Neler yeni

Düzenlenmiş Alman Texnologiyası

Tale Ayev

🌱Yeni Üye🌱
Gelen önerilerin doğrultusunda, üzerinde değişikliler yaptığım kartvizitim.
ofisuchunturk.jpg

scaled.php

Benzer konular

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizitleri katalog mantığıyla yapmak hep bir eksi puan benim gözümde.

Tale Ayev

🌱Yeni Üye🌱
kartvizitleri katalog mantığıyla yapmak hep bir eksi puan benim gözümde.

Güzel kardeşim,yorumun için teşekkürler. Ancak vizitkartı patronuma yapıyorum. Yani ona tabii olmak zorundayım. Sonuçta, kendisine yaptırıyor. Nesine karışabilirim ki...

Saygılar.

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işine dil uzatmıyorum zaten sadece bu tarz kartvizitleri sevmiyorum dedim.
İşveren beğendiyse ve ok verdiyse ne âla zaten :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yorumları alıp patronunuza okutma şansınız olursa eğer, oda bu işin broşür tarzında olduğunu belki anlayabilir. Ama tabi bu tarz iş sevenler çok, o ayrı bir konu. Madem buraya eklemişsiniz eleştirileri kaldırmanız gerekiyor. Mesela siyah bantlar çok fazla ve gereksiz. Resimlerin araları orantısız. Zeminlerin rengi çok koyu, göz yorucu. Fontlar ise çok düz en azından bir hareketli yada farklı bir fontla havayı değiştirebilirsiniz. Tabi bunlar sizin elinizde değil biliyorum, patronunuz öyle istemiş. İş beğenildiyse bize sadece burda yorum yapmak düşer. Ki bu yorumlarıda siz buraya eklediğiniz için yapıyoruz. Elinize sağlık.

Tale Ayev

🌱Yeni Üye🌱
Bu yorumları alıp patronunuza okutma şansınız olursa eğer, oda bu işin broşür tarzında olduğunu belki anlayabilir. Ama tabi bu tarz iş sevenler çok, o ayrı bir konu. Madem buraya eklemişsiniz eleştirileri kaldırmanız gerekiyor. Mesela siyah bantlar çok fazla ve gereksiz. Resimlerin araları orantısız. Zeminlerin rengi çok koyu, göz yorucu. Fontlar ise çok düz en azından bir hareketli yada farklı bir fontla havayı değiştirebilirsiniz. Tabi bunlar sizin elinizde değil biliyorum, patronunuz öyle istemiş. İş beğenildiyse bize sadece burda yorum yapmak düşer. Ki bu yorumlarıda siz buraya eklediğiniz için yapıyoruz. Elinize sağlık.

Dediğiniz bölümler bana ait idi. Zamanla düzelteceğim. Teşekkürler yorumunuz için.

Saygılar.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
açıkcası tasarımı pek başarılı bulmadım açıkcası zaten 8x5 bir alanda hem yazılar hem küçük küçük resimler ne kadar etki edebilirki 4-5 tane resim koymuşsunuz ayrıca baya yer daralmış bide siz iyice küçültmüşsünüz bişey ifade etmez o resimler o kadarcık yerde ;) daha güzel olabilir emeğinize sağlık ;)