Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dünyanın en efendi metalcisi :)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop Cs3 + mouse + wacom a5 tablet
efend.jpg

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle bir referans kullanılmamıştır tamamen kendi fikrim.

md_rabbit

🌱Yeni Üye🌱
Ben çok yeniyim ,ona rağmen nacizane fikrimi söylemek isterim ..Geniş omuzlara nazaran el ve ayaklar çelimsiz küçük kalmış bence ..Bir de bu kadar güzel tonlamalara rağmen kabinin keskin hatlarla kalması gözüme çarptı.Onun dışında güzel çalışma olmuş ,espirisi ayrı güzel.. :)

everlasting

🌱Yeni Üye🌱
ya çok özür diliyorum burda yeniyim ve çok acil profilonun eski logosuna ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfenn???

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. hatalarım çok farkındayım ama henüz bu işte 3. resmim :) ve tableti daha yeni aldım inşallah daha ilginç fikirler ve daha ince ayrıntılarla buradayım. birde bir an önce yayınlayayım diye acele ettim ondan fazla hata var.

md_rabbit

🌱Yeni Üye🌱
yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. hatalarım çok farkındayım ama henüz bu işte 3. resmim :) ve tableti daha yeni aldım inşallah daha ilginç fikirler ve daha ince ayrıntılarla buradayım. birde bir an önce yayınlayayım diye acele ettim ondan fazla hata var.

ben henüz senin kadar cesur olup çalışmalarımı yayınlayamadım , :) sadece izliyorum ..