illüstratorda bir nesneye yapmış olduğumuz efekti bir kaç adım sonrasına geri alam şansımız varmı?
F firkete 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 510 Tepkime puanı 5 16 Ağu 2010 #1 illüstratorda bir nesneye yapmış olduğumuz efekti bir kaç adım sonrasına geri alam şansımız varmı?
Y Yavuz Mamaç ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Nis 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 6 Eki 2010 #2 appearance paletini aç... orda efektin üzerine tıklayıp yeniden değerlerini değiştirebilirsin..
FatihDora 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 1 Şub 2010 Mesajlar 407 Tepkime puanı 10 Yaş 36 Web sitesi www.fatihdora.com 7 Eki 2010 #3 Yavuz Arkadaşımızın cevabını daha açıklayıcı bi şekilde anlatmak istedim.. Window / Appearance Effecti verdikten sonra Panelden Effect üzerinde değişiklik yapabilir kaldırabilirsiniz! Layer mantığı
Yavuz Arkadaşımızın cevabını daha açıklayıcı bi şekilde anlatmak istedim.. Window / Appearance Effecti verdikten sonra Panelden Effect üzerinde değişiklik yapabilir kaldırabilirsiniz! Layer mantığı