi, önerilerini değerlendireceğim, teşekkürler...

Rica ederim sadece öneriydi.. Yalnızca bahsettiğiniz at hırsızı modelini dünden beri aklımda arıyorum ama alakasız şeyler de çıkıyor :) Bulursam konu geçmişte olsa yollarım buradan :) Kolay gelsin.

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim sadece öneriydi.. Yalnızca bahsettiğiniz at hırsızı modelini dünden beri aklımda arıyorum ama alakasız şeyler de çıkıyor :) Bulursam konu geçmişte olsa yollarım buradan :) Kolay gelsin.

İlginize tekrar teşekkürler...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

VkdLb.jpg

IHZti.jpg

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni sloganımız :D
At Hırsızlarına Kanmayın...

3bgsj.jpg
[/url][/IMG]