Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ejder Grafik | Kartvizit tasarım

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımda farklılık değilmidir bi nevi :) Herkesin farklı bir düşüncesi, tasarımı vardır tabiki.. Değerli yorumların için çok teşekkür ediyorum diğer çalışmalarımdada yorumlarını beklerim :) Tekrar teşekkürler.. Psd bulundurmuyorum olsa atardım k.bakma kardeşim..

oct-4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok şeker :) hehe eline sağlık çok hoş

emr357

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Guzel tasrım fakat kımseden esınlenme adamım daha yasın kucuk kendınde yaparsın ugras bıraz *** ıslanmadan balık tutulmaz :D

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkes bi yerlerden esinleniyor bu çok açık ortada :) Tasarım tamamen aynı olmadıkça sorun yoktur bence :) Ben yukardaki logoları esinlendim mesela.. O şekil.. Yorumun için teşekkürler

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
tabi herkes birseylerden birilerinden esinleniyor haklısın ama esinlendigin bu seyler bir kac adım ilerde olmalı diye düşünüyorum. Esinlenmeyi biz biraz yanlı anlıyoruz galiba, deniz kıyısında gün batımından esinlenip bir komposizyon hazırlayabilirsin, güneş burdan değilde şurdan batsa demek esinlenmek değildir, yada fotoraf makinası alıp o anı fotoraflamakta esinlenmek değildir diye düşünüyorum. Senin esinlenmen biraz seninkini ben yapsam boyle yapardım gibi bir sey olmuş buna da esinlenme değilde belki tekrar düzenleme diyebiliriz. Ayrıca yaptığın kartv. italik yazı times text yerine daha sakin ve regular bir font kullanabilirdin. Üst kısım modern alt kısım dükkan usulü olmuş.

cananosman

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel...
alt sağdaki baloncukları at...
sol alttaki dünyayı at...
zemini at...
ismi ortaya al...
ejder logosunu adres bilgilerinin üstüne koy...
üstteki kutuları küçült...

hiç bir yerden esinlenme...
deli gibi düşün...uçuk ve bağımsızca...
aklına gelen ilk 3 şeyi çöpe at...
grafiker esinlenen değil, esendir...

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
merhaba tasarım olarak gayet hoş ellerinize sağlık.

Fakat benim takıldığım kısım yukarıdaki ps , dw.. vs yani tasarım yaptıgınız programları kartvizitte kullanmanız ne kadar doğru.. Müşterilerin çoğunun belki bu programların ne olduklarından haberleri yok belki de onların program olduğunu bilenler bile yok.. hem ben müşteri isem senin bildiğin programlara mı bakarım yoksa yaptığın işe mi? Bu yönde düşünürsek farklı bi tasarım üzerine çalışmanızı öneririm.
iyi çalışmalar.

chymera

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba tasarım olarak gayet hoş ellerinize sağlık.

Fakat benim takıldığım kısım yukarıdaki ps , dw.. vs yani tasarım yaptıgınız programları kartvizitte kullanmanız ne kadar doğru.. Müşterilerin çoğunun belki bu programların ne olduklarından haberleri yok belki de onların program olduğunu bilenler bile yok.. hem ben müşteri isem senin bildiğin programlara mı bakarım yoksa yaptığın işe mi? Bu yönde düşünürsek farklı bi tasarım üzerine çalışmanızı öneririm.
iyi çalışmalar.

bu konuyu bende düşünmemiş değilim aslına bakarsan benim kartvizitimde bu şekilde fakat kartvizitin arka kısmını da düşünmüş olmakta biraz kurtarır olayı diye düşünüyorum yanlışım varsa affola :)

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınız için teşekkürler bundan sonra esinlenilen olmaya çalışıcam :)

emrealsac

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma ama ilk yorum yapan arkadaşımızın dediği gibi biraz kalabalık olmuş sanki

LoReNzO223

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim işin gücün yokmu senin bu nedir yaw... herşey çok karışmış. İşine yaramaz....

Gkgokhan

🌱Yeni Üye🌱
Benim dikkatimi font çekti. "Grafık Tasarım", "E-Dergı" 'de ki font sıkıntını bence çözmelisin. Bu işi bilen biri çıkar, bakar bakar "abi şuraya bir nokta çizemedin mi?" sorusunu sorar sonra moralin bozulmasın. Biraz da kalabalığı hallet.

ARES !

🌱Yeni Üye🌱
yazıların olduğu & Dünya iconunun olduğu bölüm dışında güzel .

zeyzey1

🌱Yeni Üye🌱
gayet güzel çalışmalar eline sağlık