Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duyuru: İzmir'li Grafikerler Buluşuyor!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
:crying::crying:benim kadar şansız bi insan olamaz gelemedim belki şuan hala oturuyosunuz foto makinamı bile hazırlamıştım :crying::crying::crying: ama saatlarce katalog sahibi şaheser müşteriyi bekledim böyle bişey olamaz yaa eve yeni geldim saat 21:13 belki hala ordasınız ama beni sizinle tanıştıran muhattap eden mesleğim bana çok sitresli bi gün geçirtti müşteri sayesinde yanlış olan bi katalog yüzünden bütün günüm işyerimde geçti :crying:napalım nasip değilmiş umarım eğlenmişsinizdir acayip moralim bozuldu iinşallah bidahakine:crying::crying:

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizleride aramızda görmek isterdik bence eğlenceli güzel hoş bir buluşmaydı yeni arkadaşlar yeni yüzler çok güzeldi bence ama diğer arkadaşları bilemiycem ama onlarda eğlendi bence :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Evet arkadaşlar gelmeyen 20 arkadşıma sesleniyorum.Çok şey kaybetttiniz bence çok harika bir ortam vardı.Fotolar en kısa zamanda eklenecektir.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
keyifli bir gündü ilk intibam gözünüzde nasıl oldu bilemiyorum ama bu toplantıyı gerçekleştiren hande demir ve ufuk dural'a teşekkür ediyorum gayet hoş bir organizasyona imzalarını attılar misafirperverliklerine diyecek yoktu zaten toptantıya katılan meslektaşlarımızın samimiyetlerinden güler yüzlülüklerinden ötürü çok memnun kaldım gelemeyen arkadaşlarlada artık bir sonraki toplantılarımızda görüşmek dileğiyle diyorum gerçekten hoş bir gündü YaŞaSıN Grafikerler.net :iloveyou:

Son düzenleme:

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
keyifli bir gündü ilk intibam gözünüzde nasıl oldu bilemiyorum ama bu toplantıyı gerçekleştiren hande demir ve ufuk durulara teşekkür ediyorum gayet hoş bir organizasyona imzalarını attılar misafirperverliklerine diyecek yoktu zaten toptantıya katılan meslektaşlarımızın samimiyetlerinden güler yüzlülüklerinden ötürü çok memnun kaldım gelemeyen arkadaşlarlada artık bir sonraki toplantılarımızda görüşmek dileğiyle diyorum gerçekten hoş bir gündü YaŞaSıN Grafikerler.net :iloveyou:

sonuna kadar katılıyorum majestic biz pek konuşmadık ama mazur görün artık :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nasıl bir kalabalıktık öyle allahım! Okadar fazla insan vardı ki, arananadama sesimi duyurabilmek için masanın bir ucundan diğer ucuna gitmek zorunda kaldım!!?! keyifli bir buluşmaydı arkadaşlar teşekkürler. Benden sonra asayiş büro amirliğinden felan arabayı çeviren olmadı demi!? :DD

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Yok sağ sağlim arananadam bizi bıraktı gideceğimiz yere.Ona da teşekkür ediyoruz.

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Tek Kelimeyle Mükemmel Bir Toplantı Olmuştur..

Gelemeyen O Büyük Topluluğu Sesleniyorum Çok Büyük Bir Kayıp Oldu Bence..

Harika Bir Ortam Ve O Ortamın Smaimiyeti Vardı ...Kimlik Kontrolünden Yakalanmadan Geçtik:p:)

Ufuk Hocama Ve Hande Hocama Defalarca Teşekkür Ederim..

Gelen Diğer Arkadaşların Samimiyeti Ve Sıcak Ortamlarıda Çok Mutlu Etti...

Nice Toplantılara Diyorum...:):)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
:D:D ee düşündümde sanki bunda arananadamla benimde payımız var çok konuştuk bizden sıra gelmediki kimseye :D :D:D

bir dahaki toplantıda biz konuşuruz :D:D

Toplantı İstatistikleri(Kişisel olarak:rofl:)

Toplantının;
En sakini:AliEmre,daffy .grappist ,countryman,dilek
En tecrübelisi:Hande Demir ve UfukDural
En konuşkanları:D:Majestic ve arananadam
En gülücük saçan:fatos keskin
En şeref konuğumuz:saskin köfte :tongueout:

:rofl::rofl:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
yani 11 kisiydiniz :D
biz sizden daha fazlaydık :p:D:D:D

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Toplantı İstatistikleri(Kişisel olarak:rofl:)

Toplantının;
En sakini:AliEmre,daffy .grappist ,countryman,dilek
En tecrübelisi:Hande Demir ve UfukDural
En konuşkanları:D:Majestic ve arananadam
En gülücük saçan:fatos keskin
En şeref konuğumuz:saskin köfte :tongueout:

:rofl::rofl:

bu en istatistiğini sevdim :) bencede doğru tespitler yapmışsın katılıyorum;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
umarım eğlenmişsinizdir. yaw gelicez dedik gelemedik..mazur görün..ama söylediğim gibi üşengeçlik söz konusu ve artı 1-2 durum daha oldu..countryman le gelicektik olmadı..
Bir daha ki buluşmayı nezamana ayarlarsınız bilmiyorum ama mekan alsancak civarında olursa herkese orta ve bilindik bir tarafta olucağı kanısındayım..

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
umarım eğlenmişsinizdir. yaw gelicez dedik gelemedik..mazur görün..ama söylediğim gibi üşengeçlik söz konusu ve artı 1-2 durum daha oldu..countryman le gelicektik olmadı..
Bir daha ki buluşmayı nezamana ayarlarsınız bilmiyorum ama mekan alsancak civarında olursa herkese orta ve bilindik bir tarafta olucağı kanısındayım..

bidahaki buluşmayı majestic alsancak taraflarında bir yerde ayarlıyacak inş. ama ben olamıycam aranızda :(

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ah arkadaşlar ah toplantıya gelebilmek için evle papaz oldum ama kazananlar onlar oldu. O toplantıya gelebilmek için ne uğraşlar verdim bilebilseniz keşke. Çok katılmak istediğim bir toplantıydı doğrusu katılamamak çok üzdü beni. Keyifli bir toplantı olmuşa benziyor. Fotoğrafları da en kısa zamanda bekliyorum.
İşallah 2. toplanışta sizlerleyim.

frat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
firat-veba.spaces.live.com
ben yıllık ıznımdeydım :( we gelıcektım cok istıodum hatta en basta benım ismim wardı ama ızmıre cok uzaktım birkaçta sorunum oldu ailem be kız arkdasım tarafından yıkanan beynımın maduruyum :) eminimki çok eylenceli geçmiştir zamanınız . . bırdahaki sefere inşallah . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...