Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ekmek Kapısı...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ekmekkap305s305c.jpg

:wink:

Son düzenleme:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ekmeyi değil de ekmeği olmayacak mı? Ünsüz yumuşaması var Ekmek kelimesinin "i" eki aldıktan sonra ekmeği olması gerekiyor. Neyse orayı geçtim, Dolar ve Euro ile ekmek alınmıyor mu yani? Ekmek kapısı demek istiyorsunuz galiba ama anlatım bana çok yanlış geldi. Size çalışmanız sonucunda mesela bir müşteriniz Dolar veya Euro verse sizin Euro veya Dolarınız olmayacak mı? Çalışmalarınızı çok aceleye getiriyorsunuz gibi geliyor bana. Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Ekmeyi değil de ekmeği olmayacak mı? Ünsüz yumuşaması var Ekmek kelimesinin "i" eki aldıktan sonra ekmeği olması gerekiyor. Neyse orayı geçtim, Dolar ve Euro ile ekmek alınmıyor mu yani? Ekmek kapısı demek istiyorsunuz galiba ama anlatım bana çok yanlış geldi. Size çalışmanız sonucunda mesela bir müşteriniz Dolar veya Euro verse sizin Euro veya Dolarınız olmayacak mı? Çalışmalarınızı çok aceleye getiriyorsunuz gibi geliyor bana. Bilmem siz ne düşünürsünüz?

:) döviz geçmiyor, her çalışma 20 dk :) şimdi yapıyorum yolluyorum, yorumun için tşkler, can sıkıntısı

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalarınız da yazım kurallarıyla ilgili bir takım sıkıntılarınız olduğu hemen göze çarpıyor.
"Yaratıcı Reklam Tasarımları" ilkesini benimsemiş bir tasarımcı için "her çalışma 20dk." gibi bir bahaneyi öne sürmenin duruma ne kadar tezat bir görüntü oluşturduğunu anlamak için "Yaratıcı Tasarımcı" olmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
"can sıkıntısı" bunu da az önce fark ettim.
Artık yazdıklarım bir değer ifade edecek mi bilmiyorum.
İyi Çalışmalar.