konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim seviyisizleşmenin bir anlamı yok arkadaş zonguldakda bu işi yaptığını söylüyor zonguldakda olan ajans 2 yada 3 ü geçmez küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanır bu insanlara esnaf gözüyle bakılır...herhangi birşey olduğunda yardımcı olabilceğimi belirtmenin neresi kötü bunu algılayamadım...
hiç kimse bir açık adres peşinde falan değil bunun burda açıklamasını yapmam bile çok saçma sadece... belirttiğim birşeyi sanki ben bayan arkadaşımıza sulanmaya çalışıyormuşum gibi lanse etmenizde ayrıca çok iğrenç bi davranış.. ve bana da özelden bildirim yapıp amacım başka birşeymiş gibi uyarı atarcasına mesaj atan yöneticiyede anlam vermek mümkün değil..
eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir burası arkadaşlık sitesi değil ben eş de aramıyorum sadece küçük bir yer olan şehrimizde ufak tefek de olsa bir yardımım dokunabilir ulaşabilirsin bana diye iyi niyetimi gösterdim olay bundan ibaret...
bunu benim açıklamama sebep olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum düşüncelerinden dolayı...