Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius 5 de ses problemi

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar selam.
edius 5 e video attığımda ses olmuyor bazen.normalde media player da oynadığında var ama ediusa attığımda olmuyor.(evet timeline da VA kısmında oynatıyorum)
valla ben anlamadım bu işi yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar selam.
edius 5 e video attığımda ses olmuyor bazen.normalde media player da oynadığında var ama ediusa attığımda olmuyor.(evet timeline da VA kısmında oynatıyorum)
valla ben anlamadım bu işi yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

alt kısımda a kanalı var o kanalı teemsil eden A hrfinin yanında bir hoparlör resmi var o aktif olmayabilir ona bir kere tıklayıp öyle dene bakalım olacak mı

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt kısımda a kanalı var o kanalı teemsil eden A hrfinin yanında bir hoparlör resmi var o aktif olmayabilir ona bir kere tıklayıp öyle dene bakalım olacak mı

yok onu da yaptım zaten de olmuyor.dün başka bir programda ses ile videoyu ayırdım,edius da A kısmına atıp videoya ekledim.tabi video sadece konuşma olduğundan ağzı tutturmak zor oldu ama oldu:smile:

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok onu da yaptım zaten de olmuyor.dün başka bir programda ses ile videoyu ayırdım,edius da A kısmına atıp videoya ekledim.tabi video sadece konuşma olduğundan ağzı tutturmak zor oldu ama oldu:smile:

bunu oturtabildiysen ne mutlu sana zira saniyeden bile kısa zamnda olan bir olayı tutturmuş oluyorsun ilk zamanlarda bende biraz zorlansamda artık oturtmada pek sıkıntı yok. yani sıkıntı yaşman sana tecrübe olmuş ilerde bunu daha iyi anlarsın

alpidem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birde time line'ın üst kısmında iki seçenek var. Bu seçenekler ses ve video ile ilgili. Eğer bunlardan mesela ses işaretliyse timeline'a sürüklediğiniz videoda hem görüntü hem ses olsa bile timelina'a sadece ses'i atacaktır. Video simgesi işaretliyse sadece videoyu atıp otomatik olarak sesi iptal edecektir. Bu simgelerden biri işaretliyse bu yüzden bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

f926d536b2810bf31d1fb1fc30341ee7.jpg

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birde time line'ın üst kısmında iki seçenek var. Bu seçenekler ses ve video ile ilgili. Eğer bunlardan mesela ses işaretliyse timeline'a sürüklediğiniz videoda hem görüntü hem ses olsa bile timelina'a sadece ses'i atacaktır. Video simgesi işaretliyse sadece videoyu atıp otomatik olarak sesi iptal edecektir. Bu simgelerden biri işaretliyse bu yüzden bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

f926d536b2810bf31d1fb1fc30341ee7.jpg

alpidem kardeşimi tebrik ediyorum bu ihtimal benim aklıma gelmemişti gerçekten. ama hatırladığım kadarıyla arayüz tanıtımı ile ilgili derslerimin birisinde bu ikonların ne işe yaradığını anlatmıştım

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alpidem kardeşimi tebrik ediyorum bu ihtimal benim aklıma gelmemişti gerçekten. ama hatırladığım kadarıyla arayüz tanıtımı ile ilgili derslerimin birisinde bu ikonların ne işe yaradığını anlatmıştım

onları da kontrol ettim aynı yere farklı bir video attığımda ses var ama bazılarında olmuor.yinede teşekkürler..:smile:

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar
projeyi kaydedip kapatıp, tekrar açtığım videolar ve sesler kullanılamaz oluyor.ne kadar materyal varsa hepsinin üstü kırmızı çizgilerle çiziliyor ve tekrar yüklemem gerekiyor...
bu saçma durum için yardımlarınızı rica ediyorum...teşekkürler:)

alpidem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Projeyle ilgili dosyaların ya da dosyaların bulunduğu klasörlerin, alt klasörlerin isimlerinde ve yerlerinde değişiklik yaptınız mı?

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Şima Total Video Converter tarzı bir programla sesi wmv ye dönüştür sorunun ortadan kalkar bazı ses dosyalarını okumuyor belki daha kolay bir tarafı vardır ama ben bunu kullanıyorum...

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
video format

arkadaşlar slm
acele cvp lazım da..
projedeki videoların görüntü kalitesi düşük render leme yapıcam sizce en yüksek kalitede hangi türde yapabilirim?
teşekkürler..:)

alpidem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Düşük kalitedeki görüntülerin formatı ve boyutları nedir? Hangi boyutlarda bunların çıktısını almak istiyorsunuz ?