kardeş tasarım nerdee? burda resim var sadece yada resim üzerine yazdığın iki yazıya tasarım demişsin... başarısız diyemem çünkü başarmak için bir çalışma yok....
Kusura bakma heves kırmak gibi bir niyetim yok yani. Ama grafikerim diyorsa bir insan önce grafik becerisini bir gösterecek çalışmasında daha sonra resim ve yazıyla görselini oluşturacak, en azından 7 yıllık deneyimim ile kendim için bu geçerli...
Kusura bakma heves kırmak gibi bir niyetim yok yani. Ama grafikerim diyorsa bir insan önce grafik becerisini bir gösterecek çalışmasında daha sonra resim ve yazıyla görselini oluşturacak, en azından 7 yıllık deneyimim ile kendim için bu geçerli...
lütfen onur kırıcı yorumlar değil yönlendirici, onure edici yorumlar yapalım.
çalışmaya gelince, sanırım ilk çalışmalarınızdan, üzerinde bir kaç değişiklik yaparsan biraz daha iyi olabilir. ileride çok iyi işler yapabilmen için bol bol çalışma incelemeni tavsiye ederim. eline ve beynine sağlık...
seventh çalışma konusunda yorum yazmak istemiyorum zaten kendi içine de sinmediği kanaatindeyim
ancak mütevazi tavrın ve uğraşın dikkat çekici. Böyle devam edersen inanıyorum ki iyi işler yapacaksındır.
eline sağlık
sizin yorumlarınıza ayrı önem veriyorum sanırım bilgilendirmeleriniz doğrultusunda kazandığım bir düşünce
evet pek içime sinmeyen bir çalışmaydı ama paylaşıp yorumlarınızı almak istedim
yorumunuz ve düşünceniz için de teşekkür ederim
süpersin çok başarılı tasarım devamını bekleriz
Yorumlara göre görseli sizin hazırlamadığınızı varsaymam gerekiyor:
İnanıyorumki siz böyle bir görseli hazırlayabilirsiniz; aslında yapmanız gereken Satranç taşlarının görsellerini bulup (photoshop ile) pentoolla etraflarına path atamak. Tabi her path işlemini path menüsünden üzerindeki "workpath" ikonunu çift tıklayarak kayıt etmeyi unutma.
Geriye kaldı 2 görsel daha, kuru toprak ve su görsellerini, bu kayıt ettiğin pathlara maskeleyerek alabilirsin.
zeminde de, CTRL+R ile rehberleri açıp bi satranç tahtasını path olarak alıp, maskeleyerek zemini oluşturabilirsin.
Kesinlikle yapabilirsin, ben inanıyorum![]()
3-5 Yıl sonra geldiğin noktayı görünce , yaptığın bu gibi işlere bakıp , kendini ne kadar da geliştirdiğini farketmen güzel olacak ..
Emeğinize sağlık uzun süre ilgilenirseniz kesinlikle çok başarılı bir tasarımcı olabilirsiniz.
Ayrıca kendi görsellerinizi kendinizin oluşturması takdire değer.