Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın..
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın
espiri alayışına hayran kaldım doğrusu...bu çalışma için çok çalışmadım canımistedi ve o anda yaptım...olumlu düşündüğün çalışmalarını görmek isteriz...
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın..
zaten önemli olan onu o şekil tasarlayıp sunmak böyle bir çalışma düşünüp yapabilmek önemli zaten çalışmaya baktığın öylesine can sıkıntısından yapılmış olduğu anlaşılıyor beğenmeye bilirsin ama sonuçta bir emek var saygı duyman lazım arkadaşım