Demon :
Sade ve hoş duruyor.Yalnız sadece kırmızı renk olması çalışmayı boğuyor sanki.Logoyu ön plana cıkaracak renkler seçmelisin kendi fikrimce.Elinize sağlık.İyi çalışmalar
2.nizede teşekkür ederirm.sadece kırmızı agırlıklı olması biraz sade ve ağır olması içindi öteki örnekte farklı ztnÇekirdek :
eliine koluna sağlık cnm. çok sade ve gzl bir çalışma olmuş...
logosunuda görmüştüm... oda harika olmuş emeğine sağlık...
daha iyisini yapabilirsin bence....sadece bir fikir 5-10 dakka mola ver bir kahve al birazda temiz hava....sonra tekrar otur pc'ye eminim güzel bir iş çıkacak sonunda.ama önce logoyu değiş
Nihat BAYSAL
Çok boş duruyor.Zemine göre fotoğraflar hem küçük hem de iyi yerleştirilmemiş.
Merak ettiğim için soruyorum;
Burada firma mı tanıtılmak isteniyor? yoksa broşürün zemini mi?
Bu sordan yola çıkarak daha olgun bir tasarım yapabilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.
Yeliz Hanım, sizin çalışmalarınız çok güzel gerçekten..
https://www.grafikerler.net/58-adet-bicak-eps-jpeg-t19762.html
https://www.grafikerler.net/168-adet-ozel-kutu-bicaklari-eps-jpeg-t19761.html
https://www.grafikerler.net/176-adet-bicak-eps-jpeg-t19763.html
Ha, bir de bayram kutlamanız var, o da süper..
Nihat Bey'in paylaşımlarını görünce nutkunuz tutulmuş sanırım. Ona bir şey diyememişsiniz..
Bakın bakalım, ben neler paylaşmışım, var mı bir açığım?
Bu arada, çalışma mükemmel ötesi.. Harika!.. Daha iyisi olamaz.. Budur!..
Sayın skyfox;
benim paylaşımlarım sadece template ben hiç bir çalışmamı paylaşıma açıpta nasıl olmuş gibi bir soru sormadım... (ki kimseninde açığını takip etmek gibi bir tarzım yoktur)
o yüzden çalışmalarım hakkında bir yorum yapmanız imkansız... ayrıca burada arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları eleştirirken acımasız olupda o anki hırsımızı onlardan almak yerine yapıcı eleştirilerde bulunmamız gerektiğini düşünen biriyimdir...
ki siz yorum yapmadan önce benim kime bu şekilde bir soru sorduğumu okumadan direk olarak konu ile ilgisi ve alakası olmayan Nihat Bey'i karıştırmışsınız... eğer benim yaptığım yorumdaki alıntıyı okusaydınız benim gerçekte humanistyamyam isimli arkadaşımızın yorumundan alıntıyı görecektiniz... nutkumun tutulma meselesine gelince de eğer emek harcayıp birşeyler yapan arkadaşlarımın çalışmalarını beğenmekse söz konusu ellerine sağlık derim...
sizede son kez bir yorum yaparken o yorumu düzgün okuyunuz sizden insanları kırmadan yapıcı eleştiriler yapmanızı bekleriz...
saygılarım ile Yeliz
Sayın skyfox; o arkadaşla yanyana masalarda oturmak o arkadaşımla sadece aynı şehirde bulunuyoruz.
sizin uslübünüzü hala değiştirmemiş olduğunuzu görüyorum...
ben yanlış anladıysam özür dilemesinide bilirim ama sizin yaptığınız sadece insanları burda ezmeye çalışıp ben senden daha iyiyim moduna girmek... tamam siz daha iyisiniz siz daha büyüksünüz... siz harikasınız... biz sizin yanınızda hiçiz... biz kimsenin kalbini kırmadan yazamıyoruz siz herşeysiniz...
allah çarşınıza göre pazar versin
allah çarşınıza göre pazar versin
Sizi, niyetinizi kısaca özetleyen aydınlatıcı cümlenizden dolayı kutluyorum
Allah bizlere de nasip etsin aynı kısalıkta özümüzü dökmeyi inş