Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dosya tasarımı

said

🌱Yeni Üye🌱
Eleştiri

güzel olmuş ama şanlıata kolejini ön plana çıkarmalısın
çünkü dosya koleji temsil ediyor..

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet dosya koleji temsil ediyor.
eğerki dosya kapağını kapatıp, ön kısmına baktığın gibi temsili olan koleji göreceksindir. ön sayfada yeterince bir görünen alan yaratmışım.
diye düşünüyorum!! fikirlere açığım her zaman

genceray20

🌱Yeni Üye🌱
kardeş çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık bu çalışmayı heralde photoshopda yapmışsındır nunu psd olarak yüklesende biz sadece yazıları değiştirsek en azından benim için çok iyi olacak tabiki mümkünse

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeş çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık bu çalışmayı heralde photoshopda yapmışsındır nunu psd olarak yüklesende biz sadece yazıları değiştirsek en azından benim için çok iyi olacak tabiki mümkünse

çalışmayı coreldrawda hazırladım.
böyle bir istekte bulunman ilginç geldi... gönderirim sorun değil fakat kendin bişeyler yapsan senin açından daha öğretici olmaz mı??
yanlış anlama herkesin kendine göre bi çalışma prensibi vardır elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim istemek yerine sen kendin bişeyler yapsanda artı eksileri değerlendirsek

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben dosyayı eleştirmeyeceği.
sadece tüm arkadaslara şunu sormak istiyorum. arkadaslar bir fabrikada yada egitim kurumunda
yapılan işte musteriler neden bina resmini illa isterler hala anlayamadım ben. yani üretimdeki veya eğitimdeki kaliteyi binaın şaaaşşaalı goruntusu mu saglıyor. o zaman bi teklifim var ne kadar grafşiker arkadas varsa toplanalım Burj El Arab seklinde bi bina yapalım Grafikerler.net ajansını acalım paraya para demeyelım. lutfen bu konuda fikirlerinizi soyleyin....

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konu her ne kadar dikkate alınacak bir fikir olsada nereye kadar müşteriyi ikna edebiliriz!! daha farklı seçenekleri sunmamız kaliteli olduğumuzun bir göstergesidir egerki basit ve müşterini kendi isteğine bağlı kalıp çalışma yaparsak bu hiçbir zaman tasarımda zevk vermez. ben seçenekleri sunarım kabul etmesi ona kalmış fikirlerimi söylerim sadece sonuçta bu mesleği bizlerden daha iyi bilen yoktur.
iç mekan,binanın resimleri bunları kullanmak benimde hoşuma gitmiyor

cihan82

🌱Yeni Üye🌱
Çok şık olmuş elinize sağlık..Benim merak ettiğim bu gradient efektleri baskıda nasıl çıkacak? Freehand da bunları tif yapınca bordolu mavili birşey çıkıyor.Bu sorun nasıl giderilir?

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
freehand programını bilmediğim için buna yanıt veremeyceğim ben coreldrawda çalışıyorum. fakat freehand programını kullanan arkadaşlar yardımcı olucaklardır size.
şuana kadar gradient efektlerinde bu tür sorunlarla karşılaşmadım. konu ofset olunca kaliteli baskı diyorum...
freehand programında tif yaptığın zaman renklerde farklı tonlar meydana geldiğini söylüyorsun baskı esnasında bu renklerde yine aynı sorunmu var onu merak ettim

sir_kalliyone

🌱Yeni Üye🌱
tek kelime ile düşünce mükemmel arkdaşım fontlarla sakın oynama gözü yormuyor ve açık özel ve kalıcı yerler çok fazla şaşayı sevmezler en tabi örnek beyaz eşya ve banka reklamları

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
tek kelime ile düşünce mükemmel arkdaşım fontlarla sakın oynama gözü yormuyor ve açık özel ve kalıcı yerler çok fazla şaşayı sevmezler en tabi örnek beyaz eşya ve banka reklamları

fontlarla pek oynamadım sadece arka ksımda yazılan ''geleceğe açılan kapı'' ibaresini değiştirdim ve yine sade bi hal oldu
düşüncene katılıyorum... en ince ayrıntılara çok dikkat ederim özenli bir çalışmadan çıkacak olan çalışma herkesin hoşuna gidecek türdendir tabi zaman gerekiyor bu zamanı iyi değerlendirmek lazım
yorumun için teşekkürler.

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok hoş olmuş ellerine sağlık

cihan82

🌱Yeni Üye🌱
freehand programını bilmediğim için buna yanıt veremeyceğim ben coreldrawda çalışıyorum. fakat freehand programını kullanan arkadaşlar yardımcı olucaklardır size.
şuana kadar gradient efektlerinde bu tür sorunlarla karşılaşmadım. konu ofset olunca kaliteli baskı diyorum...
freehand programında tif yaptığın zaman renklerde farklı tonlar meydana geldiğini söylüyorsun baskı esnasında bu renklerde yine aynı sorunmu var onu merak ettim

Şimdi tif yapınca renkler tuhaf çıkıyorsa baskıda da aynen öyle çıkacaktır muhtemelen. Freehand kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
ptoshopta tif yapıp frh de atıyorsanız baskıda problem çıkarmıyor.
ben dergimde bu yöntemi kullanıyorum.
ptotoshopta çalıştığım reklam sayfalarını frh de formaya diziyorum ofset baskı ile sorunla karşılaşmıyorum.
tabi oluşturduğunuz dosyaya mutlaka resmin tif halini atmalısınız.
aksi takdirde resim baskıda çıkmaz. frh de görünmez. Bilgisayarınızda görebilirsiniz belki ama matbaa da resmin adresini bilmediği için kocaman bir çarpı çıkacaktır :)
umarım yardımcı olmuşumdur.

aycell

🌱Yeni Üye🌱
elinize saglık

gayet güzel olmus

oayx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kızın sol eli yuvarlağın içine girmiş gibi biraz dikkat çekiyor sanki. hoş olmuş eline sağlık.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım helal olsun. çok güzel olmuş çalışma eline sağlık.

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
kızın sol eli yuvarlağın içine girmiş gibi biraz dikkat çekiyor sanki. hoş olmuş eline sağlık.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
kızın kol kısımlarında biraz sorun var evet yuvarlağın biraz iç kısmına girmiş detayları görmeniz çok güzel

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontları biras daha öne çıkarırsa tam süpe olur..