Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yapacağım çalışmaya çoklu dil eklemem lazım ve edıusda menü şeklinde ilgilizce türkçe diye bir seçenek koymam lazım link gibi birşey yapacağım anlayacağınız... bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim....
Ediusda olup olmadığını bilmiyorum ama Hocam bir video edit yazılımında bunla cebelleşmektense kullanımı kolay Adobe Encore DVD yada benzeri çok daha basit yazılımlarla deneseniz daha hızlı ve iyi olur gibi geliyor.
arkadaşlar yapacağım çalışmaya çoklu dil eklemem lazım ve edıusda menü şeklinde ilgilizce türkçe diye bir seçenek koymam lazım link gibi birşey yapacağım anlayacağınız... bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim....
yanlış anlamadıysam dvd yapmak istiyorsun eğer amacın buysa ediusta setting menüsünden project settin bölümüne gir açılan pencerenin orta kısmında 16:9 ve 4:3 olarak dvd seçnekleri var onlardan birini şeç sonra ediusda görüntü penceresinin altında en sağda olan ikona ( yukarı doğru ok isareti var üstünde de kareye benzer bi şelik olacak) tıkla açılan pencerede print to dvd seçeneğiyle dvd ni oluştur
eğer anlayamadıysan yaz ben sana resimlide anlatır koyarım dostum