Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duyuru: Gebze - Kocaeli ve Çevresi Buluşuyor (Anket Sonuçlandı-Katılmak İsteyenler)

YER NERESİ OLSUN

• 24 Ağustos - İzmit - Marina

Oy: 19 42.2%
  • 24 Ağustos - Gebze - Eskihisar Sakız Ağacı

Oy: 26 57.8%

• Kullanılan toplam oy
    45

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
gebzegrafikerler445ti5.jpg

Bak bak Volkan Bey ne guzel hazırlamıslar.. Bız senın uzerındekı t-shırt olmasa hepımız ayrı masada oturup kımse gelmedı dıye gıdecektık:)

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Çok güzel geçmiş , çok eğlenilmiş belli ki,
toplantıyı hazırlayan Ömer ve Casmin'in emeğine sağlık, gelemediğim için özürdilerim onlardan...

Bi sonrakini sabırsızlıkla bekleyeceğim...

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten dörtdörtlük bir organizasyon ve keyifli bir gün olduğu çok hissediliyor :)
tebrikler ömer demirbaş ve casmin.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben yine oradaydım fotoları çeken bendim. Biliyorsunuz ben her toplantıda fotoyu çeken oluyorum. Yaşım küçük diye beni hor görüp insanlarla tanışmamı engellemek için elime tutturuyorlar fotoğraf makinesini. :D

Şaka bir yana arkadaşlar bende gelmek istedim fakat bu toğlantıya gelemedim. Kambersiz de düğün oluyormuş. Açıkçası "kıs kan dım". Bursa ekibi görsünde bir daha ki toplantımız da bizde sayıca üstünlük sağlayalım.

Toplantı güzel bir mekanda gerçekleşmişe benziyor. Gerçekten aranızda olmak isterdim. Bir daha ki sefere diyelim...

Selim Bey size gelince.... Sizi en kısa zamanda Yanıma bekliyorum. Anladınız değil mi. :D

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Keyifli bir organizayon olmuşş...tebrikler.
Yalnız resimler çok geç açılıyor.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir gün gecirdigimin kanısına varıp gayet mutlu ayrıldım diyebilirim toplantıdan :D
bir sonraki toplantıları ve buluşmaları takipe aldım şimdiden :) ;) Grafikerler.net in bir parçası olmak bende ayrı bir heyecan ve güzel bir duygu bırakıyor ;) devamını dilerim :) Mekan - zaman bahane arkadaşlık ve paylaşım şahane :D saygılarımla :)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
çok güzel bir mekan kıskandım valla
güzel bir buluşma olmuşa benziyor
organizasyonda emeğe geçen herkesi tebrik ediyorum

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel keyifli bir buluşmaydı ben çok güzel bir gün geçirdim gelen katılan arkadaşlara (25 katılımcı ):D gelemiyenlere bişey demiyorum:tongueout:
biz çok eylendik ÖMER beye özellikle teşekkür ediyorum misafirperverliginden dolayı herkes adına tekrar teşekkürler şimdi izmitde buluşuyoruz
havada uçan karada kaçan denizde boğulan sinema artisi kedi köpek taş böcek( arı) kale duvarı sandalıyla çok keyifli anlarıyla harika bir buluşma oldu
TEŞEKKÜRLERRRRRRR TEK TEK SAYAMICAM isimleri :D

edex2.jpg
ererex8.jpg

kübrakübra

🌱Yeni Üye🌱
casmin resimler çok güzel olmuş eline sağlık,herşeyi anlatıyo resimler muhteşemdi toplantı

zeynep topdemir

🌱Yeni Üye🌱
katılmadığıma üzüldüm keşke katıla bilseydim çok güzel vakit geçirmişe benziyosunuz bi dahaki toplantıda aranızda olmak isterim bu arada ben yeni üye oldum

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
:crying: vallahi çok kıskandım ve çok üzülüyorum gelemediğim için ama bi daha ki toplantıya ölüp kalmaz isem mutlaka gelicem :(

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
:crying: vallahi çok kıskandım ve çok üzülüyorum gelemediğim için ama bi daha ki toplantıya ölüp kalmaz isem mutlaka gelicem :(
olsun siz gelmesenizde ordaydınız sanırım o karşı masada oturan güzelde sendin 25 kişinin içinde sizi saymasakta ruhlarınız bizim yanımızdaydı ay sanki ölmüşsünüz gibi dedim aman allah korusun :surprised:
ama gelmeden orda olmuş olmak farklı bişey orda bulunmanın keyfi çok ayrı :rofl: yinede sagol inşallah bidahaki toplantıya seni bekliyorum :wink: aslında biçok kişi gelmiş ama biyerlere saklanmış :D:D
bizde sizin yollarınıza bakıyorduk:crying: aslında aramızdaymışsınız :angel:

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
olsun siz gelmesenizde ordaydınız sanırım o karşı masada oturan güzelde sendin 25 kişinin içinde sizi saymasakta ruhlarınız bizim yanımızdaydı ay sanki ölmüşsünüz gibi dedim aman allah korusun :surprised:
ama gelmeden orda olmuş olmak farklı bişey orda bulunmanın keyfi çok ayrı :rofl: yinede sagol inşallah bidahaki toplantıya seni bekliyorum :wink:

canım benim bütün gün sizi düşündüm belliki harika bir buluşma olmuş bidahaki sefere mutlaka sizinle olucam hatta topluycam bütün bursalı arkadaşları hepiciğini getiricem :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir organize ve çok güzel bir topluluk oluşmuş.
Tebrik ederim, inanın gelmeyi çok istiyordum... Gelemediğim içinde çok üzüldüm...
Bir dahaki sefere görüşmek üzere ;)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
canım benim bütün gün sizi düşündüm belliki harika bir buluşma olmuş bidahaki sefere mutlaka sizinle olucam hatta topluycam bütün bursalı arkadaşları hepiciğini getiricem :D
ikinci toplantı sanırım izmitte olucak gebze size daha yakındı izmit daha uzak olucak ama zaten bursadan gebzeye gelmekde zordu gelememeni anlıyorum ikincisi daha muhteşem olucak beklicem senide canım :wink:

diclecagla

🌱Yeni Üye🌱
süper olmuş kanka elini sağlık
çok güsel bi gündüü,çok eglendik
bizi o günü hazırlanyan ömer beye
ve bizi oraya getirmekle ugrasan casmine tşk edrz

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu güzel günümüzde onca yol gelip bizi yanlız bırakmadığınız için bende hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

kübrakübra

🌱Yeni Üye🌱
bu buluşma resimlerini bi araya tolucakmısınız bütün buluşmaları

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Toplanacak tabiki :)
Toplantıya katılanlar içinde ufak bir süprizimiz var .Biraz zaman geçsin açıklama yapacağız..

kübrakübra

🌱Yeni Üye🌱
çok merak ettim inşallah açıklamanız uzun sürmez biraz ip ucu malum herkez merakla beklicekde:D