Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam; Yeni bir bilgisayar aldığım için yeniden kurulum yapmam gerekti bende edius 6.1 trial kurdum, ama psd dosyaları bin penceresine atamıyorum, acaba trial olduğu için mi böyle oluyor?
Arkadaşlar selam; Yeni bir bilgisayar aldığım için yeniden kurulum yapmam gerekti bende edius 6.1 trial kurdum, ama psd dosyaları bin penceresine atamıyorum, acaba trial olduğu için mi böyle oluyor?
ya dostum bir ara bende jpeg atamadım programa ne yaptıysam olmadı kaldırıp tekrar kurdum sorun gitti, ayrıca bende de 6.1 kurulu ve psd dosyalarını normal olarak alıyor. sen tekrar kaldırıp kurmayı bir dene istersen
ben ediusu kuramıyorum acaba elimdeki sistemden midir anlayamadım bana edius 6 için gerekli olan sistem konfigürayyonunu yada parçalarını yaza bilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
EDIUS 6.01 DE yaşamış olduğunuz sorun yazılımdan kaynaklanmaktadır. Bu sorun edius 6.02 de çözüldü ama başka konularda P2 Capture sorunu gibi konular 6.02 devam ediyor. Grass Valley bu sorunu çözmek adına EDIUS 6.03 UPGRADE çıkardı. Ayrıntılı bilgi için www.akratek.com - haluk@akratek.com'dan ulaşabilirsiniz