Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

düşünce çeşnisi günleri afiş çalışmam

deathproof

🌱Yeni Üye🌱
daha iyilerini yapmayı umut ediyorum ve ilk afiş çalışmamı buraya koymak istedim eksiklerimle ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca söylemeliyim bu afişimi beğendiler ve kullandılar :angel:
Şimdiden teşekkürler...

:iloveyou:

84146590tr6.jpg

Benzer konular

dub

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nilayozer.com
bence öncelikli sorun çok fazla farklı font kullanmışsın, hepsi ayrı dilden konuşuyo, bu da odaklanmayı güçlendiriyo, neyin daha önemli olduğuna karar verip onu öne çıkarmalısın, yani pembe yazı renk itibariyle ön planda ama çukurovayla başlayan yazı da büyük olduğu için bi okadar önemli, tek bir tarihi iki ayrı fontla yazmışsın biri serifli biri serifsiz, yazılar açtığın şeritlere yerleşememiş, şeritleri biraz kalınlaştırmalısın belki, soldaki yazıları da daraltman tasarım kurallarına aykırı, fontların yapısıyla bu şekilde oynayamayız, neden o fotoraf konusuna deyinmeden önce basit hataları ele aldım, kolay gelsin, başarılar..

deathproof

🌱Yeni Üye🌱
eleştirin için çok teşekkürler teknik bilgiden yoksun bir çalışma yaptığım ve sadece bazılarını öne çıkarmaya çalıştığım için böyle garip bi çalışma ortaya çıktı yani söylediklerinden sonra çıkmış olduğunu daha da anlamış bulunuyorum ... demekki bunu beğenip kullananlarda bu işten anlamıyorlarmış :) çok çalışmak lazım delirmek üzereyim :)

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirin için çok teşekkürler teknik bilgiden yoksun bir çalışma yaptığım ve sadece bazılarını öne çıkarmaya çalıştığım için böyle garip bi çalışma ortaya çıktı yani söylediklerinden sonra çıkmış olduğunu daha da anlamış bulunuyorum ... demekki bunu beğenip kullananlarda bu işten anlamıyorlarmış :) çok çalışmak lazım delirmek üzereyim :)

kaba bir deyim olacak o yüzden afedersin şimdiden ama azimle sı... taşı delermiş. diyeceğim o dur ki çalışmaya devam.

Ömer GÖKYAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.youtube.com
kaba bir deyim olacak o yüzden afedersin şimdiden ama azimle sı... taşı delermiş. diyeceğim o dur ki çalışmaya devam.

Açık açık yazsaydın, yanına da daha küfürlü deyimler var onları yazabilirdin. Grafikle tuvalette taş kırmanın ne alakası var anlamadım. Dışkısını hızlı tuvalete bırakan grafikte daha iyi oluyormuş gibi izlenim verdi. :swear:

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açık açık yazsaydın, yanına da daha küfürlü deyimler var onları yazabilirdin. Grafikle tuvalette taş kırmanın ne alakası var anlamadım. Dışkısını hızlı tuvalete bırakan grafikte daha iyi oluyormuş gibi izlenim verdi. :swear:

sevgili arkadaşım deyimler anlamları ile değerlendirilmeli kelime anlkamına bakmamalısın. çok çalışılırsa ve doğru yolda devam edilirse yapmaması için pek neden görmüyorum. bunu da açıklamaz zorunda hissettridin bana