Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet evet gercekten guzel bır bulusmaydı... ben cok eglendım ve arkadaslarla yuzyuze tanısmıs olmak benı cok mutlu ettı.. umarım kımsenın canını sıkmamışdır muhittin7
çok güzel bir buluşmaydı gerçekten bende çok eğlendim... meslektaşlarımla tanışmak böylesine güzel söyleşiler olması.... eminim kimsenin canı sıkılmamıştır selimsel + casmin e de katılımı için tekrardan teşekkür ederiz... bir daha olsa bi daha katılırım muhittin7
Aranızda olmayı çok istiyordum, ancak randevülerimin üst üste gelmesi ve birde ürün çekimi ayrıca , birde o fotoğrafları işledik. Yani anlayacağınız bende sizin gibi tatil de olsaydım emin olun orada olacaktım Ama çalışıyordum malasef... Abim yokluğumu fark ettirmemiştir
ortam güzel, grafiker arkadaşlar güzel, çok güzel bir gün olmuş belli ki. bursa da olupta gitmeyenler çok şey kaçırmışa benziyor. darısı izmirli meslekdaşlarımızın başına )
bu güzel bursa grubunu da aramızda görmek isteriz.
ayy benim okul arkadaşlarımda ordaaa aman aman ebruuu umuttt nasılsınız inşallah birdahaki buluşmaya bende ordayım ) volkan benim dedikodumu yapmıştır muhtemelen, inanmayın siz ona yalan söylüyor
ayy benim okul arkadaşlarımda ordaaa aman aman ebruuu umuttt nasılsınız inşallah birdahaki buluşmaya bende ordayım ) volkan benim dedikodumu yapmıştır muhtemelen, inanmayın siz ona yalan söylüyor
Evet buluşma çok güzeldi teyzesinin evini su basan arkadaşlardan tutunda gece saat birlere kadar çalışan ve meslek aşkıyla yanan tüm grafiker arkadaslar oradaydı.Grafiker olmadığın halde senin ne işin vardı orada diye sorabilirsiniz?Grafiker olupta böyle güzel bir toplantıyı kaçıran Bursalı grafiker arkadaşlara nispet olsun diye katıldım...
Hem yakında corel öğrenip 1000 adet kartviziti 5 ytl ye satacam şaka şaka işim olmaz ben mesleğimden memnunum)
Evet buluşma çok güzeldi teyzesinin evini su basan arkadaşlardan tutunda gece saat birlere kadar çalışan ve meslek aşkıyla yanan tüm grafiker arkadaslar oradaydı.Grafiker olmadığın halde senin ne işin vardı orada diye sorabilirsiniz?Grafiker olupta böyle güzel bir toplantıyı kaçıran Bursalı grafiker arkadaşlara nispet olsun diye katıldım...
Hem yakında corel öğrenip 1000 adet kartviziti 5 ytl ye satacam şaka şaka işim olmaz ben mesleğimden memnunum)