Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duyuru: Gebze - Kocaeli ve Çevresi Buluşuyor (Anket Sonuçlandı-Katılmak İsteyenler)

YER NERESİ OLSUN

• 24 Ağustos - İzmit - Marina

Oy: 19 42.2%
  • 24 Ağustos - Gebze - Eskihisar Sakız Ağacı

Oy: 26 57.8%

• Kullanılan toplam oy
    45

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
biraz sonra izmir buluşması için evden çıkıyorum. oradan da uzun yola çıkacağım için
şimdiden, Gebze-Kocaeli bulaşmasında size keyifli saatler dilerim.
biz, izmirliler için heyecan başlıyor :)

çokkk teşekkürler handecim sizede keyifli saatler eminimki çok güzel olucak izmirde
:rofl::rofl::rofl::rofl:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
kubkub geliyorsun:D:D:D kandıramazsın caglada geliyor sende :wink:
zaten bursayada geldin ama ben göremedim nedense acaba bursada bir göründun bir kayboldun arkandan dedikodunu yaptık ona göre:wink:

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eksiği ve Fazlasıyla Yarın Eskihisar Sakız Ağacı Sosyal Tesislerinde Görüşmek Dileğiyle.. Şimdilik Hoşçakalın...

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Yer Eskihisar Sakız Ağacı Teras Bölümü Bunu Hatırlatmak İstedim Balkonda Grafikerler.net Yer Panosu Asılı Olacaktır.

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
nasıl bir organizasyon olduğunu gördün Onurcum. Umarım herkes keyif almıştır. Çok Yakında fotoğrafları ekleyeceğim.. Katılan 25 Arkadaşımıza Çok Teşekkürler....

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
nasıl bir organizasyon olduğunu gördün Onurcum. Umarım herkes keyif almıştır. Çok Yakında fotoğrafları ekleyeceğim.. Katılan 25 Arkadaşımıza Çok Teşekkürler....

ben teşekkür ederim kardesim organizasyonu düzenliyenlerin ellerine akıllarına sağlık güzel bir gündü :) Fotoğrafları bekliyorum ;):) sevgiyle kalın...

volkione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son andada olsa gelebildik :) neden ikitane sakız ağacı yaparlarki :)

bymiy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
bymiy.blogspot.com
biz teşekkür ediyoruz, benim için güzel bir gündü, sizlerle tanışmak çok keyifliydi, saygı ve sevgilerimle bir dahaki buluşmayı iple çeker oldum :)

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
gebzegrafikerler445ti5.jpg

gebzegrafikerler093ve5.jpg

gebzegrafikerler095pt3.jpg

gebzegrafikerler100nu9.jpg

gebzegrafikerler004wo4.jpg

gebzegrafikerler317mn3.jpg

gebzegrafikerler042dc2.jpg

Maşallah fotoğrafçımız 450 kez denklanşöre basmış. :D Hepsini görmek isteyen irtibat kurabilir.

Son düzenleme:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel geçen bir buluşmaya benziyor, düzenleyen ve katılan arkadaşlara grafikerler.net adına teşekkürlerimizi iletiyorum. daha nice buluşmalara ;)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
cidden manzarası harikaymıs.

Son düzenleme:

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu keyifli organizasyon için başta Ömer Demirbaş olmak üzere herkese teşekkürler. Özellikle yağmur çamur muavin :) demeden gelen İzmit tayfasına ve onları tee Gebze'ye kadar sürükleyen casmin'e sonsuz sevgilerimi yolluyorum... Ömer beyi ise bizi mahcup ettiği için kınıyorum:)...

Gelmeyenler eminim çok pişman olacak çünkü biz aynı zamanda çok güzel arkadaşlar edindik. Buluşma o kadar keyifliydi ki, ikinci Kocaeli buluşmasının planlarını yaptık bile. :D Sanırım en kalabalık buluşma bizimki oldu. Yönetimden de destek bekliyorduk, gözlerimiz yollarda kaldı ama olsun yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir gün geçirmişsiniz mekan harika gözüküyor

kübrakübra

🌱Yeni Üye🌱
böyle güzel bi gün için öncelikle ömere çok teşekkürler gerçekten mahcup etti bizi gelen herkeze teşeşkürler tekrarını en kısa zamanda yapalım arkadaşlar

sagopa14

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekden çok güzeldi manzaramız öyleydi Çok güzel bi gündü Bu organizasyonu yapan herkese teşekür ederim inşallah başka buluşmalarda olur
Bu arada 24 oğustos benim doğum günüm dü Sİzlerle tanışmak için kutlamadım ama hiçde pişman olmadım :):)