Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ekip güvenlik broşür çalışması

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 çeşit kapak, tek çeşit iç yaptım kapakların hangisi beğenilirse içide ona göre uyarlıcam.(4 sayfa kırımlı broşür.)

kapak 1
kapak2.jpg

kapak 2
kapakw.jpg

iç sayfalar
icler.jpg

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha iyisini yapabilirsin bence....sadece bir fikir 5-10 dakka mola ver bir kahve al birazda temiz hava....sonra tekrar otur pc'ye eminim güzel bir iş çıkacak sonunda.ama önce logoyu değiş

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben ztn güzel bi iş çıktığını sanıyorum sizin yorumunuz pek bişeyi değiştirmedi açıkcası.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve hoş duruyor.Yalnız sadece kırmızı renk olması çalışmayı boğuyor sanki.Logoyu ön plana cıkaracak renkler seçmelisin kendi fikrimce.Elinize sağlık.İyi çalışmalar:)

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
eliine koluna sağlık cnm. çok sade ve gzl bir çalışma olmuş...

logosunuda görmüştüm... oda harika olmuş;) emeğine sağlık...

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Demon :
Sade ve hoş duruyor.Yalnız sadece kırmızı renk olması çalışmayı boğuyor sanki.Logoyu ön plana cıkaracak renkler seçmelisin kendi fikrimce.Elinize sağlık.İyi çalışmalar
Çekirdek :
eliine koluna sağlık cnm. çok sade ve gzl bir çalışma olmuş...

logosunuda görmüştüm... oda harika olmuş emeğine sağlık...
2.nizede teşekkür ederirm.sadece kırmızı agırlıklı olması biraz sade ve ağır olması içindi öteki örnekte farklı ztn :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok boş duruyor.Zemine göre fotoğraflar hem küçük hem de iyi yerleştirilmemiş.
Ayrıca aynı fotoğraflar iki farklı sayfada kullanılmış.
Merak ettiğim için soruyorum;
Burada firma mı tanıtılmak isteniyor? yoksa broşürün zemini mi?
Bu sorudan yola çıkarak daha olgun bir tasarım yapabilirsiniz.
Eleştiriler bi şey değiştirmez ise ilerleme de kaydedemezsin.
Kolaylıklar diliyorum.

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
daha iyisini yapabilirsin bence....sadece bir fikir 5-10 dakka mola ver bir kahve al birazda temiz hava....sonra tekrar otur pc'ye eminim güzel bir iş çıkacak sonunda.ama önce logoyu değiş

pardon bu yorumunuzdan sonra sizin çalışmalarınızı aradım ama bulamadım... bir çalışmanızı paylaşırsanız sizinde çizgilerinizi görmüş oluruz...

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nihat BAYSAL

Çok boş duruyor.Zemine göre fotoğraflar hem küçük hem de iyi yerleştirilmemiş.
Merak ettiğim için soruyorum;
Burada firma mı tanıtılmak isteniyor? yoksa broşürün zemini mi?
Bu sordan yola çıkarak daha olgun bir tasarım yapabilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.

Ztn firma ile ilgili resimler iç sayfalara gelicek.Kapağı resimler karıştırmanın alemi yok bence.Logo ztn yeterince büyük firma ile ilgili daha ne yapmamı bekliyorsunuzki?

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
pardon bu yorumunuzdan sonra sizin çalışmalarınızı aradım ama bulamadım... bir çalışmanızı paylaşırsanız sizinde çizgilerinizi görmüş oluruz...

katılıyorum. :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neyse siz ne yapacağınızı çok iyi bildiğiniz için herhangi bi şey demiyorum.Diğer yorumum da hatalıydı.Özür dilerim.

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Neyse siz ne yapacağınızı çok iyi bildiğiniz için herhangi bi şey demiyorum.Diğer yorumum da hatalıydı.Özür dilerim.

özür dilencek bişe yok.ben çok biliyorum demiyorum.Bende sizin gibi açıklama yaptım sadece.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeliz Hanım, sizin çalışmalarınız çok güzel gerçekten..

https://www.grafikerler.net/58-adet-bicak-eps-jpeg-t19762.html
https://www.grafikerler.net/168-adet-ozel-kutu-bicaklari-eps-jpeg-t19761.html
https://www.grafikerler.net/176-adet-bicak-eps-jpeg-t19763.html

Ha, bir de bayram kutlamanız var, o da süper..

Nihat Bey'in paylaşımlarını görünce nutkunuz tutulmuş sanırım. Ona bir şey diyememişsiniz..

Bakın bakalım, ben neler paylaşmışım, var mı bir açığım? :)

Bu arada, çalışma mükemmel ötesi.. Harika!.. Daha iyisi olamaz.. Budur!..

:)

ladydragon

🌱Yeni Üye🌱
üstteki çalışma guzel olmus. zemin rengini degiştirirsen logo öne çıkabilir.
başarılar

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
Yeliz Hanım, sizin çalışmalarınız çok güzel gerçekten..

https://www.grafikerler.net/58-adet-bicak-eps-jpeg-t19762.html
https://www.grafikerler.net/168-adet-ozel-kutu-bicaklari-eps-jpeg-t19761.html
https://www.grafikerler.net/176-adet-bicak-eps-jpeg-t19763.html

Ha, bir de bayram kutlamanız var, o da süper..

Nihat Bey'in paylaşımlarını görünce nutkunuz tutulmuş sanırım. Ona bir şey diyememişsiniz..

Bakın bakalım, ben neler paylaşmışım, var mı bir açığım? :)

Bu arada, çalışma mükemmel ötesi.. Harika!.. Daha iyisi olamaz.. Budur!..

:)

Sayın skyfox;
benim paylaşımlarım sadece template ben hiç bir çalışmamı paylaşıma açıpta nasıl olmuş gibi bir soru sormadım... (ki kimseninde açığını takip etmek gibi bir tarzım yoktur)

o yüzden çalışmalarım hakkında bir yorum yapmanız imkansız... ayrıca burada arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları eleştirirken acımasız olupda o anki hırsımızı onlardan almak yerine yapıcı eleştirilerde bulunmamız gerektiğini düşünen biriyimdir...

ki siz yorum yapmadan önce benim kime bu şekilde bir soru sorduğumu okumadan direk olarak konu ile ilgisi ve alakası olmayan Nihat Bey'i karıştırmışsınız... eğer benim yaptığım yorumdaki alıntıyı okusaydınız benim gerçekte humanistyamyam isimli arkadaşımızın yorumundan alıntıyı görecektiniz... nutkumun tutulma meselesine gelince de eğer emek harcayıp birşeyler yapan arkadaşlarımın çalışmalarını beğenmekse söz konusu ellerine sağlık derim...

sizede son kez bir yorum yaparken o yorumu düzgün okuyunuz sizden insanları kırmadan yapıcı eleştiriler yapmanızı bekleriz...

saygılarım ile Yeliz ;)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın skyfox;
benim paylaşımlarım sadece template ben hiç bir çalışmamı paylaşıma açıpta nasıl olmuş gibi bir soru sormadım... (ki kimseninde açığını takip etmek gibi bir tarzım yoktur)

o yüzden çalışmalarım hakkında bir yorum yapmanız imkansız... ayrıca burada arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları eleştirirken acımasız olupda o anki hırsımızı onlardan almak yerine yapıcı eleştirilerde bulunmamız gerektiğini düşünen biriyimdir...

ki siz yorum yapmadan önce benim kime bu şekilde bir soru sorduğumu okumadan direk olarak konu ile ilgisi ve alakası olmayan Nihat Bey'i karıştırmışsınız... eğer benim yaptığım yorumdaki alıntıyı okusaydınız benim gerçekte humanistyamyam isimli arkadaşımızın yorumundan alıntıyı görecektiniz... nutkumun tutulma meselesine gelince de eğer emek harcayıp birşeyler yapan arkadaşlarımın çalışmalarını beğenmekse söz konusu ellerine sağlık derim...

sizede son kez bir yorum yaparken o yorumu düzgün okuyunuz sizden insanları kırmadan yapıcı eleştiriler yapmanızı bekleriz...

saygılarım ile Yeliz ;)

Keşke bu mesajınızı yazmadan önce, konuyu tekrar okusaydınız.. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra unutmuşsunuz belli ki.. Keşke okuyup, bugün daha objektif değerlendirseydiniz.

Muhtemelen konuyu açan üye ile siz yanyana masalardasınız.. Biriniz bir konu açıp, diğerinin cengâverce savunduğu açıkca görülüyor.. Hem de eleştirilere had safhada tahammülsüzce..

O mesajı yazarken de, sizin hangi mesaja, hangi üslup ve tavırla yazdığınız hangi mesajınızdan alıntı yaptığıma dikkat edin lütfen!.

Yapıcı eleştirilere karşı yıkıcı tavırlar koyan birinin çıkıp yapıcı olma çağrısı yapması gülünç.

Bakacak olursanız ve eğer görmeyi becerebilirseniz; tüm mesajlarımı geleceğe yazıyorum özenle.. Anlık hırslarım çıkmaz, bende kalır.. :)

Okuduğumu gayet iyi anlayacak yetenek ve olgunluğa sahibim çok şükür.. Ama maalesef bunu sizin için söylemek mümkün görünmüyor..

Agresif tavrınız ile ilgili ise, şimdilik yorum yapmayacağım.. Umarım, gereksiz yere uzatmayız..:)

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
Sayın skyfox; o arkadaşla yanyana masalarda oturmak :) o arkadaşımla sadece aynı şehirde bulunuyoruz.

sizin uslübünüzü hala değiştirmemiş olduğunuzu görüyorum...
ben yanlış anladıysam özür dilemesinide bilirim ama sizin yaptığınız sadece insanları burda ezmeye çalışıp ben senden daha iyiyim moduna girmek... tamam siz daha iyisiniz siz daha büyüksünüz... siz harikasınız... biz sizin yanınızda hiçiz... biz kimsenin kalbini kırmadan yazamıyoruz siz herşeysiniz...

allah çarşınıza göre pazar versin ;)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın skyfox; o arkadaşla yanyana masalarda oturmak :) o arkadaşımla sadece aynı şehirde bulunuyoruz.

sizin uslübünüzü hala değiştirmemiş olduğunuzu görüyorum...
ben yanlış anladıysam özür dilemesinide bilirim ama sizin yaptığınız sadece insanları burda ezmeye çalışıp ben senden daha iyiyim moduna girmek... tamam siz daha iyisiniz siz daha büyüksünüz... siz harikasınız... biz sizin yanınızda hiçiz... biz kimsenin kalbini kırmadan yazamıyoruz siz herşeysiniz...

Ne olup, ne bittiği yukarıda duruyor.. Uzatmadığınız için teşekkür ediyorum. Ben de uzatmayacağım.

Niyetim asla kırmak değil. Yanlış anladığınız için üzgünüm. Üslubum için değil, ama kırdığım için sizden özür diliyorum.

(Ama pişman değilim. Yine olsa, yine yaparım) :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑

Sizi, niyetinizi kısaca özetleyen aydınlatıcı cümlenizden dolayı kutluyorum :)
Allah bizlere de nasip etsin aynı kısalıkta özümüzü dökmeyi inş :D

Son düzenleme:

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
Sizi, niyetinizi kısaca özetleyen aydınlatıcı cümlenizden dolayı kutluyorum :)
Allah bizlere de nasip etsin aynı kısalıkta özümüzü dökmeyi inş :D

pardon ben gene anlayışsızlık yapacağım ama ne demek istediğinizi açıklarmısınız_?

mesleği hiç birşey olan ve grafikerlikle ilgili olan bir konuda yorum yapan sayın NUR hanım...