Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

düğün davetiye tasarımı

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
0 dan düğün davetiye tasarımı yapmak istiyorum ama ölçü ve örnek açısından hiç bi fikrim yok forumda araştırmada yaptım ama ...:(

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
arakadaşım o sizin istediğiniz ebata göre tasarlıya bilirsiniz özel olmasıni istiyorsanız..
yani o sizin tasarımınıza da baglı isteiğinize de baglı ama bıcak parasınıda göze almanız gerek...
fon istiyorsanız ********* burlardan da yararlana bilirsiniz...
şimdiden başarılar...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
arakadaşım o sizin istediğiniz ebata göre tasarlıya bilirsiniz özel olmasıni istiyorsanız..
yani o sizin tasarımınıza da baglı isteiğinize de baglı ama bıcak parasınıda göze almanız gerek...
fon istiyorsanız ********* Treasureland of Heroturko[/url] burlardan da yararlana bilirsiniz...
şimdiden başarılar...

bu tip site paylaşımları yapmasak daha iyi olur arkdaşım bizde şuanda bu alanda Türkiye nin en büyük portalıyız forumda bir sürü davetiye ile ilgili materyel ve konu var zaten al budur diyecek halimiz yok e gereken fikirse zaten forumda mevcut konularda iyi araştırmalar yaparsak bulabiliriz...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
tabikii ama sonuçta burda bişiler paylaşıyoruz eger bula bilseydi forumdan alabilirdi tabiiki forumdada yeterli materyaler var ama sonuçta bişiler kazandırmak lazım insanlara yardımcı olmak lazım tabikki grafikeler.net ap ayrı ama dar düşünmemek te bizim elimizde.Sonuçta bu sitede bir birimize yardımcı olmak için varız olanaklar sunmak için varız neden bu arkadaşımızada olanak sunmayalım ki....

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tabikii ama sonuçta burda bişiler paylaşıyoruz eger bula bilseydi forumdan alabilirdi tabiiki forumdada yeterli materyaler var ama sonuçta bişiler kazandırmak lazım insanlara yardımcı olmak lazım tabikki grafikeler.net ap ayrı ama dar düşünmemek te bizim elimizde.Sonuçta bu sitede bir birimize yardımcı olmak için varız olanaklar sunmak için varız neden bu arkadaşımızada olanak sunmayalım ki....

bakın ben belirttim az önce detaylı arama yapılmamış gerekli arama yapılsaydı zaten gerekenlere ulaşılabilridi...
İllaki olanak sunmak isterseniz özelden mesaj yoluylada iletebilirsiniz belki şu anda size şaka gibi gelebilir ama zamanı gelince Türkiye'de bizim forumumuz
o örnek gösterdiklerinizle ciddi anlamda rakip olucaktır... Nihayetinde başka site ismi vermesek daha iyi olur dedim illaki vermeyin yasak kesin bi yargı kullanmadım ve bu benim elimde olan birşeyde değil

ayrıca rica ediyorum Türkçe konuşalım bu konuda forumumuzun ne kadar hassas davrandığı bilmelisiniz...

son olarak dar düşünceli insanlar olsaydık bu işten ekmek yiyemezdik... umarım ne demek istediğimi anlamışınızdır...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
ok tartışmaya girmek ve uzatmak istemiyorum saygı duyuyorum düşüncelerinize...

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
bence paylaşımlar hoş
rakip olacagımız 1 siteyi burda görmek isterim
ve örnek alarak daha iyisine gidebiliriz.
yıkıcı değil yapıcı olmalıyız...
tarihini ve rakibini tanımak bence avantajdır.