tabikii ama sonuçta burda bişiler paylaşıyoruz eger bula bilseydi forumdan alabilirdi tabiiki forumdada yeterli materyaler var ama sonuçta bişiler kazandırmak lazım insanlara yardımcı olmak lazım tabikki grafikeler.net ap ayrı ama dar düşünmemek te bizim elimizde.Sonuçta bu sitede bir birimize yardımcı olmak için varız olanaklar sunmak için varız neden bu arkadaşımızada olanak sunmayalım ki....
bakın ben belirttim az önce detaylı arama yapılmamış gerekli arama yapılsaydı zaten gerekenlere ulaşılabilridi...
İllaki olanak sunmak isterseniz özelden mesaj yoluylada iletebilirsiniz belki şu anda size şaka gibi gelebilir ama zamanı gelince Türkiye'de bizim forumumuz
o örnek gösterdiklerinizle ciddi anlamda rakip olucaktır... Nihayetinde başka site ismi vermesek daha iyi olur dedim illaki vermeyin yasak kesin bi yargı kullanmadım ve bu benim elimde olan birşeyde değil
ayrıca rica ediyorum Türkçe konuşalım bu konuda forumumuzun ne kadar hassas davrandığı bilmelisiniz...
son olarak dar düşünceli insanlar olsaydık bu işten ekmek yiyemezdik... umarım ne demek istediğimi anlamışınızdır...