Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düğün Davetiyesi...

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
değişik bir çalışma güzel olmuş eline sağlık

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
allah mesut etsin
mutluluğunuz daim olsun
:D:D

general55

🌱Yeni Üye🌱
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın..

general55

🌱Yeni Üye🌱
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın

espiri alayışına hayran kaldım doğrusu...bu çalışma için çok çalışmadım canımistedi ve o anda yaptım...olumlu düşündüğün çalışmalarını görmek isteriz...

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Davetiye olarak başarısız ama espri olarak ehhhhh.Her halde çok uğraştın bu çalışma için..Bu kadar ancak çok olumsuz düşünme ile olur..Çok çalışmalasın..

zaten önemli olan onu o şekil tasarlayıp sunmak böyle bir çalışma düşünüp yapabilmek önemli zaten çalışmaya baktığın öylesine can sıkıntısından yapılmış olduğu anlaşılıyor beğenmeye bilirsin ama sonuçta bir emek var saygı duyman lazım arkadaşım

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
davetiyest5.jpg

arkadaşımı annesi zorla evlendiriyormuş...bende onun için üzülerek bi davetiye hazırladım...:sadsmile::rofl:

:rofl: güzel olmus birde benim için yapsana davetiye :rofl::emo1:

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mizahi bir yaklaşım çok hoşuma gitti eline salık