Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dool Avm Kurumsal Kimlik Çalışması (Hayali Firma)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canım benim çok beğendimmm ellerine sağlık kusursuz olmuşş renkleri ve rabianın dediği gibi o gözleri çok sevdimmm :)
işte zevkli beceriklii topraam beaaa... :D
öpüyorummm kusummm :)
başarılarının devamını dilerim...

Nilgün sırf seni burala getirmek için konu açtı. :)

Neredesin sen bakiim? :D

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Canım benim yoğunluktan sana hiçbir şey öğretemedim, buna hiç vaktimiz olmadı olsa da geyik yaptık biliyorum :) ama sen çok başarılı bir grafiker olacaksın söylediğim gibi. Bana ihtiyacın yok...

Çalışmalarında eleştirilecek birşey bulamadım. en başta logo yerinde bir çalışma olunca nereye yerleştirilse şık durmuş. Başarılarının devamını canı gönülden dilerim. Yaptığın işin sunumu önemlidir. Bunu da başarmışsın :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Canım benim yoğunluktan sana hiçbir şey öğretemedim, buna hiç vaktimiz olmadı olsa da geyik yaptık biliyorum :) ama sen çok başarılı bir grafiker olacaksın söylediğim gibi. Bana ihtiyacın yok...

Çalışmalarında eleştirilecek birşey bulamadım. en başta logo yerinde bir çalışma olunca nereye yerleştirilse şık durmuş. Başarılarının devamını canı gönülden dilerim. Yaptığın işin sunumu önemlidir. Bunu da başarmışsın :)

Olur mu canım çok şey öğrettin ama farkında değilsin, en azından sorduğum 3297243893742 tane soruya bıkmadan cevap verdin. :D
Sunumu daha farklı hayal etmiştim ama böyle oldu.Sağol yorumun için Bahticiiimmmmm çok öpüyorum seniii :kiss1::kiss1:

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Olur mu canım çok şey öğrettin ama farkında değilsin, en azından sorduğum 3297243893742 tane soruya bıkmadan cevap verdin. :D
Sunumu daha farklı hayal etmiştim ama böyle oldu.Sağol yorumun için Bahticiiimmmmm çok öpüyorum seniii :kiss1::kiss1:

Farkında olmaya vaktim mi var :) ben de öptüm

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nilgün sırf seni burala getirmek için konu açtı. :)

Neredesin sen bakiim? :D

nilgünüm grafiker olacak görecek gününü allah yardımcısı olsun :wink:ben eski bir grafiker olarak pc başına sadece akşamları oturuorum...:smile:
topraam sen bi ara kayboldun ondan sonra dağıldık hepimiz... :worried:
hayat işte bee topraam çoluk çocuk altın günü kısır günü dolanıyozz:rofl::rofl:
eh arada grafikerler.netin önünden geçerkene uğramadan edemiyommm...:smile:
herkese saygılar topraam özlüyorum o bol muhabbetli günlerimizi benide unutmayın arada çınlatın kullaklarımıııı...
bu şarkı da tam benim duygularımı (hangi duygular içerisindeyim anladın topraam) :DDDD anlatıyor benden size armağan olsun.... :rofl:

https://www.youtube.com/watch?v=nMv_zXeg9bY&ob=av2e

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar harika görünüyor. Ellerinize sağlık ...

artlab

🌱Yeni Üye🌱
Logo, dosya vb çalışmaları daha önce yaptım. Baskı kısmında her hangi bir farklılık yok. Ama diğer materyaller aklıma takılıyor. Bayrak, kalem, anahtarlık veya tişört gibi ürünlerin tasarlanışında bir farklılık var mı? Kullanılan program, uyulması gereken kurallar vs?

Bu arada çalışmanız detaylı ve gayet başarılı, emeğinize sağlık. :)

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hiçbiri olmamış daha farklı birşeyler deneyebilirdin, kompozisyon berbat
desem kızarsın.:)

o yüzden demiyorum, tebrik ediyorum,
hem bize örnek hem size sağlam bir referans olmuş.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Logo, dosya vb çalışmaları daha önce yaptım. Baskı kısmında her hangi bir farklılık yok. Ama diğer materyaller aklıma takılıyor. Bayrak, kalem, anahtarlık veya tişört gibi ürünlerin tasarlanışında bir farklılık var mı? Kullanılan program, uyulması gereken kurallar vs?

Bu arada çalışmanız detaylı ve gayet başarılı, emeğinize sağlık. :)

Promosyon ürünlerini bende daha önce bastırmadım.Sadece ödev için yapılmış çalışmalardır.İş baskıya gelince yine birsürü detay bilmek gerekiyor.O yüzden bu konuda bir bilgim yok.
Yorumunuz için teşekkürler.

bence hiçbiri olmamış daha farklı birşeyler deneyebilirdin, kompozisyon berbat
desem kızarsın.:)

o yüzden demiyorum, tebrik ediyorum,
hem bize örnek hem size sağlam bir referans olmuş.

Neden kızacağım kanısına vardınız anlamadım? :)

Teşekkürler, paylaşalı çok zaman geçmedi fakat ben yanlışlarımı çok net görüyorum yinede referans olacak tabi.
İlginize teşekkürler.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
Promosyon ürünlerini bende daha önce bastırmadım.Sadece ödev için yapılmış çalışmalardır.İş baskıya gelince yine birsürü detay bilmek gerekiyor.O yüzden bu konuda bir bilgim yok.
Yorumunuz için teşekkürler.

Neden kızacağım kanısına vardınız anlamadım? :)

Teşekkürler, paylaşalı çok zaman geçmedi fakat ben yanlışlarımı çok net görüyorum yinede referans olacak tabi.
İlginize teşekkürler.

latife olsun diye soylenmiştir. düzelteyim.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hepside bir birinden güzel maşallah ;) emeğinize sağlık...