Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
) gülümsemenize gülümsüyorum sayın ufukdural hayır sandığınız gibi gölet tarafını bilmiyor değilim..sadece üşengeçlik demiştim okumadınız sanırım neyse ) ilk çay benden size olsun ozaman barış çubuğu yerine barış çayı)
ben şimdi cumartesi pasta börek yapcam pazar günü bizim toplantıya gelenlere dagıtıcamya aç kalmasınlar diye ondan bu toplantıya gelemedim ama bidahakine gelirim seve seve iyi eğlenceler size keyifli vakit çeçirin bol bol resim çekilin dedikodu yapmayın:tongueout:
hoşgeldin saskin kofte, umarım iyi geçmiştir yolculuğun. Fatos sana da misafirperverliğin için, bütün yönetim adına teşekkür ederim. saat 16 da görüşmek üzere...
hoşgeldin saskin kofte, umarım iyi geçmiştir yolculuğun. Fatos sana da misafirperverliğin için, bütün yönetim adına teşekkür ederim. saat 16 da görüşmek üzere...
haydi bakalım. izmirli grafikerler çakır tesislerine doğru ilerlemekte. ptesiye kadar buraya gelen yorumları okuyamıycam. bakalım neler olucak bol bol kulaklarınızı çınlatıcaz grafikerler.net
Özür Bugünkü izmirli grafikerlerin buluşmasına şehir dışında olduğum için elimde olmayan sebeplerden dolayı katılamıyorum grafikerler net ve tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bir dahaki sefere buluşmak dileğiyle