Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ekip güvenlik broşür çalışması

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
Ne olup, ne bittiği yukarıda duruyor.. Uzatmadığınız için teşekkür ediyorum. Ben de uzatmayacağım.

Niyetim asla kırmak değil. Yanlış anladığınız için üzgünüm. Üslubum için değil, ama kırdığım için sizden özür diliyorum.

(Ama pişman değilim. Yine olsa, yine yaparım) :)

doğrudur mesleği hiçbirşey olan sayın skyfox... yine yapmanız normaldir de...
sizin işiniz sadece insanlara yüklenmek olduğundan dolayı yine siz devam edin bu tarz davranışlarınıza...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
pardon ben gene anlayışsızlık yapacağım ama ne demek istediğinizi açıklarmısınız_?

mesleği hiç birşey olan ve grafikerlikle ilgili olan bir konuda yorum yapan sayın NUR hanım...

Bu son açıklamam dışında ----> Size herhangi bir şey açıklamak zorunda olduğumu düşünmüyorum, hissetmiyorum..

Son düzenleme:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
pardon ben gene anlayışsızlık yapacağım ama ne demek istediğinizi açıklarmısınız_?

mesleği hiç birşey olan ve grafikerlikle ilgili olan bir konuda yorum yapan sayın NUR hanım...

doğrudur mesleği hiçbirşey olan sayın skyfox... yine yapmanız normaldir de...
sizin işiniz sadece insanlara yüklenmek olduğundan dolayı yine siz devam edin bu tarz davranışlarınıza...

Mesleği hanesine istediğinizi yazabilirsiniz.. Sınavla yazdırılmıyor, takılmayınız oraya..

Özür dilemeyi de biliriz diye 'sallamış' olduğunuzdan emindim zaten. Teşekkür ederim tescillediğiniz için. :) Buna rağmen o özrümü geri almıyorum ki, farkımız açıkca görünsün..

Selametle efendim.. Hayırlı çarşı pazarlar..

cekirdek

🌱Yeni Üye🌱
Mesleği hanesine istediğinizi yazabilirsiniz.. Sınavla yazdırılmıyor, takılmayınız oraya..

Özür dilemeyi de biliriz diye 'sallamış' olduğunuzdan emindim zaten. Teşekkür ederim tescillediğiniz için. :) Buna rağmen o özrümü geri almıyorum ki, farkımız açıkca görünsün..

Selametle efendim.. Hayırlı çarşı pazarlar..

Sizin ne kadar engin ve geniş bilgiye sahip olduğunuz bellki sayın skyfox...
allah çarşına göre pazar versin aşağıdaki hikayeye dayanan bir deyiştir...

" Alıcı, satıcı ile yaptığı pazarlıkta anlaşamaz ve alışveriş gerçekleşmez, bunun üzerine alıcı, satıcı mallarını toplayıp ayrılırken (burada gezerek malını satan bir satıcı söz konusu) arada herhangi bir dargınlık, kızgınlık olmadığını ifade etmek için:

Allah çarşına göre pazar versin ! der, Dört yönden hangisine gidersen (Kuzey, Güney, Doğu, Batı) git, Allah gittiğin yönde karşına bir pazar yeri çıkarsın ki malını satabilesin.

Sözün kısası ben senden mal almadım ama inşallah malını satarsın en kısa zamanda, sana hayırlı müşteriler dilerim "

işin özü bu hikayedir aslında...

ama işiniz sadece insanları iğnelemek olduğundan bundan bile bi habersiniz... benim size özür borcum olduğunu sanmıyorum ki özür dileyip alayım... ki yanlış anladıysam özür dilemesinide bilirim demiştim ben yanlış anladım özür dilerim demedim... demek ki bakmak ile okumak arasında fark varmış...

evet çok farkımız var sizinle ben insanları ezmek o anki iç huzurum olsun diye kimseye yüklenmiyorum (ki arkadaşın tasarımlarını bırakıp bana sataşmanızdan da belli oluyor bu) sadece bana orda bir sataşma olmuş ona cevap verdim...

inşallah bunada bir cevap vermezsiniz ve bu tatsız sürtüşme devam etmez...

fadukus

🌱Yeni Üye🌱
genelde böyle durumlarda yorum yapmam okur güler geçerim bazılarının acizliğine :) bunun gibi... ama söylemeden edemeyeceğim skyfox arkadasım boş yere kendini parçaladığını görüyorum, arkadaşlar aşmışlar zaten olayı... mesele yaptıkları çalışmaların eksik yanlarını gidermek yada değişik yorumlara ve fikirlere sunmak değil yaptıkları şahane eserlerini paylaşıp bu işte ne kadar iyi olduklarını tüm forma göstermek... arkadaşlara çalışma hayatlarında başarılar dileyip gereksiz uzatmamanız dileğiyle...