Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. İnternette dolandırıcıyı çok aradım, ama dolandırıcı tiplemesinden ziyade hırsız tiplemeleri ağırlıkta. Bende eline telefon tutuşturarak "telefon dolandırıcısı" havası vermeye çalıştım. Grafiker arkadaşlarımızın arşivlerinde şöyle tipsiz, at hırsızı gibi tiplemeler varsa ve benimle paylaşırlarsa sevinirim. Bir Polis olarak resim arşivim grafiker arkadaşlara göre biraz yetersiz kalıyor...
Haklısın dostum, ancak gerçek at hırsızları; kendilerini eski zamanlardaki WANTED tarzı bir afişte görürlerse benden güzel tazminatlar kazanırlar ve çok sevdikleri mesleklerini bırakmak zorunda kalırlar )
Biz erkeklerin son zamanlardaki rakipleri biskolata erkeği modundaki hırsız şirin sevimli..Zaten belirtmişler arkadaşlar ama ben yazı alanına ve yanın uzunluğuna takıldım. Hece kesmeler olmadan ve ''oyuna gelmeyin'' kısmı için farklı renkler uygun olabilir..
Biz erkeklerin son zamanlardaki rakipleri biskolata erkeği modundaki hırsız şirin sevimli..Zaten belirtmişler arkadaşlar ama ben yazı alanına ve yanın uzunluğuna takıldım. Hece kesmeler olmadan ve ''oyuna gelmeyin'' kısmı için farklı renkler uygun olabilir..
Konunun metni aslında çok daha uzundu. Ben konuyu oldukça kısaltarak özetledim ama yinede uzun oldu ve tireleme kaçınılmaz oldu. Oyuna gelmeyin kısmının rengi benim de içime sinmedi, önerilerini değerlendireceğim, teşekkürler...
Konunun metni aslında çok daha uzundu. Ben konuyu oldukça kısaltarak özetledim ama yinede uzun oldu ve tireleme kaçınılmaz oldu. Oyuna gelmeyin kısmının rengi benim de içime sinmedi, önerilerini değerlendireceğim, teşekkürler...
Rica ederim sadece öneriydi.. Yalnızca bahsettiğiniz at hırsızı modelini dünden beri aklımda arıyorum ama alakasız şeyler de çıkıyor Bulursam konu geçmişte olsa yollarım buradan Kolay gelsin.
Rica ederim sadece öneriydi.. Yalnızca bahsettiğiniz at hırsızı modelini dünden beri aklımda arıyorum ama alakasız şeyler de çıkıyor Bulursam konu geçmişte olsa yollarım buradan Kolay gelsin.