Öncelikle başarılı bi çalışma olduğunu söylemek gerek fakat fontta Türkçe karakter desteği yok sanırım. Bu ilk dikkatimi çeken husus oldu onun dışında bi eksiklik ya da hata görünmüyor.İyi çalışmalar![]()
Çalışma genel olarak güzel gözüküyor, Çalışmanın kullanılacağı restoran Antalya gibi turistlik bir yerde sanırım. Para birimi ve tanımların yarı almanca yarı İngilizce oluşundan ama bir şeye takıldım. Türkçe karakterlerimizden neden vazgeçtik? Turistler için mi yok sa dikkat etmediğiniz için mi ?
Yorumu yazarken şunu fark ettim. Sizin buraya yazdığınız mesajlarda bile Türkçe karakterler yokki. Klavye F sanırım. Türkçenin bu şekilde kullanımını doğru bulmuyorum. Ellerinize SAĞLIK.
Tasarim genel olarak hos durmus, fakat ben farkli konu hakkinda bilgi vermek istiyorum, menu almanca olarak hazirlanmis, eger Almanyada bulunan bir restauranta yapiyorsaniz bu menuyu, cok cok dikkat etmeniz gereken ozellikle icecekler bolumunde iceceklerin icerisinde kullanilan icerikleri yazmamissiniz. Genelde numaralandirirlar bu icerikleri. Bunlar kanunen yazilmasi gereken seylerdir.