Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

e-biko afiş tasarımı

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
e-biko afiş tasarımı... (basılmadı)
ebikoafis05hb3.jpg

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel iş eline sağlık ;)

www.e-biko.org yazısının g harfinde bişey var tam anlayamadım çitf g olabilirmi orda :)

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ama o www.ebiko.org orda pek şık durmamış

crissis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.erkekin.com
güzel çalışma web sayfasının adresini daha güzel bir yere koyaran daha hoş olur. ordan yansıma yapmaz çünkü yazı :) ellerine sağlık

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma web sayfasının adresini daha güzel bir yere koyaran daha hoş olur. ordan yansıma yapmaz çünkü yazı :) ellerine sağlık

yorumunuz için teşekkür ederim...
aslında adanın yansımasına bakarsan, yapabilir sanki... :)

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ersin kardeş sana daha önce de söylediğim gibi Uluslararası Bilişim Olimpiyatının zemini bence farklı bir renk olmalıydı. Bir de yazıların renginin biraz daha koyu olması daha iyi durabilirdi. Çünkü onun renklerinin orjinal halini de görmüştüm. Eline sağlık, güzel çalışma...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence cok guzel olmus,ebiko.org de dahil fakat biraz daha buyk olsaydı dikkat cekerdi diye dusunuyorum. ve g harfinde bir gariplik var onun haricinde benim kanaatimce sorun yok...
başarılar...

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ersin kardeş sana daha önce de söylediğim gibi Uluslararası Bilişim Olimpiyatının zemini bence farklı bir renk olmalıydı. Bir de yazıların renginin biraz daha koyu olması daha iyi durabilirdi. Çünkü onun renklerinin orjinal halini de görmüştüm. Eline sağlık, güzel çalışma...

sevgili recep ne desen haklısın, bildiğin gibi bu tasarımla yarışmaya girdim ve kazanamadım belki dediğin gibi olsa kazanacaktım, neyse önemli değil ama ben şunu biliyorum bu tasarım basılan afişten daha şıktı... (basılanı gördün mü bilmiyorum)

bence cok guzel olmus,ebiko.org de dahil fakat biraz daha buyk olsaydı dikkat cekerdi diye dusunuyorum. ve g harfinde bir gariplik var onun haricinde benim kanaatimce sorun yok...
başarılar...

:) yorumunuz için teşekkür ederim...
''fakat biraz daha buyk olsaydı'' anlayamadım ne büyük olsaydı ''www.ebiko.org'' mu?

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ersin kardeşim basılanı gördüm. Ben o zaman da favorimin senin çalışman olduğunu söylemiştim. Zevkler ve renkler tartışılmıyor. Seçim yapan kişilerin de bu işi ne kadar bildiği tartışılır, o ayrı konu.

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ersin kardeşim basılanı gördüm. Ben o zaman da favorimin senin çalışman olduğunu söylemiştim. Zevkler ve renkler tartışılmıyor. Seçim yapan kişilerin de bu işi ne kadar bildiği tartışılır, o ayrı konu.

teşekkür ederim...
''Zevkler ve renkler tartışılmıyor.'' kesinlikle katılıyorum...

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma gerçekten güzel :) esinlenesi... ;)

cam şişe çok tatlı, siz mi yaptınız?

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma ellerine sağlık...