Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EHD İnşaat Logo Çalışmaları

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
6 diyorum heryere herşeye yakışır. elinize sağlık

.:IDN:.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bak çok gizli diyorum (mesela yağmur ne zaman yağacak) o cevap veremez şimdi açık adres peşinde. :D:D:D

konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim seviyisizleşmenin bir anlamı yok arkadaş zonguldakda bu işi yaptığını söylüyor zonguldakda olan ajans 2 yada 3 ü geçmez küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanır bu insanlara esnaf gözüyle bakılır...herhangi birşey olduğunda yardımcı olabilceğimi belirtmenin neresi kötü bunu algılayamadım...

hiç kimse bir açık adres peşinde falan değil bunun burda açıklamasını yapmam bile çok saçma sadece... belirttiğim birşeyi sanki ben bayan arkadaşımıza sulanmaya çalışıyormuşum gibi lanse etmenizde ayrıca çok iğrenç bi davranış.. ve bana da özelden bildirim yapıp amacım başka birşeymiş gibi uyarı atarcasına mesaj atan yöneticiyede anlam vermek mümkün değil..

eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir burası arkadaşlık sitesi değil ben eş de aramıyorum sadece küçük bir yer olan şehrimizde ufak tefek de olsa bir yardımım dokunabilir ulaşabilirsin bana diye iyi niyetimi gösterdim olay bundan ibaret...

bunu benim açıklamama sebep olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum düşüncelerinden dolayı...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir

siz kendiniz çok güzel ifade etmişsiniz. Burası açık bir platform. Ne yapılacaksa nasıl yardım edilecekse herkesin gözü önünde yapılır ki daha sonra başka arkadaşlarda yararlansın..!

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim seviyisizleşmenin bir anlamı yok arkadaş zonguldakda bu işi yaptığını söylüyor zonguldakda olan ajans 2 yada 3 ü geçmez küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanır bu insanlara esnaf gözüyle bakılır...herhangi birşey olduğunda yardımcı olabilceğimi belirtmenin neresi kötü bunu algılayamadım...

hiç kimse bir açık adres peşinde falan değil bunun burda açıklamasını yapmam bile çok saçma sadece... belirttiğim birşeyi sanki ben bayan arkadaşımıza sulanmaya çalışıyormuşum gibi lanse etmenizde ayrıca çok iğrenç bi davranış.. ve bana da özelden bildirim yapıp amacım başka birşeymiş gibi uyarı atarcasına mesaj atan yöneticiyede anlam vermek mümkün değil..

eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir burası arkadaşlık sitesi değil ben eş de aramıyorum sadece küçük bir yer olan şehrimizde ufak tefek de olsa bir yardımım dokunabilir ulaşabilirsin bana diye iyi niyetimi gösterdim olay bundan ibaret...

bunu benim açıklamama sebep olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum düşüncelerinden dolayı...

Biz genelde meslektaşlarımıza yardımlarımızı forum içinde yaparız özelden bi amaç gütmeyiz. "eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir" bak ne güzel söylüyorsun burada yani forumda özelden değil.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz kendiniz çok güzel ifade etmişsiniz. Burası açık bir platform. Ne yapılacaksa nasıl yardım edilecekse herkesin gözü önünde yapılır ki daha sonra başka arkadaşlarda yararlansın..!

bunun neresinde yanlış gördünüz gerçekten çok komik bir durum şuan içinde bulunduğumuz durum..

zaten burda açık olarak yardımımın dokunmasını istemesem başka şeyler peşinde olsam bu konuyu açan arkadaşın logosuna yorum yapmazdım...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biz genelde meslektaşlarımıza yardımlarımızı forum içinde yaparız özelden bi amaç gütmeyiz. "eğer biz burda meslektaşlarımıza yardımcı olamıcaksak burda olmamızın anlamı nedir" bak ne güzel söylüyorsun burada yani forumda özelden değil.

tekrar söylüyorum ve gine söylüyorum özel bir amaç falan güttüğüm yok terbiyesizleşmeyin artık isterseniz !!

anlayana gerekli olan kişiye mesaj gitti o beni gerçekten doğru anlamıştır da umarım...

tabiki açık bir şekilde herkese yardım edicez sadece bunu esnaf yardımı gibide düşünebilirsiniz ( benim babamda bayanın bulunduğu yerde ajans sahibi ve pc dükkanı mevcut, amacım buydu memleketten kastettiğim bu ) ama anlayana...

kendi kafanıza göre suçlu bulup yargılayamazsınız arkadaşlar yapmış olduğunuz şeyin hala yanlış olduğunu ve amacımın ne olduğunu defalarca söyledim daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum... ne

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tekrar söylüyorum ve gine söylüyorum özel bir amaç falan güttüğüm yok terbiyesizleşmeyin artık isterseniz !!

anlayana gerekli olan kişiye mesaj gitti o beni gerçekten doğru anlamıştır da umarım...

tabiki açık bir şekilde herkese yardım edicez sadece bunu esnaf yardımı gibide düşünebilirsiniz ( benim babamda bayanın bulunduğu yerde ajans sahibi ve pc dükkanı mevcut, amacım buydu memleketten kastettiğim bu ) ama anlayana...

kendi kafanıza göre suçlu bulup yargılayamazsınız arkadaşlar yapmış olduğunuz şeyin hala yanlış olduğunu ve amacımın ne olduğunu defalarca söyledim daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum... ne

O zaman ulu orta bana özelden yaz yardımcı olurum demektense niyetini açık açık belirt babamın dükkanı var belki iş paslaşırız zorda kalırsanız yardım ederiz de. Unutma herkese açık bir platformdasın...

Neyse ne......

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O zaman ulu orta bana özelden yaz yardımcı olurum demektense niyetini açık açık belirt babamın dükkanı var belki iş paslaşırız zorda kalırsanız yardım ederiz de.

Neyse ne......

arkadaşım yeter !!! benim burda bunu açıklamam sence saçma değilmi ayrıca bunu burda belirtmek zorunda da değilim olayı buraya siz çektiniz şimdi neyse ne diye kapıyosunuz ki kapansında zaten iyice saçmalanmaya başlandı çünkü !!

konu arkadaşın logosu ve gelişimi gereksiz bir konu açılıp üstüne saçmalandı..

Neyse ne....

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana özel mesajla ulaşırsanız yardımcı olacağım bişey varsa olabilirim memleketimdesiniz nede olsa :))

teşekkür ederim düşünceniz için fakat özel mesaj yazamıyorum ziyadesiyle 9 yıldır bir şekilde hallediyorum işlerimi çok şükür yinede memleketimden birini tanımak güzel sağlıcakla kalın.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
olay nerelere taşınmış arkadaşımızın konusu dağılmış çok üzüldüm mesajları okuyunca benim bir kusurum varsa bağışlayın sayın şekerpare başarılarınızın devamını dilerim.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olay nerelere taşınmış arkadaşımızın konusu dağılmış çok üzüldüm mesajları okuyunca benim bir kusurum varsa bağışlayın sayın şekerpare başarılarınızın devamını dilerim.

sizinle alakası yok pınar hanım meraklanmayın..aynen öyle arkadaşımızın konusu nerelere taşındı neyse artık yapıcak bir şey yok önemli olan burdaki doğru niyetlerimiz yardımlaşmamız ve arkadaşlarımızın gelişimine katkıda bulunmak..

beni doğru anladığınız için de size ayrıca teşekkür ederim...

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net

Üzülmeyin lütfen. :) Olur arada sırada böyle şeyler. Bu topluluğun (Grafikerler) hiç bir üyesi benim gözümde kötü niyetli olamaz. Biz çizgi ve renklerle çalışan, sanatı seven, yetişkin görünümlü çocuklar gibiyiz.

Graphhy

🌱Yeni Üye🌱
2 de kırmızı beyaz catıdaki cizgileri 1 inci resimde uygulayıp + yandan cizgi atmışsınız ya kırmzı beyaz onuda e h d de uygulaysaymısınz sıyah sade kalmış veya bi ışın cizgisi o olarak kırmızı ince 0,75 stroke gibi bide 1 inci resimde e catı alt kısmına d kadar bir düz cizgi çekip d yuvarlayıp yapsaymışınız daha güzel olurmuş . . . iyi çalışmalar

hasbelkader1

🌱Yeni Üye🌱
6 numaralı çalışmayı çok beğendim, ama sanki bir yerlerden birşey hatırlatıyor bana. Ya da boşver hatırlatsın, hatırda kalması iyi olur :)