Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edu Time Hakkında Bilgi

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Merhaba Arkdaşlar Kısmet olursa Şubat 15 inde EDUTIME bilgi eğitim merkezinde web tasarım ve grafik tasarım eğitimi almak için başlayacağım fakat henüz ödeme yapmamışken bu firma hakkında bilgi almak istiyorum daha önce bu firmadan eğitim alan arkadaşlarımız varmı veya çevresinde, eğitim kalitesi nasıldır.

Bu konular hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim
Paramı boşa harcamamış olurum

Merhaba arkadaşlar Edu time hakkında bilgi istemiştim ama sonuç negatif, belki ileride bu eğitim kurumundan eğitim almak isteyenler açısından yazıyorum,

Topladığım Bİlgiler ışığında
Edu Time

Bir bilgi eğitim merkzi olmakdan ziyade işi tamamen bir açgözlü ticarete dönüştüren bir firma;
Hiçbir vaatlerinde durmayan bir firma;
Zamansız bir firma (kursun kesin başlama tarihi diye bişey yok ) 5ay bekleyenler bile varmış
Ben bu kursa 100 ytl kapora kaptırdım şimdi bunu nasıl alacağım diye düşünüyorum

https://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-edu+time-0--0--151664-.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kısıtlama

🌱Yeni Üye🌱
Bir bilgi eğitim merkzi olmakdan ziyade işi tamamen bir açgözlü ticarete dönüştüren bir firma;
Hiçbir vaatlerinde durmayan bir firma;
Zamansız bir firma (kursun kesin başlama tarihi diye bişey yok ) 5ay bekleyenler bile varmış
Ben bu kursa 100 ytl kapora kaptırdım şimdi bunu nasıl alacağım diye düşünüyorum
burada yazılmış olanları yaşamış bir insan olarak söylüyorum.başta insan zannediyorsunuz tamam diyorsunuz isim yapmış bir yer diyorsunuz.6 ay kurs açılsın diye bekliyorsunuz haklıyken haksız duruma düşürülüyorsunuz.verdiğiniz parayı zaten unutun istediğiniz kurs dışında para yanmasın diye gitmek zorunda bırakılıyorsunuz.kısacası arkadaşlar paranızla rezil olmadan bir düşünün derim.eğitim kalitesi ise bu kadar yanlışı gördükten sonra verimli olmuyor kursa sinirle gidildiği için...

antiedutime

🌱Yeni Üye🌱
lanet olsun bu edutime ben 1 yıldır bekliyorum kurs görmek için. ve hiç bi şekilde kurs göremedim. 4 ay sonra açılan kursumuza 1 ay devam ettikten sonra 4 kere hoca değişti. sonunda kapandı. bir yıl oldu kimse arayipta kursun var demedi bende paramı ödemedim.
şimdide para istiyorlar mahkemeye vereceklerini söylüyorlar.

mağdur olanları toplayıp mahkemeye vermeyi düşünüyorum eğer katılmak isteyenler olursa
bana ulaşsın yada bi irtibat numarası bıraksın

moralim çok bozuk ben 6 000 ytl ye imza attm kara kara düşünüyorum.
eğitim almadığım parayı vermek üzüecek beni ama sonuna kadar savaşacağım.
mailvermeneolur@h o t mail .com bana ulaşsınlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

kral_kan

🌱Yeni Üye🌱
lanet olsun bu edutime ben 1 yıldır bekliyorum kurs görmek için. ve hiç bi şekilde kurs göremedim. 4 ay sonra açılan kursumuza 1 ay devam ettikten sonra 4 kere hoca değişti. sonunda kapandı. bir yıl oldu kimse arayipta kursun var demedi bende paramı ödemedim.
şimdide para istiyorlar mahkemeye vereceklerini söylüyorlar.

mağdur olanları toplayıp mahkemeye vermeyi düşünüyorum eğer katılmak isteyenler olursa
bana ulaşsın yada bi irtibat numarası bıraksın

moralim çok bozuk ben 6 000 ytl ye imza attm kara kara düşünüyorum.
eğitim almadığım parayı vermek üzüecek beni ama sonuna kadar savaşacağım.
mailvermeneolur@h o t mail .com bana ulaşsınlar
Valla Hepiniz Haklısınız Lanet biryer insanları da lanet ben mahkemelik oldum
bakalım ne olacak ama herşey kayıt olupda parayı alıncaya kadar sonrasında seni adam yerine bile koymuyorlar.. EDUTİME karşı insanları uyarmalız bilinçlendirmeliyiz herşeyleri para olmuş... Kayıt yapıncaya kadar seni defalarca aralar sonra ne yaparsan yap çok çok çok ama çok kötü biryer ucuz ama çok kötü hiç kimse ordan memnun değil bende araştırmadan kayıt yaptırdım ucuz diye ne cokta o ilk başta güler yüzlerine kandım ama madalyonun diğer yüzünü kayıttan sonra gördüm aklı olan oraya kayıt yaptızmaz

nihan217

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edutime kayıt yaptırdım yaptırmaz olaydım. Web grafik bölümüne öğretmen diye biri geldi kendisi web nedir bilmiyor. Neyse ki kurs bitti hiçbirşey öğrenemedik orası ayrı. Ben bu sırada borcumu ödemeye devam ediyorum limde makbuzlarım var. Bir gün eve tebligat gldi ödediğim paranın hepsi için bana yeniden bakırköy icra dairesine dava açmışlar ve sürekli avukat yardımcıları arayıp ödememi söylüyorlar ve rahatsız ediyorlar. Yüz kere edutime genel müdürlüğünü de aradım cevap veren ve ilgilenen olmadı. Paranızı sokağa atmak istemiyorsanız sakın edutime yazılmayın. Bu arada işin ilginç tarafı kursa kayıt olmak için annem kredi çekti edutimın bağlı olduğu bankadan benim hiçbir imza vs . hiçbir belge yok sadece öğrenci olduğum için icra davasını benim adıma açmışlar allahtan babam avukatta zamanında itiraz edebildik. Bilmeyen bir çok kişiyi kimbilir nasıl mağdur ettiler.

netgrafibursa

🌱Yeni Üye🌱
EDUTIME'mı aslaaaaaa öyle bir hata yapmayın!
Ben her hafta Bursa'dan gittim geldim sonunda ne hoca ne ders ne eğitim...Tek imzayı atana kadar herşey hepinizin dediği gibi. Sonuçta kendim kaşındım,her hafta Bursa'dan istanbul'a git gel,Mecidiyeköy şubesinde sınıf açılacak diye aylarca bekle,sonunda bir telefon Kadıköy şubesinde sınıf açacağız isterseniz oraya transfer edelim sizi! Yoksa beklemeye devam edersiniz.Kadıköy şubesini mecburen kabul ettim tabiki.Sınıf 15 kişiden düştü 6 kişiye hocalar 3 hafta en fazla 5-6 haftada bir değişti! Din hocasını getirmişler ıllustrator hocası diye!Eğitim kurumu ile ilgisi olmayan berbat bir kurum!Bilsem gitmezdim!Kendim kaşındım,imzayıda attık!Senetleri düzenlemişler!İcraya hemen vermişler!Avukat desen tam tahsilatçı!Allah kimseyi düşürmesin ve boş yere kaşınmayın!Webde bir dünya kaynak var,yazık rus sağlığınıza,size ve ailenize!Hemde çok yazık!Size tek tavsiyem aklınızdan bile geçirmeyin!Adamlar profesyonel herşeyi kılıfına uydurmuşlar!Eğitim vermek için değil vatandaşı kazıklamak için kurulmuş olan berbat bir yer!Size şahitlerde sunabilirim haklarında!Almadığım eğitimin bedelini fazla fazla icra!Avukatlık!Faizi ile bize ödettiler!Allah onları bildiği gibi yapar umarım!Hakkımı ve ödediğimiz paranın bir tek kuruşunu kendilerine helal etmiyoruz!Ailem ve şahsım adıma yazıyorum!Bakalım nereye kadar EDU TIME!!!!

SeCoM@NiA

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sercankarabulut.info
EDUTIME'mı aslaaaaaa öyle bir hata yapmayın!

Edutime kayıt yaptırdım yaptırmaz olaydım.

Valla Hepiniz Haklısınız Lanet biryer insanları da lanet ben mahkemelik oldum

Arkadaşlar beni duyuyorsanız alıntı mesajım size ulaşmış ve şu an burayı okuyorsanız yani;

Ortada insanları dolandıran, adeta bir vampir gibi insanlara yapışan bir düzenbazlık sistemi var.
Bu insanlar kimdir; bu insanlar Vizyontime kuruluşu yani English Time, Kültür Dersaneleri, Fatih Dershaneleri, EduTime Gibi aslında tek bir kişiye bağlı Fethi Şimşek, Englishtime ve edutime'ın başında ise yönetim kurulu başkanı olarak Kazım Kahraman var. Bu bilgiler ticaret odası sorgulmalarında ve internetten yapılan araştırmalarda ortaya çıkıyor...

Bu kuruluşların hepsi Eğitim vermek vaadiyle insanları sizinde mesajlarınızda ilettiğiniz gibi zor durumlara düşürüyorlar... Benimde 3 senedir emdiğim süt burnumdan geldi... İcradaki senedime bir dünya faiz bindi Askere gideceğim ve şu anda geniş çaplı şekilde bu sistemi Savcılığa şikayet etme aşamasındayım...

Eğer kendileride burayı okurlarsa onlarda bana ulaşsınlar... Sizlerede söylüyorum, arkadaşlar adım Sercan KARABULUT beni internette google a adımı yazdığınızda ilk çıkan siteden bulabilirsiniz ya da facebook'tan ekleyebilirsiniz...

Hep beraber olursak bu kişileri şikayet edeceğimiz kurumlar bizi ciddiye almak zorunda kalacaklardır, lütfen bana ulaşın...Kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın...

görüşmek dileğiyle...