Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dream

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
eyesunum.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım
çalışma her zaman ki gibi burham burham başarı kokuyor...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Hocam eline emeğine sağlık. Yine başarılı bir çalışma çıkarmışsın tebrik ederim. Gözüme takılan tek şey sol bölümdeki yazılarda kullanılan lacivert renk. Biraz daha sıcak renkler tercih edilebilirdi. Tabiiki renk konusu zevk ve bakış açısı ile alakalı birazda. Bu sadece benim görüşüm. Saygılar.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama; Yunus' a katılmakla beraber, fontlardaki lacivert ve beyaz renk için farklı renkler denenebilirdi diye düşünüyorum :) Sanki deniz mavisi veya magenta daha hoş durabilirdi :angel:

Her zaman ki gibi gayet güzel bir çalışma olmuş, adım adım çıkıyorsun merdivenleri İnan' cım, az kaldı...devam =)

Ellerine sağlık canım.

İyi çalışmalar.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Yoşa tebrik etmemek elde değil diğer çalışmalarında gayet değerli ama bu aralarında benim için en iyisi olmuş...çalışmanı iyi inceledim ve vardığım sonuç çok titiz çalışmışsın diğerlerine göre daha bir dikkat kesilmişsin durup durup bakmışsın buna tam sonucu elde edene kadar ilmek ilmek işlemişsin ellerine sağlık dostum :artipuan:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım
çalışma her zaman ki gibi burham burham başarı kokuyor...

Teşekkür ederim mryers...

Hocam eline emeğine sağlık. Yine başarılı bir çalışma çıkarmışsın tebrik ederim. Gözüme takılan tek şey sol bölümdeki yazılarda kullanılan lacivert renk. Biraz daha sıcak renkler tercih edilebilirdi. Tabiiki renk konusu zevk ve bakış açısı ile alakalı birazda. Bu sadece benim görüşüm. Saygılar.

İlgin adına teşekkür ederim Yunus'um, kesinlikle haklısın...MAvi tonları biraz açtım, benimde içime sinmemişti, gerçi çalışma hala sorunlu gibi...Tekrar teşekkür ederim :)

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama; Yunus' a katılmakla beraber, fontlardaki lacivert ve beyaz renk için farklı renkler denenebilirdi diye düşünüyorum :) Sanki deniz mavisi veya magenta daha hoş durabilirdi :angel:

Her zaman ki gibi gayet güzel bir çalışma olmuş, adım adım çıkıyorsun merdivenleri İnan' cım, az kaldı...devam =)

Ellerine sağlık canım.

İyi çalışmalar.

Çalışmayı editledim Deniz'cim,mavi tonları biraz açtım...Güzel yorumun için teşekkür ediyorum...Az kalmadı daha çok vaaaaar :)

Yoşa tebrik etmemek elde değil diğer çalışmalarında gayet değerli ama bu aralarında benim için en iyisi olmuş...çalışmanı iyi inceledim ve vardığım sonuç çok titiz çalışmışsın diğerlerine göre daha bir dikkat kesilmişsin durup durup bakmışsın buna tam sonucu elde edene kadar ilmek ilmek işlemişsin ellerine sağlık dostum :artipuan:

Evet bayağı zamanımı aldı bu çalışma...Özellikle renkler konusunda kendimi bayağı zorladım...İçinden çıkılacak gibi değildi ve içinden çıkamadığım anlarda strese girdim :) İlgin için çok teşekkür ederim Dostum...Zevk verebildiysem ne mutlu bana...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim mryers...

Çalışmayı editledim Deniz'cim,mavi tonları biraz açtım...Güzel yorumun için teşekkür ediyorum...Az kalmadı daha çok vaaaaar :)

İNAN böyle daha iyi olmuş canım :)

Yol uzun evet canım, ama sen bu hıza ayak uyduruyorsun...o yüzden "Görünen köy uzak da değildir" mantıgıyla düşünüyorum...Azminden dolayı kutluyorum.

Tekrar emeğine sağlık, kolay gelsin İnan' cım.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
inanım herzamanki gibi sözün bittiği noktadayız çok başarılı olmuş emeğine sağlık canım. Karar verdim istanbula gelince benden kurtulamazsın bu işi senden öğrenicem denedim ama beceremedim:(

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
katrajında vede materyalleri kullanmada
hergecen gün profesyonelleşiyor taşlar yerine oturuyor :)
yalnız fontlar icin aynı şeyleri söyleyemem kardeşim arka plana göre öne cıkmıs ancak gözüme cok takılıyor tipo ya bakarken sürekli çıkışım ordan oluyor :) sanırım anlatabildim.
Eline sağlık yoşacım genel itibariyle mutlak dogruya yaklaşıyorsun:)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
diğerleri gibi çok güzel olmuş eline sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İNAN böyle daha iyi olmuş canım :)

Yol uzun evet canım, ama sen bu hıza ayak uyduruyorsun...o yüzden "Görünen köy uzak da değildir" mantıgıyla düşünüyorum...Azminden dolayı kutluyorum.

Tekrar emeğine sağlık, kolay gelsin İnan' cım.

Herzamanki mot,ve edici yorumların adına genel bir teşekkür ediyorum sana :p Sanada kolay gelsin canım...İyi çalışmalar...

inanım herzamanki gibi sözün bittiği noktadayız çok başarılı olmuş emeğine sağlık canım. Karar verdim istanbula gelince benden kurtulamazsın bu işi senden öğrenicem denedim ama beceremedim:(

Yeterki sen iste Damla'cım...Bilgim, becerim ve kapasitem dahilinde elimden geldiğince yardımcı olurum...Hele bi geleyimde :)Teşekkürler canım...

katrajında vede materyalleri kullanmada
hergecen gün profesyonelleşiyor taşlar yerine oturuyor :)
yalnız fontlar icin aynı şeyleri söyleyemem kardeşim arka plana göre öne cıkmıs ancak gözüme cok takılıyor tipo ya bakarken sürekli çıkışım ordan oluyor :) sanırım anlatabildim.
Eline sağlık yoşacım genel itibariyle mutlak dogruya yaklaşıyorsun:)

Hımm..Aslında bu çalışmada yapmak istediğimde tam olarak buydu :) Sağdaki çıkıntı bir nevi kapıydı, göz ordan girsin istemiştim ve gidip sola doğru ilerlesin istiyordum...Bu seferki mantıkta bir yol oluşturmak temel amacımdı...Ama göz orada takılıp kalıyorsa bu kötü bir sonuç doğuracaktır...Uyarın ve yorumun adına teşekkür ederim baba...

diğerleri gibi çok güzel olmuş eline sağlık

Teşekkür ederim wwaslıww :)

Son düzenleme:

idirus

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel demek az kalır harika ya.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim idirus...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmana uzaktan bir baktımda Dream yazısı dışında bütün taşlar yerine oturmuş dream yazısında çalışmanı öNerirm arkadşm

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim.