Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius'ta videoyu attığım zaman zaman çizgiside gelmesi

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edius programına videoyu atıp,işleyip renderladığım zaman montaj sonrasında videonun üzerinde zaman çizelgesi çıkıyor ve film boyunca saniye saniye gidiyor. bunu kaldırmak için ne yapmam gerekiyor.Lütfen yardım edin bu konu benim için acil.

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
poyrazhan kardeşim yardım edersen çok sevincem

render penceresinde ayar yaparken tımecode seçeneği açık demek ki yapacağın işlem şu
render yapmak için print to file seçtiğin zaman sana açılan diyalog penceresinde sol alt tarafta yeralan display tımecode kutucuğundaki işareti kaldırman gerek kaldırdığın zaman video oynarken saniye saniye altta tımecode görünmeyecektir.

kolay gelsin...

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allah razı olsun kardeşim yhaaa çok yardımcı oldun....özelden messenger adresini atabilirmisin çok saol şimdiden...

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş bende sony dhv1000e omuz kamerası var gerçekten bana göre güzel özel günlerde işime yarıyor ama aktarıcı için ne önerirsin maliyeti düşük ama görüntüyü kısmayan bildiğin bir cihaz varmıdır.Bu konuyu uzun zaman araştırdım ama bir türlü bulamadım.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş bende sony dhv1000e omuz kamerası var gerçekten bana göre güzel özel günlerde işime yarıyor ama aktarıcı için ne önerirsin maliyeti düşük ama görüntüyü kısmayan bildiğin bir cihaz varmıdır.Bu konuyu uzun zaman araştırdım ama bir türlü bulamadım.

sen kaydettiğin görüntüleri pc ye aktarmak için cihaz arıyorsun doğru mu anladım.

eğer doğruysa orta kullanıcılara hitap eden sinazzi marka capture kartlarını incele işini göreceği kanısındayım. sakın kamerayı kullanarak görüntüleri pc ye aktarma kameranın ömrünü kısaltırsın..

kolay gelsin...

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
snazzileri baya bir araştırdım onların usb olarak bire bir görüntü aktaran bir cihazı var onu bulamadım.yok kameradan aktarmam o kadar para verdim kıyarmmıyım =)

Dağrüzgarı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam demirhancan kardeş nasılsın sana bir şey tanışacaktım video indirme programı olarak en iyisi hangisi ve indirdiğim videolarda yazı görüntünün üstünde oluyor nasıl bunu yok edebilirim biliyorsan yardımcı olabilirmisin. Teşekürler...

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Merhaba teşekkürler sen nasılsın video indirme değilde genel kapsamda İnternet dowland manager kullanıyorum ben ayrıca indirdiğin video daki yazıyı silecek birşey yok sadece üzerini birşeyle kapatabilirsin ya bir video yada bir title ile

Dağrüzgarı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekürler iyim ediusla uğraşıyorum bir de video idirme programında bu sorun nasıl halledebilirim diye düşünüyorum ben de dediğin İnternet dowland manager kullanıyorum ama işte yazı her şeyi bozuyor..... Yinede teşekürler...