Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ejder Grafik | Kartvizit tasarım

osmandinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabi herkes birseylerden birilerinden esinleniyor haklısın ama esinlendigin bu seyler bir kac adım ilerde olmalı diye düşünüyorum. Esinlenmeyi biz biraz yanlı anlıyoruz galiba, deniz kıyısında gün batımından esinlenip bir komposizyon hazırlayabilirsin, güneş burdan değilde şurdan batsa demek esinlenmek değildir, yada fotoraf makinası alıp o anı fotoraflamakta esinlenmek değildir diye düşünüyorum. Senin esinlenmen biraz seninkini ben yapsam boyle yapardım gibi bir sey olmuş buna da esinlenme değilde belki tekrar düzenleme diyebiliriz. Ayrıca yaptığın kartv. italik yazı times text yerine daha sakin ve regular bir font kullanabilirdin. Üst kısım modern alt kısım dükkan usulü olmuş.

Katılıyorum....

sezenber

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bizde senden esinlenebilirmiyiz çok güzel olmuş

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence daha güzel bir background seçebilirddin logolar üzerindeki gradientler ise daha iç açıcı olabilir. Logon type kısmı haricinde gayet güzel ancak yazınin renkleriyle logonu ndiger renklerinin uyumlu olması lazım bence kisaca renklerin uyumuna bak. Bunları da dost tavsiyesi olarak görmeni dilerim. Benim calışmalarımda da senin yorumlarini bekliyorum basarılar
:wink: bir de benim niçin tecrübe sayım artmiyor bir bilginverebilir mısın mesaj sayısıyla orantisi var mi bu sayısının

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim önerilerin için :) Evet mesaj sayın arttıkça oda doğru orantılı bi şekilde artıcaktır

BtaÖğretmeni

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline sağlık Gayet Başarılı Ve Temiz Olmuş Bakınca İnsanın İçi Açılıyor :)

agrsv

🌱Yeni Üye🌱
s.a kardeşim ismim serkan böyle bir çalışmalar yapmak kendimi geliştirmek istiyorum ne önerirsin bana yeni başladım işe yardımcı olursan sevinirim by_kral_20@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin...

eceller

🌱Yeni Üye🌱
güzel tasarım emeğine sağlık...

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ya ben yalnış bakıyorum yada kişiler farklı görüyor ve yorumlar güzel, çok güzel gibi yorumlar şaşırdım açıkcası tabikide renkler zevkler tartışılmaz ama çalışma oldukça göz yoran karışık bir çalışma

1. Bir grafik ajansa yapılmış kart sizce ne kadar iyi bir tasarım olmalı şahsen biri bana bu kartı verse stajer bir öğrenci elinden çıktığını düşünürüm kusura bakmayın.

2. Yukarıdaki ikonlar oldukça gereksiz siz zaten grafik ajansısınız onları belirtmenize gerek yok sizle çalışan kişi ajans olduğunuzun farkında ayrıca kartta biz bu bu programları kullanıyoruz gibi bana gereksiz geldi ikonlar.

3. Dünya resmi hiç alakasız bir durumda nedir amaç ? vermek istenilen mesaj nedir dünya ile?

4. Kutucuklar içinde EJDER logosu oluşturmak logo oldukca klasik siz bir ajansınız logonuz ajansınıza özgün sizi anlatan bir logo olmalı

Kusura bakmayın ama benim söylemek istediklerim bunlar KARTVİZİT deyip geçmeyelim oldukça önemli bir etken

Emeğinize sağlık

ibooo

🌱Yeni Üye🌱
selam aleykum ben yerel gazete cıkartıcam bi tasarımcıya ıhtıyacım var konusmak ısteyenler. ***** adresinden bana ulasabilirsiniz.