Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius 5'te new blue efect hakkında yardım

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edius'ta daha önce kurmuş olduğum new blue fx efectleri artık efecte attığımda ortada new blue fx yazısıda çıkıyor.Bilgisayarıma format atmadan veya orjinal almadan bu efectleri tekrar nasıl aktif edebilirim ??

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Edius'ta daha önce kurmuş olduğum new blue fx efectleri artık efecte attığımda ortada new blue fx yazısıda çıkıyor.Bilgisayarıma format atmadan veya orjinal almadan bu efectleri tekrar nasıl aktif edebilirim ??

lisanslı sürümünü alarak :wink:

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
askerden geleyim alacam ama şimdi 2 düğünüm kalmışken lisanslı almak pek akıllı bir çözüm değil =)

efrom_cs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nette kırıkları mutlaka vardır. Kırıkları yoksa da alternatifleri vardır. NBFX'in tam olarak hangi efektinden bahsettiğini söylersen ya da ne yapmak istediğini örnekleyen bir video paylaşırsan biraz fikir üretebiliriz belki.
Ama söylendiği gibi deneme sürümünün sonuna geldiysen ondan kurtulmanın en basit yolu satın almaktır. Bir de bir ihtimal bulacagın cracklerdir.

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben düğün çekimi yapıyor ve aralarda hoş olsun diye aralara geçiş atıyorum ve new blue fx'in transformations 'unu ve edius kullanıyorudum.Edius'un efect destekcisi çokolmadığını söylediler ve bende adobe premier cs 4 ü kurdum.bunlar için alternatif geçiş efectleri programlarının adını söylerseniz ben internetten bulur indiririm...

efrom_cs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Su durumda kullandığınız programın çok da önemi olmadığını düşünüyorum.. (Kişisel çalıştığınız için) Size önerebileceğim çok güzel bir kurgu programı var ve tam da istediğiniz gibi çok güzel geçiş efektlerinin olduğu arşivi de var. Pinnacle Studio 15. Ve yine nette Adorage diye yaklaşık 30 GB belki dha da fazla bir arşivi var. Tam olarak istediğiniz efekt ve program olacagını düşünüyorum.
Premiere icin bahsettiğiniz gibi efekt ne var tam hatırlamıyorum. Ama Edius icin alternatif vitascene olabilir. Eger dilerseniz kurye ya da kargo ile Pinnacle Studio programını ve bahsettiğim arşivi size gönderebilirim. greaturk@gmail.com mail atabilirsiniz. Ya da tüm bnları torrentten bulabilirsiniz.
Ha bir de duyduğunuz şey doğrudur, Edius daha "kaba" bir montaj programıdır ve cok fazla ya da cok ahım sahım efekt desteği malesef ki yok. Anladığım kadarıyla Grassvalley'in de Edius'u bu "kaba" kurgu programı kategorisinden çıkarmaya niyeti yok. Sürekli olarak iyi olan bir şeyi kaldırma eğiliminde olan bir firma ya da kendi ürünlerinin desteğini kesip müşterilerini zor durumda bırakabilen bir firma.

Son düzenleme: