Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dortyolum Logo

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
66033adsfasdfasdfa.JPG

Burdaki Bir Şirketin Web Sitesi Adına Yapmış Olduğum Logo Beğenilirse İşe Alıncam.
Not; Resimler Biraz Bulanık Olabilir

Benzer konular

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acaip yaratıcı çalışmmalar tebrikklerrr......

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoda görsel kullanılmaı her zaman iyi sonuç vermez onnu için ilkini daha iyi buldum diğerleride iyi ama şu sondaki çalışmanda o resmi o şekilde kullanmayı bi tasarımcıya yakıştıramadım biraz daha üret ilk çalışmanın altındaki mavi de göze iyi görünüyor kolay gelsin emeğine sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
acaip yaratıcı çalışmmalar tebrikklerrr......

Bu tavrınızın hoşuma gitmediğini açıkça söylemek isterim. Fark ettiğim ve gözlemlediğim bir şey var. Teknik ve teorik olarak kötü çalışmalara övgü dolu sözler yazarak ne yapmaya çalıştığınıza anlam veremiyorum.

Bu arada logo paylaşımı yapan arkadaşa da yorum yapayım...

Logo ve amblem olgularını biraz daha araştırıp daha iyi işler çıkarabileceğini umuyorum. Aksi halde bu logolar pek iç açıcı sonuç sağlayacak gibi durmuyorlar.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz araştırmanın faydası olucaktır umarım.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tavrınızın hoşuma gitmediğini açıkça söylemek isterim. Fark ettiğim ve gözlemlediğim bir şey var. Teknik ve teorik olarak kötü çalışmalara övgü dolu sözler yazarak ne yapmaya çalıştığınıza anlam veremiyorum.

Logo ve amblem olgularını biraz daha araştırıp daha iyi işler çıkarabileceğini umuyorum. Aksi halde bu logolar pek iç açıcı sonuç sağlayacak gibi durmuyorlar.

size fazlasıyla katılıorum yılmazlar ı bende anlamıyorum her mesajı böle direk çok güsell olmuş falan heralde teşekür falan bekliyor kendileri yorumlarına :Dl
dubster logoların fena değil ama daha sade we akılda kalıcı anlamına uygun şeyler yapmanı öneririm eline sağlık

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅

kendi zevklerinize uymuyor diye insanların işlerine kötü demeyin bence.. yaptığımız öznel zevklere dayanan bir iş... fizik,, kimya, matematik gibi sağlaması yapılabilecek birşey değil... sizin hoşunuza gitmiyor olabilir, dubsterin bu çalışmalarını ben sevdim var mı ötesi???

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kendi zevklerinize uymuyor diye insanların işlerine kötü demeyin bence.. yaptığımız öznel zevklere dayanan bir iş... fizik,, kimya, matematik gibi sağlaması yapılabilecek birşey değil... sizin hoşunuza gitmiyor olabilir, dubsterin bu çalışmalarını ben sevdim var mı ötesi???

Elbette yok. Fakat bu kadar sinirli olmanıza gerek yok... Her şey ortada.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ben kimseyi kırmak gücendirmek istemem. sinirli gibi olduysam ve kalbini kırdıysam özürdilerim volkan tekin......

Rica ederim. Fakat burada kişisel beğeni ve zevklerinizle değil de biraz daha işin teknik yönünden çalışmalara bakarsanız sanırım ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

İyi forumlar...

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim. Fakat burada kişisel beğeni ve zevklerinizle değil de biraz daha işin teknik yönünden çalışmalara bakarsanız sanırım ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

İyi forumlar...

ben herzaman derim, halada diyorum.. yaptığımız öznel bir iş ve kime göre neye göre doğru yada yanlış bu soruları sormalıyız. siz bu işin matematik gibi belli kalıpları olan ve bu şablonlar uygulandığında belli bir sonuca varılacağını savunuyorsanız hep belli bir çizgide işler üretiyorsunuz demektir. ama bilmeniz gereken şey kalıpların yıkıldığıdır. kalıplar yıkıldığında yeni kaideler gelir onlar da yıkılana kadar kalırlar. viktorya dönemine bir bakın afişlerde ve logolarda nasılda fırfırlıı dönmeli objeler kullanılıyor ve tasarımda bir yoğunluk bir doldurulmuşluk göze batıyor.. sonrada gidin de stijl dönemini araştırın. ne kadar minimalist bir yapıda square design... siz şimdi viktorya döneminde de sitjl yaparsanız tutmaz tabi ama tasarımcı biraz da ileri görüşlü insandır, geleceğin nereye geleceğini idrak etmelidir. yoksa tasarımcı değil matbaacı yada operatördür.....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ben herzaman derim, halada diyorum.. yaptığımız öznel bir iş ve kime göre neye göre doğru yada yanlış bu soruları sormalıyız. siz bu işin matematik gibi belli kalıpları olan ve bu şablonlar uygulandığında belli bir sonuca varılacağını savunuyorsanız hep belli bir çizgide işler üretiyorsunuz demektir. ama bilmeniz gereken şey kalıpların yıkıldığıdır. kalıplar yıkıldığında yeni kaideler gelir onlar da yıkılana kadar kalırlar. viktorya dönemine bir bakın afişlerde ve logolarda nasılda fırfırlıı dönmeli objeler kullanılıyor ve tasarımda bir yoğunluk bir doldurulmuşluk göze batıyor.. sonrada gidin de stijl dönemini araştırın. ne kadar minimalist bir yapıda square design... siz şimdi viktorya döneminde de sitjl yaparsanız tutmaz tabi ama tasarımcı biraz da ileri görüşlü insandır, geleceğin nereye geleceğini idrak etmelidir. yoksa tasarımcı değil matbaacı yada operatördür.....

Peki Yılmaz Bey.

Her şey ortada...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Sanırım Volkan TEKİN'de size aynı şeyleri söylüyor. Bilmek başka, uygulamak başka şey. Lafı sözü hiç uzatmadan, birtakım sanatsal ve teknik terimlerin arkasına sığınmadan, direkt olarak yalın ve anlaşılır bir dille yorumlarınızı yapmanızı istiyoruz. Yoksa sizin yaptığınız ve birçok üyeninde yaptığı gibi,
fındık kabuğunu doldurmayan beğeni ve eleştirilerin kimseye bir faydası dokunmamaktadır. Oysa burdaki amacımız insanları pozitif yönlendirmektir.
Lütfen yorumlarımızı elimizden geldiğince anlaşılır ve ayrıntılı yapmaya çalışalım.

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım Volkan TEKİN'de size aynı şeyleri söylüyor. Bilmek başka, uygulamak başka şey. Lafı sözü hiç uzatmadan, birtakım sanatsal ve teknik terimlerin arkasına sığınmadan, direkt olarak yalın ve anlaşılır bir dille yorumlarınızı yapmanızı istiyoruz. Yoksa sizin yaptığınız ve birçok üyeninde yaptığı gibi,
fındık kabuğunu doldurmayan beğeni ve eleştirilerin kimseye bir faydası dokunmamaktadır. Oysa burdaki amacımız insanları pozitif yönlendirmektir.
Lütfen yorumlarımızı elimizden geldiğince anlaşılır ve ayrıntılı yapmaya çalışalım.

sizin bilginiz çok olabilir ama bu tahammülsüzlük niye??? dikkat ediyorumda şurada yetkili kişilerden üyelere azarlar biçimde laf yetiştiren bir siz varsınız. volkan tekin'i ise sabrı ve hoşgörüsü için tebrik ediyorum.....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sizin bilginiz çok olabilir ama bu tahammülsüzlük niye??? dikkat ediyorumda şurada yetkili kişilerden üyelere azarlar biçimde laf yetiştiren bir siz varsınız. volkan tekin'i ise sabrı ve hoşgörüsü için tebrik ediyorum.....

Bilakis Cahit Bey sizin söylediğiniz gibi bir insan olmayıp sanırım onu da yanlış anladınız...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com

Dikkatinizi çekerim yazdığım yorumda ne azarlar nede tahammülsüz bir uslup var . Ama beni saldırgan bir uslup izlemekle suçlamanızın amacını
anlayamadım, ama size başka bir konuda yaptığım uyarıyı tekrar hatırlatıyorum.
Bekleyelim görelim, birgün anlarız. Bu arada yaptığım uyarıları azarlama olarak algılamaktan vazgeçmeni öneririm. Bunların adı UYARI dır, umarım uyarılarımı
ciddiye alır, benle tartışmak yerine benim bilgimden yararlanırsın.

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
Yorumlarınız İçin Teşşekür Ederim.Sizden Bir Ricam Olacak Dörtyol'un Simgesi Portakal Yaptığım Logonunda Portakalı Çağrıştırmasını İstedim.Başka Değişik Fikirleri Bulunan Arkadaşlar Fikirlerini Yansıtırsa Memnun Olurum.