Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius 6.1 yükledim psd açılmıyor

mynisan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar selam;
Yeni bir bilgisayar aldığım için yeniden kurulum yapmam gerekti bende edius 6.1 trial kurdum, ama psd dosyaları bin penceresine atamıyorum, acaba trial olduğu için mi böyle oluyor?

Benzer konular

mynisan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) sabah sabah cevap beklemek çokmu iyi niyetli bir beklenti olur. Poyrazhan55 abi süper kahraman yetişş :))

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar selam;
Yeni bir bilgisayar aldığım için yeniden kurulum yapmam gerekti bende edius 6.1 trial kurdum, ama psd dosyaları bin penceresine atamıyorum, acaba trial olduğu için mi böyle oluyor?

ya dostum bir ara bende jpeg atamadım programa ne yaptıysam olmadı kaldırıp tekrar kurdum sorun gitti, ayrıca bende de 6.1 kurulu ve psd dosyalarını normal olarak alıyor. sen tekrar kaldırıp kurmayı bir dene istersen

mynisan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam en basit çözüm bu olur tekrar kaldırıp deneyeyim, uzun zaman sonra tekrar merhaba :)

ozknckr

🌱Yeni Üye🌱
orjinal sitesinde 6.0.2 pack geldi. tüm sorunlar fixlendi.. indirim kurarsanız.. herşey çözülcektir.

pederx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben ediusu kuramıyorum acaba elimdeki sistemden midir anlayamadım bana edius 6 için gerekli olan sistem konfigürayyonunu yada parçalarını yaza bilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

[hdg]

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
hdogangunes.blogspot.com
EDIUS 6.01 DE yaşamış olduğunuz sorun yazılımdan kaynaklanmaktadır. Bu sorun edius 6.02 de çözüldü ama başka konularda P2 Capture sorunu gibi konular 6.02 devam ediyor. Grass Valley bu sorunu çözmek adına EDIUS 6.03 UPGRADE çıkardı. Ayrıntılı bilgi için www.akratek.com - haluk@akratek.com'dan ulaşabilirsiniz :)