Dose.ca Çalışma şahsıma ait değildir.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #1 Dose.ca Çalışma şahsıma ait değildir.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #2 İlk iki resim özellikle yansıtmak istedikleri olaylar için gerçekten etkili, Tom Cruise o kadar pirim yapar mı bilmiyorum.
İlk iki resim özellikle yansıtmak istedikleri olaylar için gerçekten etkili, Tom Cruise o kadar pirim yapar mı bilmiyorum.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #3 Amy WINEHOUSE desenli kazak örebilecek aranıyor... O çalışma, benim hoşuma gitti doğrusu.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #4 VolkanTEKiN' Alıntı: Amy WINEHOUSE desenli kazak örebilecek aranıyor... O çalışma, benim hoşuma gitti doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Yine de sakızla Paris Hilton olayı daha vurgulayıcı derim ben.
VolkanTEKiN' Alıntı: Amy WINEHOUSE desenli kazak örebilecek aranıyor... O çalışma, benim hoşuma gitti doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Yine de sakızla Paris Hilton olayı daha vurgulayıcı derim ben.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #5 efoja' Alıntı: Yine de sakızla Paris Hilton olayı daha vurgulayıcı derim ben. Genişletmek için tıkla ... O sakızları çiğnemek istiyorum demem... Ama kazağı giyerim. Başkasının çiğnediği sakızdan kime ne...
efoja' Alıntı: Yine de sakızla Paris Hilton olayı daha vurgulayıcı derim ben. Genişletmek için tıkla ... O sakızları çiğnemek istiyorum demem... Ama kazağı giyerim. Başkasının çiğnediği sakızdan kime ne...
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #6 VolkanTEKiN' Alıntı: O sakızları çiğnemek istiyorum demem... Ama kazağı giyerim. Başkasının çiğnediği sakızdan kime ne... Genişletmek için tıkla ... Konu dedikodu olunca o sakızı çiğneyecek çok var... Profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşıyorum. olaya...
VolkanTEKiN' Alıntı: O sakızları çiğnemek istiyorum demem... Ama kazağı giyerim. Başkasının çiğnediği sakızdan kime ne... Genişletmek için tıkla ... Konu dedikodu olunca o sakızı çiğneyecek çok var... Profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşıyorum. olaya...
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #7 efoja' Alıntı: Konu dedikodu olunca o sakızı çiğneyecek çok var... Profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşıyorum. olaya... Genişletmek için tıkla ... Farkındayım. Ben de duygusal...
efoja' Alıntı: Konu dedikodu olunca o sakızı çiğneyecek çok var... Profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşıyorum. olaya... Genişletmek için tıkla ... Farkındayım. Ben de duygusal...
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #8 VolkanTEKiN' Alıntı: Farkındayım. Ben de duygusal... Genişletmek için tıkla ... Bence o bayan kazağı
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #9 efoja' Alıntı: Bence o bayan kazağı Genişletmek için tıkla ... Konserine giderken giysem kimse bir şey demez.
efoja' Alıntı: Bence o bayan kazağı Genişletmek için tıkla ... Konserine giderken giysem kimse bir şey demez.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #10 VolkanTEKiN' Alıntı: Konserine giderken giysem kimse bir şey demez. Genişletmek için tıkla ... Ben derdim valla, "aaa kız kazağı giymiş, karanlıkta fark edilmez sanmış he he" derim... Hatice ÇAVDAR giysin, ona çok yakışırdı bence
VolkanTEKiN' Alıntı: Konserine giderken giysem kimse bir şey demez. Genişletmek için tıkla ... Ben derdim valla, "aaa kız kazağı giymiş, karanlıkta fark edilmez sanmış he he" derim... Hatice ÇAVDAR giysin, ona çok yakışırdı bence
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #11 efoja' Alıntı: Ben derdim valla, "aaa kız kazağı giymiş, karanlıkta fark edilmez sanmış he he" derim... Hatice ÇAVDAR giysin, ona çok yakışırdı bence Genişletmek için tıkla ... Hatice ÇAVDAR dergilerini tasarlasın... Konsere ben giderim.
efoja' Alıntı: Ben derdim valla, "aaa kız kazağı giymiş, karanlıkta fark edilmez sanmış he he" derim... Hatice ÇAVDAR giysin, ona çok yakışırdı bence Genişletmek için tıkla ... Hatice ÇAVDAR dergilerini tasarlasın... Konsere ben giderim.
Hatice ÇAVDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 16 May 2007 Mesajlar 2,441 Tepkime puanı 46 Web sitesi www.grafikerler.net 22 Ara 2008 #12 VolkanTEKiN' Alıntı: Hatice ÇAVDAR dergilerini tasarlasın... Konsere ben giderim. Genişletmek için tıkla ... Dergi dediğin nedir ki 2 gün taş çatlasın, ben giderim her türlü konsere üzügünüm ama bu kazak sana gitmez Volkan Tekin...
VolkanTEKiN' Alıntı: Hatice ÇAVDAR dergilerini tasarlasın... Konsere ben giderim. Genişletmek için tıkla ... Dergi dediğin nedir ki 2 gün taş çatlasın, ben giderim her türlü konsere üzügünüm ama bu kazak sana gitmez Volkan Tekin...
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #13 Hatice ÇAVDAR' Alıntı: Dergi dediğin nedir ki 2 gün taş çatlasın, ben giderim her türlü konsere üzügünüm ama bu kazak sana gitmez Volkan Tekin... Genişletmek için tıkla ... Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl:
Hatice ÇAVDAR' Alıntı: Dergi dediğin nedir ki 2 gün taş çatlasın, ben giderim her türlü konsere üzügünüm ama bu kazak sana gitmez Volkan Tekin... Genişletmek için tıkla ... Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl:
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #14 VolkanTEKiN' Alıntı: Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl: Genişletmek için tıkla ... Hatice ÇAVDAR konser zamanı haber verin bana da, kazaklarımızla fotoğraf çektirip, burada yayınlayalım.... Yanımıza AMY'i de alırız...
VolkanTEKiN' Alıntı: Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl: Genişletmek için tıkla ... Hatice ÇAVDAR konser zamanı haber verin bana da, kazaklarımızla fotoğraf çektirip, burada yayınlayalım.... Yanımıza AMY'i de alırız...
Hatice ÇAVDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 16 May 2007 Mesajlar 2,441 Tepkime puanı 46 Web sitesi www.grafikerler.net 22 Ara 2008 #15 VolkanTEKiN' Alıntı: Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl: Genişletmek için tıkla ... Ah ah bilmezmiyim ama ben kendime örücem o kazağı Volkan'da o kazağın olucagını sanmıyorum ama mutlaka ikimiz çektiririz efoja...
VolkanTEKiN' Alıntı: Aaa Hatice... Biz de senden bahsediyorduk. Çok iyi arkadaştır diyorduk... :tongueout::rofl: Genişletmek için tıkla ... Ah ah bilmezmiyim ama ben kendime örücem o kazağı Volkan'da o kazağın olucagını sanmıyorum ama mutlaka ikimiz çektiririz efoja...
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #16 Hatice ÇAVDAR' Alıntı: Ah ah bilmezmiyim ama ben kendime örücem o kazağı Volkan'da o kazağın olucagını sanmıyorum ama mutlaka ikimiz çektiririz efoja... Genişletmek için tıkla ... Amy de var üçümüz!
Hatice ÇAVDAR' Alıntı: Ah ah bilmezmiyim ama ben kendime örücem o kazağı Volkan'da o kazağın olucagını sanmıyorum ama mutlaka ikimiz çektiririz efoja... Genişletmek için tıkla ... Amy de var üçümüz!
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Ara 2008 #17 efoja' Alıntı: Amy de var üçümüz! Genişletmek için tıkla ... Gökhan TEKİN' e söyleyeyim de foruma kıskançlıktan çatlayan bir ifade eklesin. :emo1:
efoja' Alıntı: Amy de var üçümüz! Genişletmek için tıkla ... Gökhan TEKİN' e söyleyeyim de foruma kıskançlıktan çatlayan bir ifade eklesin. :emo1:
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 22 Ara 2008 #18 VolkanTEKiN' Alıntı: Gökhan TEKİN' e söyleyeyim de foruma kıskançlıktan çatlayan bir ifade eklesin. :emo1: Genişletmek için tıkla ... Neden kim kullanacak? Ben değilim, Hatice Çavdar da değildir... Allah allah kim ihtiyaç duyar ki?
VolkanTEKiN' Alıntı: Gökhan TEKİN' e söyleyeyim de foruma kıskançlıktan çatlayan bir ifade eklesin. :emo1: Genişletmek için tıkla ... Neden kim kullanacak? Ben değilim, Hatice Çavdar da değildir... Allah allah kim ihtiyaç duyar ki?