Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius'da videoya menü nasıl eklenir ???

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar yapacağım çalışmaya çoklu dil eklemem lazım ve edıusda menü şeklinde ilgilizce türkçe diye bir seçenek koymam lazım link gibi birşey yapacağım anlayacağınız... bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim....

Benzer konular

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ediusda olup olmadığını bilmiyorum ama Hocam bir video edit yazılımında bunla cebelleşmektense kullanımı kolay Adobe Encore DVD yada benzeri çok daha basit yazılımlarla deneseniz daha hızlı ve iyi olur gibi geliyor.

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkür ederim :D edıusda bunun için bir plug-in var diye biliyordum..
başka önereceğiniz bir program varmı acaba...

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar yapacağım çalışmaya çoklu dil eklemem lazım ve edıusda menü şeklinde ilgilizce türkçe diye bir seçenek koymam lazım link gibi birşey yapacağım anlayacağınız... bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim....

yanlış anlamadıysam dvd yapmak istiyorsun eğer amacın buysa ediusta setting menüsünden project settin bölümüne gir açılan pencerenin orta kısmında 16:9 ve 4:3 olarak dvd seçnekleri var onlardan birini şeç sonra ediusda görüntü penceresinin altında en sağda olan ikona ( yukarı doğru ok isareti var üstünde de kareye benzer bi şelik olacak) tıkla açılan pencerede print to dvd seçeneğiyle dvd ni oluştur

eğer anlayamadıysan yaz ben sana resimlide anlatır koyarım dostum

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok ben menülü video oluşturmak istiyorum aynı zamanda da dvd olacak

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Çalıştığın video bittikten sonra burn to disc var export yaptığın yerde oraya tıkla menü seçeneğini görebilirsin oradan

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalıştığın video bittikten sonra burn to disc var export yaptığın yerde oraya tıkla menü seçeneğini görebilirsin oradan

hocam biraz daha açıklayıcı olabilirmi anlatım yada resimli bir paylaşım yaparsan sevinirim kolay gelsin...:sweating::sweating:

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sırasıyla :

file > print > print to DVD (en altta göreceksin) sonrası kafana göre takıl.Menülerin rengini şekilini falan filan.