Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

E-ticaret

moody

🌱Yeni Üye🌱
E-ticaret konusunda bilgi sahibi arkadaşlar aranıyor.irtibat için msj göndermenız yeterli olacaktır
ikametgah:istanbul avrupa yakası

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın moody : E- ticaret derken hangi konudan bahsettiğinizi biraz daha açabilirmisiniz ? .

moody

🌱Yeni Üye🌱
e-ticaret

e-ticaretin nasıl bir pazarlama şekli olduğunu biliyorsunuzudur.firmamız bu yonde atılımlar yapıcaktır ve bu konuda bilgi sahibi kişilere ihtiyacımız var.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Her hangi bir sanal market mi kurmak istiyorsunuz ? E ticaret derken bir çok kola ayrılır tam olarak projeniz nedir ? KONUYU biraz daha geniş bir şekilde açıklarsanız size yardımcı olabiliriz...

moody

🌱Yeni Üye🌱
asp, asp.NET de MS-SQL, AJAX, javascript, Css e hakim daha önce yaptığı E-ticaret veya Portal sitelerini referans gösterebilecek arkadaslar.
web üzerinde kredi kartı otomasyonlu siteler yapmış...vs

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
scriptler var.. alışveriş scriptleri ingilizceniz var ise hotscript.com adresinde inceleyebilirsiniz.. ayrıca seçim yaparken türkiye uyumlu bir uygulama seçmeniz yararlı olacaktır... detay için özelden irtibata geçebilirsiniz...

moody

🌱Yeni Üye🌱
veridğiniz bilgi için tesekkur ederim.

KTUKEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hazır script kullanıp; ilerde sorun yaşayacağınıza 1.000$ verip çok iyi bir coder'e yazdırmak daha mantıklı.. hotscripts vb.. script dağıtım sitelerindeki scriptlerin çoğunda fso var.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konu için özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz =)

lord_lion

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler.Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Öğrencisiyim.Arkadaşlarımdan birisi Yaylasoft Şirketinde staj gördü.Şu anda okula devam ediyor.Ancak yaylasoft firmasının e-ticaret üzerine geliştirdiği harika bir proje var.Size tavsiye edebilirim.Asp.Net ile çalışıyorlar.İnternet siteleri

www.yaylasoft.com

bir inceleyin isterseniz.Ve msn adresimi istersenizde özelden atabilirim.Hala ihtiyacınız varsa.

savas

🌱Yeni Üye🌱
Selam

Merhaba şu anda üzerinde çalıştığım bir script var ilginizi çekermi bilmiyorum. Fakat ben ASP çalışıyorum.

Örnek site : Adresi Özel meaj ile gönderiniz.

adresinden görebilirsiniz...

İyi günler

Moderatör tarafında düzenlendi:

savas

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba şu anda üzerinde çalıştığım bir script var ilginizi çekermi bilmiyorum. Fakat ben ASP çalışıyorum.

Örnek site : Adresi Özel meaj ile gönderiniz.

adresinden görebilirsiniz...

İyi günler

Sadece komik ve gülüyorum REKLAM yaptığımımı sanıyorsun :)