Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düğün Davetiyesi...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
davetiyest5.jpg

arkadaşımı annesi zorla evlendiriyormuş...bende onun için üzülerek bi davetiye hazırladım...:sadsmile::rofl:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
yine siyahlar icinde espirli bir calışma hoş olmuş ;)
arabaların üstündekiler zor okunuyor arkadasım :( yorumsuz kalmıyalım dedim :D.. eline sağlık.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yine siyahlar icinde espirli bir calışma hoş olmuş ;)
arabaların üstündekiler zor okunuyor arkadasım :( yorumsuz kalmıyalım dedim :D.. eline sağlık.

teşekkür ederim arkadaşım ...çalışmalarımda senin yorumun olmazsa olmaz...evet gene siyah ve ben... çok aceleyle yapılmış bi çalışma...arkadaşımın zorla evlendirilmesine gönlüm razı olmadı...hangi devirde yaşıyoruz ama dimi...:rofl::rofl::rofl:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim arkadaşım ...çalışmalarımda senin yorumun olmazsa olmaz...evet gene siyah ve ben... çok aceleyle yapılmış bi çalışma...arkadaşımın zorla evlendirilmesine gönlüm razı olmadı...hangi devirde yaşıyoruz ama dimi...:rofl::rofl::rofl:

Teşekkür ederim arkadasım.
evet bence tasarımdaki arabayla hemen bassın gaza kacsın :D böyle anne düşman başına cocugun basını yakıcaklar :D

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
hahaha kurtarın beni yau :D karabulutlar tepemde, arabamda ilerliyorum, bilinmez sonlar alır beni basar bağrına, bir de yağmur yağarsa yanaklarıma, işte istediğim yerdeyim anne, özle beni anne... :p

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
hahaha kurtarın beni yau :D karabulutlar tepemde, arabamda ilerliyorum, bilinmez sonlar alır beni basar bağrına, bir de yağmur yağarsa yanaklarıma, işte istediğim yerdeyim anne, özle beni anne... :p

Sanırım filmi sonu yazılmış oynanmış bile :D özle annesi özle gül gibi cocugu zorlarsan al iste porcheyle kacar bir yagmurlu günde ;):angel: :Dcok güldüm yaa allahda sizi güldürsün emi :) iş esnasında iyi geldi ;) kolay gele

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️

:rofl::rofl::rofl:ya bak şairlik duyguları kabardı arkadaşımın...düğüne az kaldı bu arada...allah kurtarsın...kaç kurtar kendini...ilk defa bi düğün davetiyesi hazırladım ama içim acıdı:rofl::rofl::rofl:

DERİŞ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah rahmet eylesin ay pardon allah mutlu mesut etsin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar...beğenmeniz beni mutlu etti...:):):)

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel olay kötü ne diyelim Allah kurtarsın

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar... bu çalışma sayesinde arkadaşım evlenmekten vazgececek inşallah...yada çoktan geçti bile...:):):)