Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim arkadaşım ...çalışmalarımda senin yorumun olmazsa olmaz...evet gene siyah ve ben... çok aceleyle yapılmış bi çalışma...arkadaşımın zorla evlendirilmesine gönlüm razı olmadı...hangi devirde yaşıyoruz ama dimi...:rofl::rofl::rofl:
teşekkür ederim arkadaşım ...çalışmalarımda senin yorumun olmazsa olmaz...evet gene siyah ve ben... çok aceleyle yapılmış bi çalışma...arkadaşımın zorla evlendirilmesine gönlüm razı olmadı...hangi devirde yaşıyoruz ama dimi...:rofl::rofl::rofl:
Sanırım filmi sonu yazılmış oynanmış bile özle annesi özle gül gibi cocugu zorlarsan al iste porcheyle kacar bir yagmurlu günde :angel: cok güldüm yaa allahda sizi güldürsün emi iş esnasında iyi geldi kolay gele
:rofl::rofl::rofl:ya bak şairlik duyguları kabardı arkadaşımın...düğüne az kaldı bu arada...allah kurtarsın...kaç kurtar kendini...ilk defa bi düğün davetiyesi hazırladım ama içim acıdı:rofl::rofl::rofl: