Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. benim bu programla ilgili derslere vs bilgilere ihtiyacım var forumumuzda yok fakat aranızda bilenler var ise şayet iletişim kurabilir miyiz.
merhaba ben edius u biraz biliyorum yani kısa film kurgusu yapıyorum ben yapamasam bile iletişim fakültesinde okuyorum sanat evimiz var bilen arkadaşlar var sorarım onlara ama tabiki ben hiç bilmeden aldım elime öğrendim en iyi öğrenme yöntemidir.
Edius hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar ben yerel bir tv de reklam grafikeriyim kullandığım program edius 3-4 şimdide 5 e geçiyorum bildiğim ve elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olabilirim..
Edius hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar ben yerel bir tv de reklam grafikeriyim kullandığım program edius 3-4 şimdide 5 e geçiyorum bildiğim ve elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olabilirim..
Edius programı hakkındaki bilgilerinizi birilerinin sormasını beklemeden bir başlık altında toplayarak paylaşıma açarsanız daha faydalı olacağı kanısındayım
Çok Kapsamlı bir program.Ayrıca program herkeste yok dediğim gibi sorusu olanlarla başlasak ilk önce daha iyi olur belki site yöneticileri EDIUS başlığında bir kategori açarlar ve dahada kapsamlı olur çünki gerçekten mantık ötesi bir program...
Çok Kapsamlı bir program.Ayrıca program herkeste yok dediğim gibi sorusu olanlarla başlasak ilk önce daha iyi olur belki site yöneticileri EDIUS başlığında bir kategori açarlar ve dahada kapsamlı olur çünki gerçekten mantık ötesi bir program...
konu açıldıda ne oldu ki arkadaşlar edius 5 in arayüzünü anlatan ilk görsel dersi hazırlayıp paylaşıma sundum bakanların sayısı 100 kişiyi bile bulmadı çok garip gerçekten
selamlar arkadaşlar bana acil tarafından edius 5 te kullanabileceğim bir procoder lazım lütfen yardımcı olujn lütfen kurgum bitti ama çıkış sadece mpeg jenerik alabiliyorum mpeg - 2 alamıyorum edius 4.6. da ki procoderı kurdum ama olmadı ne yapmalıyım...
slm arkadaslar edius ve serileri hakkinda ne sormak istiyorsaniz buyrun edius, finalcut, sony vegas , after effect cinema 4D bu programlar hakkinda sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende tv de grafikerlik yapiyorum ayriyetten klip montaji yapiyorum sorularinizi yazi cevapliyim ok birebir kurs olarakda yardimci olabilirim
arkadasim sana soyle yardimci olabilirim 4.6 kullaniyorum diyorsun projeni kaydet ya Katz Downloads - RapidShare Search adresinden procoderi indir yada edius 4.6 yi yeniden indir yada 5i indir projeni silme ama projeyi 5 acar ok kolay gelsin yapamazsan bana yaz