Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius 4 playback stopped hatası

gkanwest2

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar edıus 4 kullanıyorum ve son bı kac gundur anlayamadıgım ve anlatamadıgım bı sorunlar ugrasıyorum en son care buraya konu acmak oldugunu dusundum yardımcı olursanız sevınırım..
timeline daki videoyu oynattıgımda ıkı sanıye ıcerısınde playback stopped dıyor tamam'a tıklıyorum tekrar oynattıgımda aynısını yapıyor. bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..
saygılarımla..

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar edıus 4 kullanıyorum ve son bı kac gundur anlayamadıgım ve anlatamadıgım bı sorunlar ugrasıyorum en son care buraya konu acmak oldugunu dusundum yardımcı olursanız sevınırım..
timeline daki videoyu oynattıgımda ıkı sanıye ıcerısınde playback stopped dıyor tamam'a tıklıyorum tekrar oynattıgımda aynısını yapıyor. bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..
saygılarımla..

bu sorunu aşmak için L tuşuna basarak oynat videonu, edius 4 de en sık rastlanan sorunlardan birtanesidir bu. yanlız L harfine 1 kere bas birkaç kez basarsan çok hızlı oynatacaktır.

kolay gelsin...

alpidem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm. Settings ayarlarından Application Settings'e girdiğiniz zaman orada solda playback seçeneğine gelin. Sağdaki menüde "stop playback at frame drop" diye bi seçenek var. Bu seçenek işaretliyse onu kaldırın. Böylece pc zorlansa bile oynatacak. O uyarıyı almayacaksınız.

gkanwest2

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler arkadaslar soyledıklerınız işime yaradı, ancak belli bi bolgeye render yapıp oynattıgım zaman sorun ortadan kalkıo, deneme yanılma yontemı :))

alpidem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Güzel. Bi yoldan daha bahsedeyim duymadıysan daha önce. ctrl+space ile oynatma yaparsan render almana gerek kalmaz. O anda oynatmak için hafızasına alır ve oynatır. ctrl+space yaptığında time line'ın sol alt köşesinde buffer seçeneği çıkar. yüzde bilmem kaçsa doldurmaya başlar ve dolunca yüzde bitene kadar oynatır. Render almaktan daha iyi bi yol olduğunu düşünüyorum :)