Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ekonomiye Can Verin Afişi

By-Bilken

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar eleştirebilirsiniz ama fazla abartmayın içinde gerçeklik payı var...

emrahbilken1.jpg

Son düzenleme:

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadasım fazla eseltırme demıssın ama kusura bakma ne anlatmak ıstedığını anlamadım ortadakı resım heryerde var butun ınt sitelerınde cılek ve bardak ne ayak altındakı kondon ne anlama gelıyo ((( yanı ben afıse baktıgımda roman kodabı gıbı ıcıne dalmamam lazım afıs bana ılk bakısta kendını anlatması lazım bence olmamıs yınede danke ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarım göremiyorum, sadece altta yazan yazılarda anlatım bozukluğunu net şekilde görüyoruz. Bir metin yazarıyla çalışmalısınız ki, yazılımda doğru ifade kullanılsın.
Kondom firmasının reklamı değilse (ki değil), firmanın reklamını yapıyorsunuz. Ve ayrıca ekonomiye can vermek için insan haklarınıda ihlal etmemeniz gerekmekte. Biraz insaf.

By-Bilken

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım göremiyorum, sadece altta yazan yazılarda anlatım bozukluğunu net şekilde görüyoruz. Bir metin yazarıyla çalışmalısınız ki, yazılımda doğru ifade kullanılsın.
Kondom firmasının reklamı değilse (ki değil), firmanın reklamını yapıyorsunuz. Ve ayrıca ekonomiye can vermek için insan haklarınıda ihlal etmemeniz gerekmekte. Biraz insaf.
insan hakları ihlalimi ?

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ıyı kı son cumle ile anlatmıssın ekonomıye can verın olayını yoksa.. Alın Verin ıle anlatmıs olsaymısın daha kotu olacakmıs....

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok acımasızca olacak ama tasarım garibesi bir çalışma ortaya çıkmış gibi. Yazılar okunur okunmasına ama ne anlatılmak istendiği anlaşılmıyor, ne için yapıldığı belli değil. Değişik birşey olmuş. Bir resim konulmuş ortaya konu mankeni gibi ne için orada olduğu belli değil, sonra çilek bardak falan birbiri ile ilişkili olmayan bir süre şey. Bari deneme çalışmaları bölümünde paylaşsaydınız bunu.

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlatmak istediğin yada vermek istediğin mesajı açık ve net bir şekilde verseydin olabilirde birde ortadaki kadın hiç kötü yola düşmüş bir kadın görseli değilde daha çok sosyetik sevgilisinden ayrılmış bir kadın görseli gibi duruyor

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
berbat bir tasarım uygulaması
berbat bir fikir
ve berbat bir türkçe kullanımı

kusurabakma,
abartılarak yapılan bu çalışmanın eleştirisi başka bir şekilde yapılamaz.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
maalesef eleştiri yapılamayacak kadar kötü kusura bakma

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
fikri yakalamak istediğin yer güzel aslında. Belki bu daha deneyimli biri tarafından yapılsayıdı... Mesela prezervatif reklamı için, profesyönel kadınlara gönderme yapacaksan, bu toplumda herkesin sevdiği ya da bi şekilde kabullendiği bir çok isim veya bunların canlandırdığı imajlar var... yinede seçtiğin resim çok harcıalem olsa da bi şekilde kabul edilebilir.

Fikrini yaratıcı olmasa da gerçekçi buldum ve aslında sevdiğimi de söylemeliyim. ama yazdığın metnin amatörlüğü ve görsel hiyerarşinin hiç bulunmaması bu fikrin espirisini anlamayı oldukça zorlaştırıyor.

Memlekette seks, fahişelik, vb... konuları da oynayarak çok ünlenmiş ve hala ünlü olan bir çok aktrist var.. bunların çektiği 100 lerce film ve binlerce afiş var... bu tip bir işi yapmadan önce bu afişleri incelemiş olsaydın belki bu kadar ağır eleştirilmezdin...

ama dediğim gibi fikrini beğendim ama bu fikir satış arttıracak bir fikir mi?

o konuyu tekrar bir düşünmek gerekebilir...

Son düzenleme:

mekselina34

🌱Yeni Üye🌱
Çok Emek var diyecem ama kimse inanmayacak çünkü bende inanamadım :) .

Bence daha gerçekçi ve daha emek katılarak hazırlanmış paylaşımlar olsa daha iyi,

cero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne anlatmak istedğini bncede tam yansıtamamıssn. yazılardaKi renkilik çok fazla . Eleştiri abartılmıcak gibi değil yani :) başarılar.