Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius 5'te efect atmadaki uyuşmazlık

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu programda iki video arasına efect atmak istediğimde (translation) aradaki uyumu sağlayamıyorum özellikle 3d'lerde bunu kısa bir video anlatımı varmı acaba diğer videoların hepsini indirdim ama bir türlü bu konuyu bulamadım sanırım 5.derste gelecek ama daha erken olabilirse.şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani efeclerdeki A-B uyumunu ayarlayamıyorum bunun için küçük bir ders varmı acaba elinizde _ ??

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir'de Create still image tuşu aktif çalışmıyor.Bunun için bir parametre felan mı var acaba ? ?Tıkladığım zaman boşa çıkıyor ve resim almıyor görüntüden..

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir'de Create still image tuşu aktif çalışmıyor.Bunun için bir parametre felan mı var acaba ? ?Tıkladığım zaman boşa çıkıyor ve resim almıyor görüntüden..

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu programda iki video arasına efect atmak istediğimde (translation) aradaki uyumu sağlayamıyorum özellikle 3d'lerde bunu kısa bir video anlatımı varmı acaba diğer videoların hepsini indirdim ama bir türlü bu konuyu bulamadım sanırım 5.derste gelecek ama daha erken olabilirse.şimdiden teşekkürler.

uyum sağlayamıyorum derken tam anlamıyla neyi kastetiğini anlayamadım dostum biraz daha geniş anlatırsan yardımcı olmaya çalışayım

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş bu problemi çözdüm ben ince ayarlamam ve doğru yerden kesmem gerekiyormuş.Şimdi başka bir problemim var ona uğraşıyorum.Video larda ses gelmiyor onu bulmaya çlşyrm.Sanırım paylaştığın videolarda vardı onlara bir bakayım.