Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

E-Posta Bülten Çalışması Örneği

todoza

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sağlık merkezine tasarladığım hastaların sorularına cevap verilirken kullanılan şablon...
sablondc0.jpg

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
hoş, akılda kalıcı ve beğendiğim bir çalışma.. Bu tarz pazarlama yöntemi son yıllarda sıkça karşımıza çıkmaya başladı..

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede çok güzel olmuş eline sağlık

todoza

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza umarım diğer arkadaşlarımıza fikir anlamında ışık tutar

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık güzel olmuş... ;)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eline sağlık oldukça şık. Sadece Yasal uyarı yazısını beyaz kullanırsan, daha okunaklı ve kurumsal durur. Zemine yakın bir ton olduğundan sanki saklamak istermiş havası var umarım anlatabilmişimdir.

musti55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
e bülten

slm biz camlı aksesuar üreten yeni bir firmayız e bülten etkili çarpıcı bir e bülten hazırmak istiyorum daha önce yapmadıgım için bilgi sahibi deyilim bana yol gösterirmisiniz

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
slm biz camlı aksesuar üreten yeni bir firmayız e bülten etkili çarpıcı bir e bülten hazırmak istiyorum daha önce yapmadıgım için bilgi sahibi deyilim bana yol gösterirmisiniz

18-10-2007 tarihinde açılan ve forumdan uzaklaştırılan bir bireyin çalışmasını güncellemek ve bir soruyla güncellemek ne kadar mantıklı?

parantez_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende böyle bir çalışma hazırladım ancak nasıl link ekliyorsunuz resim üzerine veya bunu hangi program ile çalışıyorsunuz ? lütfen yardımcı olun